Mcclaggan, nowa postac.Kim
jest???
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mcclaggan, nowa postac.Kim
jest???
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
No wlasnie obilo mi sie o uszy ze w VI tomie nowa postacia bedzie McClaggan jak myslicie kim on wlasciwie bedzie???
-------------------- szkoła :( :( :(
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
albo mi się zdawało albo już jeden taki temat poleciał...??
![]() ![]() -------------------- |
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
byl juz taki przepraszam nie wiedzialam prosze nie bic zrobilam to nieswiadomnie
![]() -------------------- szkoła :( :( :(
|
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
nikt Cie bil nie bedzie, nie martw sie...=P. a wedlug mnie McClaggan bedzie nowym nauczycielem OPCM. bo raczej nie ksieciem. po prostu Jo nie wstawilaby zupelnie nowej osoby jak tytulowego bohatera VI czesci. chyba :/.
i, jak mi sie zdaje, to bedzie on: „Z wyglądu przypominał starego lwa. W grzywie jasnobrązowych włosów i krzaczastych brwiach dostrzec można było siwe pasma; zza drucianych okularów patrzyły bystre, żółtawe oczy, poruszał się z gracją mimo, że nieco kulał na jedna nogę”. -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(mayi @ 12.09.2004 16:33) ee.... skoro już na ten temacik gadaliśmy to po co po raz kolejny roztrząsać?? może by tak... usunąć?? ![]() -------------------- |
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
QUOTE(vigga @ 12.09.2004 17:19) nikt Cie bil nie bedzie, nie martw sie...=P. a wedlug mnie McClaggan bedzie nowym nauczycielem OPCM. bo raczej nie ksieciem. po prostu Jo nie wstawilaby zupelnie nowej osoby jak tytulowego bohatera VI czesci. chyba :/. i, jak mi sie zdaje, to bedzie on: „Z wyglądu przypominał starego lwa. W grzywie jasnobrązowych włosów i krzaczastych brwiach dostrzec można było siwe pasma; zza drucianych okularów patrzyły bystre, żółtawe oczy, poruszał się z gracją mimo, że nieco kulał na jedna nogę”. Mysle,ze to bardzo prawdopodobne. Jak dla mnie to moze to tez byc nowy Minister Magii, albo moze Godric Gryffindor z jakis wspomnien? Chociaz to wydaje mi sie najmniej prawdopodobnie ;P. Szczegolnie,ze tamten byl lysy XD. Ale skojazenie z lwem zawsze zostaje. Jednak przychylam sie do myli,ze to nowy nauczyciel. Ale czy to HBP nikt nie oze wiedziec. Oprocz J.K. Rowling. A! I gdzie jest tamten starszy temat? Bo moze rzeczywiscie nie ma co tego na nowo roztrzasac? W kazdym razie jestem ciekawa, w ktorym wywiadzie Rowling wygadala sie o McClagganie? Ten post był edytowany przez Pszczola: 12.09.2004 19:14 -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
Tamten poleciał, a ten pewno w jego ślady pójdzie http://www.tvdarek.republika.pl/portal.html
![]() Ten post był edytowany przez vampirka: 07.10.2016 14:49 |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a gdzie jest ten drugi temat?
-------------------- ...
|
anagda |
![]()
|
QUOTE a gdzie jest ten drugi temat? o ile dobrze pamiętam chyba sam go wyrzuciłes ![]() -------------------- |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
to teraz proponuję sondę: czy widziałes tamten temat
- tak - nie - nie powiem - nie pamiętam ![]() -------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Pszczola |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1243 Dołączył: 30.08.2004 Skąd: Sto(L)ica ![]() |
A gdzie miejsca na "nie wiem" ? ;P
To moze zostawic ten temat? Na nowo niech dyskusja sie rozpocznie! *__* I nadal nie wiem, gdzie Rowling o tym McClagganie mowila! -------------------- “so far from God and so near to Russia”
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE o ile dobrze pamiętam chyba sam go wyrzuciłes yyy to znaczy ze go nie ma tak? taaak to znaczy ze nie mam powodów go wywalac tak? taaak to znaczy ze twoja prosba była bezzasadna? taaak, taaak, taaak do boju do bojuuuu aha na powaznie a zreszta rupcie sobie offtop na zdrowie ![]() QUOTE I nadal nie wiem, gdzie Rowling o tym McClagganie mowila! W Edynburgu Ten post był edytowany przez kubik: 13.09.2004 23:27 -------------------- ...
|
anagda |
![]()
|
QUOTE(kubik @ 13.09.2004 23:26) QUOTE o ile dobrze pamiętam chyba sam go wyrzuciłes yyy to znaczy ze go nie ma tak? taaak to znaczy ze nie mam powodów go wywalac tak? taaak to znaczy ze twoja prosba była bezzasadna? taaak, taaak, taaak do boju do bojuuuu aha na powaznie a zreszta rupcie sobie offtop na zdrowie ![]() kubik!! ty stronniczy modzie! mojego tematu nie zawachałes się usunąć! ![]() -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
:/ To wie ktoś kim jest ten McClaggan?? To może być książe...
