Mcclaggan, nowa postac.Kim
jest???
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mcclaggan, nowa postac.Kim
jest???
Forhir |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 13.04.2005 Skąd: Kielce ![]() |
QUOTE(vigga @ 12.09.2004
16:19) nikt Cie bil nie
bedzie, nie martw sie...=P. a wedlug mnie McClaggan bedzie nowym
nauczycielem OPCM. bo raczej nie ksieciem. po prostu Jo nie wstawilaby
zupelnie nowej osoby jak tytulowego bohatera VI czesci. chyba :/. i, jak mi sie zdaje, to bedzie on: „Z wyglądu przypominał starego lwa. W grzywie jasnobrązowych włosów i krzaczastych brwiach dostrzec można było siwe pasma; zza drucianych okularów patrzyły bystre, żółtawe oczy, poruszał się z gracją mimo, że nieco kulał na jedna nogę”. Mysle ze bedzie to nowy minister magii. A to zdanie ma nas nakierowac abysmy mysleli ze jest ksieciem(grzywa sie kojarzy z lewem samoistnie:) no i ze wygladal jak Lew). -------------------- H/Her shipper!
|
hiob27 |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 379 Dołączył: 28.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie czytałęm poprzednich postów więc nie znam waszych typów.
Ale idę o zakład że będzie to albo Uczeń który zostanie raz czy dwa razy wspomniany przy ceremonii tiaru przydziuału, albo jakaś osoba wogóle nieznacząca jak właśnie uczeń czy mieszkaniec Hogsmade. Dlaczego nie będzie to nikt ważny??? Przykładem wprowadzenia nowej postaci w 3 tomie był syriusz, lupin itp, Czy ktoś coś słyszał o nich przed wydaniem tomu bo ja nie :PPP Rowling nie daje tak oczywistych i ważnych podpowiedźi, To tyle ![]() -------------------- Prefekt Hufflepuff
![]() ![]() |
Forhir |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 13.04.2005 Skąd: Kielce ![]() |
o Syriusz slyszal kazdy kto czytal Harry`ego zanim wydano 3 tom:P
Harry Potter i Wiezien Azkabu Wiem ze nie o to chodzi ale jednak:P -------------------- H/Her shipper!
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
ja nie słyszałam... ale może dlatego, ze za HP mnie wzieło już po premerze III tomu...
![]() -------------------- |
Conrad |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 42 Dołączył: 26.04.2005 Skąd: Kraków ![]() |
Dla mnie to on będzie nauczycielem OPCM, członkiem ZF lub jakimś uczniem który odegra jakąś ważną rolę
-------------------- ![]() Wynajdywacz Formuł ![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
QUOTE Rowling nie daje tak oczywistych i ważnych podpowiedźi właśnie. Jo nigdy nie zdradziłaby mienia jakieiś naprawdę znaczącej osobistości. dlatego nadal obstawiam nauczyciela. uczeń? nie... po pierwsze za 'dziwne' nazwisko ![]() -------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:54 |