Mcclaggan, nowa postac.Kim
jest???
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mcclaggan, nowa postac.Kim
jest???
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
a ja sie bede upierac ze to kobeta
![]() pozatym czy przedrostek Mac (mc) musi oznaczac wielki i stary rod niekoniecznie gdyz zaden wielki rod w hp nie ma przedrostka mac(mc) Black ,Mafloy itd ten przedrostek prawie sie nie pojawia oprocz McGonagall z tym ze jej histori nie znamy ![]() -------------------- szkoła :( :( :(
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Nie... no z opisu jest raczej pozytywny.. postawa raczej osoby szlachetnej - to może być Prince...
-------------------- ![]() |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
hmmm zastanawiam sie nad Lupinem, on mial brazowe wlosy z siwymi pasmami ale na temat reszty nie mam zbyt wiele informacji, moze to wiec to jego opis?
mcclaggan? to moze byc kazdy... :/ i ja nic raczej tu nie wymysle, bo musialabym sie bardziej wglebic w znaczenie jego nazwiska, a szczerze mowiac nie mam na to czasu i sily (przynajmniej dzisiaj :]). moze kiedys poworce do tego i poczytam :]. ale z tego co pamietam to Jo po prostu spodobalo sie ot nazwisko i postanowila je umiescic, wiec nie wiem, naprawde nie wiem o co chodzi ![]() ![]() |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Voldziu, czy Remus przypominał starego lwa?
![]() Chyba nie... To opis kogoś nowego, ale przecież wcale nie jesteśmy pewni, czy tego całego McClaggana ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Co wiedziałem napisałem...
Wydaje mi się, że McLaggan odegra ważną rolę - to jest jego opis i on będzie nowym nauczycielem OPCM.... -------------------- ![]() |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
... i nowym czlonkiem zakonu? Moze to jakis stary przyjaciel Dumbledora??
![]() -------------------- |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
A ja myslę, że nie jest nikt ważny, bo mam wrażeni9e że wtedy rowling nie podałaby tak beztrosko tego nazwiska... Wszystkie fakty co do 6 tomu sa tajne łamane przez poufne, na pytania odpowiada eee powiedzmy niekonkretnie, więc naprawdę się zdziwie jesli Mcclagan bedzie istotny. Stawiam po prostu na jakiegoś eee noe nie wiem, sklepikarza, kierowce blednego rycerza jakiegoś nowego, albo jakiegos czyjegos asystenta w MM...
-------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Nie... no to nie musiał być jego opis.... w każdym bądź razie opis osoby jest ważny na pewno...
Ale nazwisko mi się podoba tyypowo szkockie, a Szkoci są debeściakami.. -------------------- ![]() |
Pottermenka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 545 Dołączył: 03.07.2004 Skąd: Proxima Centauri Płeć: Mężczyzna ![]() |
No widzisz Syriusz a ty nie Szkot
![]() -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
A co to ma do rzeczy???
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
potteromanka chciala powiedziec ze nie jestes debesciak bo nie jestes szkotem
![]() -------------------- szkoła :( :( :(
|
Syriusz_Black |
![]()
|
Świetnie...
![]() Nie udał Ci się chyab dowcip... mi??? ja tylko tlumacze ![]() Ona w ogóle ma takie zagrania :/ A ty Pottermenka nie jesteś debeściak bo jesteś z Lubaczowa... i co ?? łyso ![]() nie z lubaczowa bo z lubaczowa city ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Pottermenka |
![]()
|
Wiadome
![]() Lubaczow to City (czytaj dziura) zabita dechami ![]() Hmmm zagrania - moj typ tak ma (no ale przecie zartowalam z tymi szkotami - chcialam zobaczyc czy sie wkozysh) ![]() Ten post był edytowany przez Pottermenka: 02.10.2004 21:35 -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
Nie ma to jak dobra mina do złej gry :]
A w Lubaczowie mam koleżankę Olkę B, która uczy się w Lublinie w Stasiu ![]() -------------------- ![]() |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Zadam wam troche inne pytanie : Przypuscmy ze mcLaggan to ksiąze,lub nauczycielem OPCM, no i moze jest Szkotem (
![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Pottermenka |
![]()
|
Taaaaak!!!
