Uśmiech Lekko Kpiący
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Uśmiech Lekko Kpiący
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Zapakowałam się ładnie
nalepiłam znaczek do nieba dość tani, bo promocja ostatnio i jeszcze w kolejce na pocztę nie stałam zbyt długo - tak mało dzisiaj ludzi ma odwagę wyruszyć i tknąć. Ja wciąż czekam - aktywnie w niebieskiej kopercie w kulejących, ostatnich, bezczelnych dniach ciepła. Że się uśmiecham? To żle, przepraszam? Że mam odwagę? Obijcie mnie, państwo. Ja proszę, garba nadstawię poczekam, cichutko myszasto, szarasto poczekam - aż wam minie. Zastanówcie sie chwilę, kochani fanatycy, nad małej biedronki sensem sekretnym Literowkę posłusznie poprawiam ![]() Ten post był edytowany przez Sihaja: 29.09.2004 18:23 -------------------- |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
Biedtonki? Biedronki! Zliterówczyłaś się.
I ta baletnica w Twoim awatarze wyjatkowo pasuje do Twoich wierszy. są takie leciutkie, zwiewne i przyjemne. Przynajmniej ten (ale chyba nie tylko). Gratuluje -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
bardzo mi sie podoba...
Twoj, wysoki poziom =) podziwiam odwage tworzenia i uzywania nietypowych slow... wtedy wiersz staje sie bardziej osobisty dla Ciebie i bardziej Twoj dla odbiorców podoba mi sie gratuluje edit/ to ja wytkne jeszcze jedna mala literowke. Malenka... 'źle' przez zet z kreseczką... =) Ten post był edytowany przez Mellisa: 30.09.2004 12:17 -------------------- |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
A ty się bawisz słowem jak Leśmian!
I pięknie i powiewnie,cichutko. A jaka moc w tym tkwi. |
Kiniulka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Mocherowo ;-) Płeć: Kobieta ![]() |
Zgadzam się ze zdaniem Cat. Twój wiersz jest lekki, piękny i cudowny, ale ma jakby to ująć ... charakterek. PIĘKNIE.
-------------------- ![]() Wasilij Rozanow ![]() |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
jesli jestes drobna blondynka to mnie nie rozczarujesz..
;p ta lekkosc wiesz tak wplywa ze az taki mam obraz Ciebie =) przypomina mi jeden z moich wierszy w formie..dlatego czuje go jak czytam.. i to jest wspaniale a ten tytul tymbardziej przypadl mi do gustu... taki o . bo pewien pan (ktory niestety wyjechal daleko daleko) powiedzial mi kiedys ze mam lekko kpiacy styl zycia.. i tka bardzo podoba mi sie to stwierdzenie =) toster dla tej pani w baletkach! -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
Vampi, to się rozczarujesz
XD Sih, tylko sie nie przefarbuj=) =* -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Muszę sie przyznac ze przeczytałam ten wiersz jakis czas temu, ale ze zwyklego lenistwa nie skomentowalam.
Teraz się poprawie. Pierwsza zwrotka bardziej mi sie podobala... bo jakby nie patrzec jest w niej cos co wyroznia sie sposrod innych zwrotek (: NIe mam zbyt wiele do zarzucenia... moze tylko to, że jak na CIebei to wiersz wywołal we mnie zbyt malo uczuc. Reszta OK (: -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
lekkośc,zwiewność, radość...tak w skrócie...najbardziej podobała mi sie pierwsza część...ładnie , ładine...poprawiłaś mi humor-udało Ci się
![]() |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Cieszem siem, że Wam się podoba, ja także mam teraz poprawiony humorek
![]() Vampi, nie żebym Cię załamywała.... Ale ja jestem błunetka jak się patrzy. Brązowe oczy, śniada skóra, brązowe włosy (yyy... to może szatynka). Nic u mnie z blondu niestety ![]() -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
wiesz co to w sumie tez dobrze.
i z tym mozeszs byc zwiewna ;) -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Sihaja |
![]()
|
Hyhyhy... powiedzmy..... Mam nadzieję być zwiewna, narazie nad tym pracuję (ach te biodra i uda ^^)
![]() -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Myszasto, szarasto - bosko! Tak właśnie leciutko się usmiechałam jak to czytałam - ale wcale nie kpiąco.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 23:20 |