-------------------- ![]() |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Wszyscy po trochu macie racje wiec ja bede za tym ze : to bedzie nowy nauczyciel OPCM ,który okaze sie ksieciem
![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
mayi |
![]()
|
a moze to kobieta???
nowa uczenica nowa dziewczyna harry'ego ![]() -------------------- szkoła :( :( :(
|
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
„Z wyglądu przypominał starego lwa. W grzywie jasnobrązowych włosów i krzaczastych brwiach dostrzec można było siwe pasma; zza drucianych okularów patrzyły bystre, żółtawe oczy, poruszał się z gracją mimo, że nieco kulał na jedna nogę”.
McClaggan to facet!! Pozatym na jego temat wyrazilam swoja opinia w Wszelkich Teoriach Klubu ![]() -------------------- |
Koralina |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Wenus Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Pottermenka @ 18.09.2004 21:31) „Z wyglądu przypominał starego lwa. W grzywie jasnobrązowych włosów i krzaczastych brwiach dostrzec można było siwe pasma; zza drucianych okularów patrzyły bystre, żółtawe oczy, poruszał się z gracją mimo, że nieco kulał na jedna nogę”. McClaggan to facet!! Pozatym na jego temat wyrazilam swoja opinia w Wszelkich Teoriach Klubu ![]() A skąd wiesz, że to akurat jego opis? ![]() McClaggan może być: - nauczycielem OPCM - dziedzicem Godrica - śmierciożercą - członkiem zakonu nie znanym do tej pory - uczniem -------------------- ![]() Tak, zawsze genialna - idealna, muszę być i muszę chcieć. Super luz i już, setki bzdur i już - to nie ja. I nawet kiedy będę sama, nie zmienię się - to nie mój świat. Przede mną droga którą znam, którą ja, wybrałam sama. Myslovitz |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
QUOTE Wszyscy po trochu macie racje wiec ja bede za tym ze : to bedzie nowy nauczyciel OPCM ,który okaze sie ksieciem a ja sie z tym stanowczo nie zgadzam. Jo nigdy nie powiedzialaby nam kim jest tytulowy książe. McClaggan po prostu nie moze nim byc. -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
McClaggan - zapewne to jakiś Szkot sugerując się nazwiskiem.
Sugerując się przedrostkiem Mc (bądź też Mac lub M') pochodzi z jakiegoś zacnego klanu, o tradycji szlacheckiej... to nie będzie byle kto i zakłądam, że nie będzie Śmierciożercą... -------------------- ![]() |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
No tak ... Trzeba sie przyzwyczaic do specjalistycznych uwag Syriusza
![]() Jak dla mnie to bedzie dziedzic Gryffindora (ten jego opis niczym lwa, lwie serce to znaczy odwaga, Gryffinor znany z odwagi) ale nie bedzie to ksiaze pol krwi ![]() -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
Specjalistycznych.. heheh
![]() Claggan to miejscowość w Szkocji (Inverness) ... ale również... czaszka Najbardziej produktywne pole w folwarku ![]() Hm... zobaczymy... i tyle... -------------------- ![]() |
Hermiona z Krakowa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 81 Dołączył: 29.06.2004 Skąd: gród króla Kraka =P ![]() |
Jezeli Claggan to czaszka, to moze tio jednak smierciozerca bedzie. Albo przynajmniej ktos ze strony zla
![]() -------------------- "Wymagajcie od siebie, chocby inni nie wymagali" Jan Pawel II ['] ['] [']
~~~~~~~~~~~~~~ ![]() |
Pottermenka |
![]()
|
Ja bym sie nie sugerowala tym Clagganem ... No wiecie Knot i oni wszscy tak jakos dziwnie sie nazwaja ... A Syriusz to tesh mial na nazwisko Black i wcale nie byl smierciazerca ...O i Hogwart jeszcze tesh przecie o wiepszu mowa
![]() Ten post był edytowany przez Pottermenka: 26.09.2004 01:45 -------------------- |
Nes |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 195 Dołączył: 26.02.2004 Skąd: Szczytno ![]() |
ee tam, wezcie sobie na glos powiedzcie 'McClaggan' dodajac do tego brytysjki akcent.
Dla mnie ma pozytywny wydźwięk ![]() Stawiam wiec na to, ze w kazdym razie bedzie to postac pozytywna. -------------------- ![]() "Gryffindor - You're brave, but you'll probably die by 20." |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:47 |