Aktorzy Z "czary Ognia", pełna lista aktorów plus fotki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aktorzy Z "czary Ognia", pełna lista aktorów plus fotki
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Wg. mnie gdyby nie dres adidasa to wyglądałby jak Krum.
Tyle -------------------- .
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Dobra, Diamond, ja mam swoje zdanie, ty swoje i przestańmy się spierać, OK?
![]() No więc nie kłóćcie się i dalej komentujcie! -------------------- just keep dreaming.
|
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
a ja zgadzam sie z Diamond, ze to Krum jak
sie patrzy. te wlosy, nos, brwi taki 'ponury' wzrok. on wcale nie
mial byc przystojny a nawet chyba wrecz przeciwnie, wiec uwazam, ze jest
okej.
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
No, oczywiscie macie racje, ze on nie musi
byc wcale przystojny, ale w filmach zawsze wszystko jest wyidealizowane i
juz sie przyzwyczailismy, ze "piekni ludzie" tylko udaja
brzydkich, zeby sie pozneij przeistoczyc znowu w pieknych ludzi XD... Jesli
tak na to patrzec, to dobrze ze Krum bedzie wygladal tak a nie inacej
![]() -------------------- |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Kate Winslet miala grac Fleur!
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
To były tylko i wyłącznie plotki
![]() A jak dla mnie Kate Winslet byłaby za stara do tej roli. Ta Clemence nie jest najgorsza.... -------------------- just keep dreaming.
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Coz, gdyby nie mial jednej brwi tylko dwie bylby idealnym Krumem. Tyle.
No najgorsza nie jest, ale Fleur miala byc bosko piekna, a Clemence jest najwyzej ladna. Ale w sumie.. gdzie my znajdziemy bosko piekna aktorke nadajaca sie na fleur..? -------------------- |
Piotrek |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 84 Dołączył: 31.08.2004 Skąd: Kraśnik Płeć: Mężczyzna ![]() |
Widzę, że ten temat nie cieszy się takim zainteresowaniem jak kiedyś... ech... zamykam.
|
kkate |
![]()
|
A ja otwieram, ponieważ po pierwsze niedawno kolega Enope wytłumaczył mi jedną sprawę co do zamykania i otwierania tematów
![]() ![]() ![]() ![]() Robimy tu zbioróweczkę fotek, jak jakieś macie, to zamieszczajcie! ![]() Piotrek - nie zamykaj tego, ok? -------------------- just keep dreaming.
|
Eden_ka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 149 Dołączył: 08.05.2003 Skąd: Neverland ![]() |
Piotrek - nie ma chyba wiekszego sensu zamykanie tematu na ktorych akurat nich nic nie pisze, bo wiadomo ze niedlugo beda nowe foty i nowe komentarze
![]() Co do aktora: chce go wreszcie zobaczyc bez tego zarostu!!! ![]() Ten post był edytowany przez Eden_ka: 03.10.2004 18:37 -------------------- |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
Piotrek - te tematy naprawde nikomu nie przeszkadzaly, a tak moze ktos by akurat sobie wszedl do takiego tematu i chcial odpowiedziec, a teraz nie moze...=P. po to tez ten temat jest przypiety, poniewaz, tak w sumie, to wciaz beda nowe i nowe zdjecia, wiec nie widze sensu zamykac tego topicu
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
kkate |
![]()
|
Dokładnie vigga, przypięłam ten temat po to, by aż do premiery 4 filmu go aktualizować
![]() Dlatego powtarzam - jeśli posiadacie jakieś foty, wklejajcie tutaj! I kieruję prośbę do pozostałych redaktorów - nie zamykajcie tego ani nie odklejajcie, chyba że zacznie się ewidentne nabijanie ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
kkate |
![]()
|
Znalazłam niezwykle interesującą fotkę Roberta Pattinsona
![]() ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 12.10.2004 17:03 -------------------- just keep dreaming.
|
vigga |
![]()
|
O.o kurde! niezły... XD ej no, serio, serio fajny =P
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja go wolalam w 'sredniowiecznym filmie' ;p Cos mam ostatnio sentyment do zarosnietych chlopcow.
-------------------- |
Eden_ka |
![]()
|
Dzieki Kate
![]() Nooo - wreszcie moge stwierdzic ze facet niczego sobie, wlasnie tak powinien wygladac Cedrik! Ha, zadowolona jestem, hyhy no widzisz, Eden ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 16.10.2004 12:22 -------------------- |
Eowina |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 200 Dołączył: 09.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Na tym zdjeciu przypomina mi troche
Elijaha Wooda,tylko ze bez niebieskich soczewek
![]() Moze byc, ale ten Krum ![]() -------------------- "Nie każdy bładzi,kto wędruje..." J.R.R Tolkien
|
Eva |
![]()
|
Brwi? Jakie brwi? Ja tam widze jedna brew
;d
-------------------- |
kkate |
![]()
|
Ta-daaa!!! Nowe fotki z
MuggleNetu!!! Tym razem Angelica Mandy (Gabrielle Delacour) w
filmie "Vanity Fair"....
![]() ![]() ![]() Biednie to dziecko wygląda w tym filmie... aż mi go żal.... ale poza tym, to może być, szczególnie jeśli chodzi o włosy (może to peruka...) ![]() Ten post był edytowany przez kkate: 22.10.2004 19:15 -------------------- just keep dreaming.
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
sweet I like her
wspaniale nadaje sie do AL()ENS 2 do roli Rebecki [Newt] Jordan ![]() -------------------- ...
|
Eden_ka |
![]()
|
O - Gabrielle jak sie patrzy XD
Wlosy pewno jej, dlatego ja wybrali... chociaz nie - na jakiejs starej niewyraznej fotce miala ciemne wlosy... ![]() -------------------- |
matbez |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 08.07.2004 ![]() |
Podoba mi sie jej twarz ... To naprawde
ladna twarz
![]() |
Ania* |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ta Fleur jest
ohydna!!!!!!!!!!!!! Ma
nieregularne rysy...fuj!!
![]() ![]() |
kkate |
![]()
|
Eee... jaka Fleur?
![]() Przecież to foty dziewczyny, co ma grać jej siostrę Gabrielle! - Angeliki Mandy! Chyba że mówisz o Clemence Poesy, której fotki dałam na początku??? ![]() -------------------- just keep dreaming.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
AAAAAA, jak mnie czasem ludzie denerwują że
bym normalnie.......rrrrrrr (nie wymawiam wprawdzie R ale popisać se mogę).
Jak wam może Moody nie pasować!!!!!! To jest BRENDAN
GLEESON!!!!! CZy wam to nic nie mówi,
NIC?!?!?!? Tożto jest absolutnie wybitny aktor i zagra Moodyego
idealnie. Jest gruby i sympatyczny, ale wiecie że istnieje coś takiego jak
charakteryzacja?!? Szczególnie, że Moody to jest sama blizna zamiast
ryja. chodzi tu bardziej o jego predyspozycje
aktorskie!!!!! Przecież na Moodego można
ucharakteryzować nawet worek ziemniaków...... Nie słyszeli o Gleesonie,
brrrrr (dalsze nie artykułowane pomruki )
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 09:08 |