Przepraszam, Czy Tu Biją?, Czyli:
po prostu ja
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Przepraszam, Czy Tu Biją?, Czyli:
po prostu ja
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Takie dwa cusie. Niedawno napisane, trochę błędne, może trochę chore.
* Sąsiadka z naprzeciwka W różowych kapciach oczekiwania W szlafroku w paski z marzeń Czekając na balkonie Na łunę słońca Która nie nadejdzie nigdy Bo siąsiad zamknął świt w słoiku I dał w prezencie Tej rudej z drugiego piętra Co nie ma na twarzy Wypisanego wyroku Samotnej matki ** Czarne kałuże Na dywanie myśli Przeżartym przez etanolowe mole Wybite szyby Straszą ruderą Dawno nie używanej Głowy [czy to nie psychodelia?] |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Chyba jednak nie.
Co do wierszy. Podobaja mi sie. Sa jakies, ale nie odczuwam w nich zbytnio duzo wrazliwosci sa mocne i stanowcze. Dobre. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
A mnie się to pierwsze bardzo podoba. Nie nazwałabym tego psychodelicznym, a surrealistycznym. Mocne.
A że w stylu pewnej forumowiczki ;-) ? A powiedzcie mi, że nikt nigdy nie pisał jak Norwid. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Tej rudej z drugiego piętra
No wypraszam sobie ;P Dziwne toto. W sumie to nie są wiersze , tylko takie posklejanecośtam. Wiersz to wiersz. nie zlepek przypadkowych wyrazów. a te tak jakoś właśnie odbieram. |
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Raczej nie nazwałabym tego stylem pewnej forumowiczki, Mornus. Bo Pewna Forumowiczka ma u mnie szacunek i czegoś takiego bym nie zrobiła. Być może za dużo po prostu punka słucham. I mi zostaje takie przypadkowe składanie urwanych zdań. Poza tym kapcie są specjalnie banalne. Różowe kapcie królikowe.
Neonai - Też Cię lubię. Chyba musisz się przeprowadzić. ^^ |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 10:39 |