Kilka Fotek Z Planu "czary
Ognia", fotki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kilka Fotek Z Planu "czary
Ognia", fotki
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A oto parę fotek i skanów przedstawiających Dana, Emmę i Devona Murraya (Seamus) na planie filmowym CO w Szkocji...
Na stronie SnitchSeeker znalazłam parę fotek pochodzących z planu CO. Możemy zobaczyć, co w przerwach między kolejnymi ujęciami robią Dan Radclffe (Harry), Emma Watson (Hermiona) i Devon Murray (Seamus). Na początek trzy zdjęcia Daniela (możemy zaobserwować jego nową fryzurę... ![]() ![]() ![]() ![]() To dwie fotki Emmy, która jest bardzo zajęta rozmową z nieznanym nam chłopakiem... ![]() ![]() Okazuje się, że Devon Murray pozwolił sobie na jednego papieroska w przerwie... hmm.... (skan z gazety) ![]() I na koniec - skan artykułu pochodzący z jednej z brytyjskich gazet: ![]() Źródło:Snitch Seeker Ten post był edytowany przez kkate: 06.09.2004 17:16 -------------------- just keep dreaming.
|
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
Ehhh....Mogliby mu troche podciac wlosy ^^". Harry ma szope na glowie, a nie dlugie kudly XD. No ale coz..i tak nie jest tak zle.
A Emma sie calkiem ladna robi. Matko, jacy oni wykonczeni ^^" -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Wykonczeni? =) Emma nie wyglada na zbytnio zmeczona, hyhy..
Jak popatrze na te ich stare zdjecia, to dociera od mnie ile to juz lat musialo minac od poczatku krecenia pierwszej czesci... Alez ten czas leci, no no XD Mi tam sie podoba Dan w troche dluzszych wlsoach.. Te zdjecia z Emma (szczegolnie to drugie)... lepiej pozostawie to bez komentarza, hyhy... -------------------- |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
Dan nie jest taki najgorszy teraz...hehe =P
Emma, hmm... no niezle niezle XD Devon, oj nie grzeczny chlopaczek, nie grzeczny... -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
nom, na Dana znóf mnie naszła ochota, ale
siem powstrzymuje
![]() emma...hm...niestety ładna siem robi ![]() oj...a papieroski...w sumie to nawet dobrze o nim swiadczy, nie jest ułozonym chłopczykiem ![]() |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ale okropna fryzure ma Daniel!
Ale Emma sie zmienila.. Reszta rowniez edit: już jest jeden post ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 19.09.2004 18:48 |
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Aniu, moze jestes tu modem, ale jednak
przydalo by sie, zebys przestrzegala jakies zasady, a nie pisala dwa posty
pod rzad i to o tak robudowanej tresci... XD Powinnas dawac przyklad innym
urzytkownikom, hyhy...
-------------------- |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Hy hy, prawda, Edenko
![]() P.S. Może ja się tym zajmę? ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Sorki.Teraz bede pamietac.A propo, jak
myslicie, kim jest ten chlopak z Emma????
|
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
hmmm... chlopakiem? skad mamy wiedziec kim jest ten ktos. nawet opis zdjecia nam mowi, ze jest to nieznajomy chlopak =P
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
kkate |
![]()
|
Jeszcze nie wiemy
![]() ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 00:33 |