Zabawa Miłością
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zabawa Miłością
Carti |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 35 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: La Luna de Palma Gradac ![]() |
Czasem złośliwie
gdy przechodzisz koło siatki a za nią pies jedziesz patykiem dla draki fajnie jak szczeka a Ty wiesz że nic Ci nie zrobi bo za siatką Gdy nawet capnie patyk wycofujesz się spokojnie i bez lęku choć trochę zirytowana na psa że zepsuł Ci zabawę Biegniesz z wiatrem i masujesz swoje ego niekiedy hipokrytycznie włosy tańczą wraz z nim Nie określasz kierunku wiatru bo po co? Samo się to w końcu wyjaśni I jedynie żal tego jednego jedynego złamanego drzewa które wiatr puszczony swobodnie na swej drodze spotkał -------------------- Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Podoba mi się, choć myślałam, że trzasnęę przy "masowaniu swojego ego" (naprawdę włosy stanęły mi dęba). Ale wiersz całkiem zgrabny. Jestem na tak XD.
-------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Jestem na nie.
Metafory są okropne. Nie tyle co oklepane... Wiersz... jakby taki zwyczajny zlepek słów. Nic nie poczułam jak go czytałam. Nie przemawia, jest nijaki. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
reklama wody mineralnej stanela mi przed oczami...
i chociaz tam byl listonosz i nerwowy bieg cos jednak jest podobnego... język mało poetycki... za dużo opisujesz... za dużo niepotrzebnych słów przez co wiersz staje sie ciężki i 'rozlazły' i chociaz pomysł niezły po takiej reklamie wybujałych emocji napewno nie kupie tego wiersza... -------------------- |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
nie widze sensu.
nie rozumiem nie podoba mi sie -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
hmm wiersz po drugim przeczytaniu wydal
mi sie odrobine bardziej zrozumialy, ale i tak mi sie nie podobal.
"draka" "fajne" "chapnie" <-- czy takimi
slowami wyraza sie stany i uczucia w wierszach? Moze mialy podkreslic
beztroske podmiotu lirycznego? jesli tak to i tak Ci to nie wyszlo
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:11 |