Szkoła?, moje spojrzenie na
szkołe... na polskim
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Szkoła?, moje spojrzenie na
szkołe... na polskim
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Krzywy kręgosłup wynikiem długotrwałego ślęczenia w ławce Odciski palców od długopisu piszącego słowa puste Mętlik w głowie przez te wszystkie utwory niezrozumiałe I to żałosne podnoszenie ręki Bez zrozumienia, uśmiechu i chęci do samodoskonalenia Byle odklepać i wyrwać się z zimnych murów nauki Twórcza wena niemile widziana przetwory wzorów sprzedawane w słoikach pokarm dla mózgów niech tyją pęcznieją rozszadzą czaskę bo przecież tylko o to chodzi I to żałosne podnoszenie ręki żeby podtrzymać głowę Moj pierwszy twór od dawien, dawna. Przyznam - dziwny Ten post był edytowany przez Egwadien: 27.09.2004 23:55 -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
no dziwny. jakby nie Twój. i poprzednie bardziej mi się podobały.
ale mam nadzieję, że jednak kiedyś wrócisz do pisania ''swoich tworów'' trochę częściej =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Dziwne to, rzeczywiście. Jakbym słyszała Vlarego...
|
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
Żadko bywam na forum poezji, ale chyba zacznę zaglądać tu częściej. Twoje utwory bardzo mi się podobają. tak jak Potti mam nadzieję, że wrócisz do pisania.
-------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Cat, dzieki Tobie juz wiem co mi on przypominal!
Moze ktos jeszcze przeczyta? ![]() -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:16 |