oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
*
* * topić się w poezji (to dobre stwierdzenie) i umierać co strofę co wiersz - odrodzenie i kpić z życia prozy kpić z mordą cyniczną a ludziom przygadać z łaciną uliczną co noc sklecać słowa z piękności prostoty z urody nowości powszechnej głupoty bo rozum się liczy! nie dzikie natchnienie nie potrzeba serca nie duszy westchnienie i powiem poprostu bez bawełny w słowie że większość poetów to gówno w oprowie ___________ tak se, poprostu [; -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
No, Morna, bo Ty geniusz jesteś
![]() Ładne, ładne, nawet baaaaaardzo. I znowu klaszczę, choć nie ze wszystkimi stwierdzeniami w tym wierszu się zgadzam ;P -------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Jedyny, który zainteresował mnie ostatnio na forum. Nikomu nie ubliżając.
I tak se, poprostu, powstało coś, co mnie rozweseliło i nawet zachwyciło, bo ja przenigdy nie napisałabym rymowanego wiersza z tak ładnie dobranymi słowami. Rispekt! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
mi sie bardzo podoba. wiersz (?) wyraznie
sobie pokpiwa z innych wierszy. i to mi sie podoba. szczegolnie fragment
"umierac co strofę", i "kpić z życia prozy, kpić z mordą
cyniczną".
podpisuje sie pod RIspekt. |
iskra |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 207 Dołączył: 06.06.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Gabi: satyra, przyznaję. Satyra na siebie
samą (:
I nie jest ładnie - jest prostacko. Ale to bardziej taki żart niż poezja. Pewna panna Z. nawet zaczęła mi wyrzucać, że ją rozczarowałam, że to tylko zlepek słów itp. W pełni ją rozumiem. Was trochę nie [: -------------------- ...uuuu, powrót.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ho ho, takie tuwimowe!
Uwielbiam kpinę i zupę pomidorową. Bardzo mi się podoba. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 10:40 |