![]() ![]() ![]() McClaggan to stary kumpel Dumbledora ktory zostanie czlonikem Zakonu i nowym nauczycielem OPCM ![]() -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
Ta... jest członkiem... jakiegoś ugrupowania...
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
To jak juz myslimy w ten sposób to on moze byc Smierciozercą. Ale jednak bede za teorią Pottermenki.
-------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powiem krótko: dla mnie McClaggan to nowy nauczyciel opcm, może Członek ZF, teraz chyba dadzą po Umbridge jakiegoś dobrego nauczyciela, nie?
|
Eowina |
![]()
|
powinni jakiego fajnego dac w tym roku. Moze wroci Lupin ? nie,to raczej nie mozliwe
![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Kwas |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 09.08.2004 ![]() |
Ktoś kiedyś napisał,że w VIczęści będzie
dobry nauczyciel OPCM.
McClaggan by mi pasował tu najbardziej. (no i może Lupin) McClaggan jest postacią na 100%pozytywną.Wystarczy,ze przypomina lwa... (lew-odwaga,honor,Gryfindor) Zdaje mi się,że gdzieś czytałęm,że ten opis właśnie dotyczy McClaggana i że to Jo potwierdziła... Sami popatrzcie:McClaggan McClaggan McClaggan McClaggan To bzmi świetnie,ta osoba napewno nie jest śmierciożercą.Jak się czyta to nazwisko to takim honorem zalatuje i odwagą. Oczywiście mogę sie mylić(może się okazać,że McClaggan to jakiś szmatławiec) Chociaż jestem prawie pewny,ze mam rację.McClaggan nie jest zły... |
Eowina |
![]()
|
Co do tego wyglądu związanego z
Gryfindorem to sie zgodze...
Ale jak czytam jego nazwisko to nie czuje zeby bylo jakies szczegolne. -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Syriusz_Black |
![]()
|
QUOTE(Kwas @ 17.10.2004 14:03) Ktoś kiedyś napisał,że w VIczęści
będzie dobry nauczyciel OPCM. McClaggan by mi pasował tu najbardziej. (no i może Lupin) McClaggan jest postacią na 100%pozytywną.Wystarczy,ze przypomina lwa... (lew-odwaga,honor,Gryfindor) Zdaje mi się,że gdzieś czytałęm,że ten opis właśnie dotyczy McClaggana i że to Jo potwierdziła... Sami popatrzcie:McClaggan McClaggan McClaggan McClaggan To bzmi świetnie,ta osoba napewno nie jest śmierciożercą.Jak się czyta to nazwisko to takim honorem zalatuje i odwagą. Oczywiście mogę sie mylić(może się okazać,że McClaggan to jakiś szmatławiec) Chociaż jestem prawie pewny,ze mam rację.McClaggan nie jest zły... Nie wiemy, czy to o ni mowa... Mówisz, że wystarczy, że przypomina lwa... to Rowling pokazuje lwa jako dobre zwierze... w rzeczywistości lwy to cholerne sukinsyny, które są kanibalami - zżerają własne dzieci... i same nie polują, tylko lwice polują, a lwy żrą pierwsze... więc je wykorzystują... -------------------- ![]() |
Eowina |
![]()
|
wiec jak juz patrymy w tą strone to ja
jestem za tym ze to smierciozerca
-------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
A więc:
- przypominał lwa - symbol Gryffindoru to lew - może być dziedzicem, - przyjacielem Dumbledore'a, - nauczycielem opcm, - członkiem ZF, ale też: - śmierciożercą itp. (Mój 100 post!!!!) |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:53 |