Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Manga i Anime, kącik starego pryka
2 in 1
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
QUOTE(Potti @ 08.10.2004 21:46) btw, Syriusz Black-> Fushigi Yuugi jest prawie tak jednolite jak mój kochany Mars, chociaż mieści się w zupełnie innych realiach =) Ehh ![]() ![]() Transwestyci, zboczeńcy i inni ![]() -------------------- ![]() |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
a jak kiedyś oglądałam Sailor Moon to taka dziewczyna starsza do mnie z tekstem: ''tam się ciągle to samo dzieje, nawet ubrań nie zmieniają'' [;
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
o ja przepraszam ale przez serie r do s a potem do stars strój sailorek sie zmieniał nie mówiąc juz o stroju Tsukino
![]() -------------------- ...
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Hy u mnie w szkole (podstawowka, 3 klasa chyba) byl szal na Sailor Moon i pamietam jak sie wszystkie dziewczyny w to bawily ^^
A ja chyba bylam zlym charakterem. (bo nie ogladalam) -------------------- |
Enaj |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Boat ;) ![]() |
wspominając zamierzchłe czasy raczkujacego u Nas ryneczku anime i mangi nie sposób zapomniec o początkach.
Pierwszą stacją która pokazywała w polskiej tv anime nie była polonia jednen ale TELE 24 (prywatna stacja, która została przemianowana i wchłonieta przez polonie1 ) ![]() Jezusicku jeden mecz trwał kilka odcinków, te emocje, te mysl,i te cudowne przypadki natychmiastowej prekognicji ruchów przeciwnika ![]() ![]() Jeszcze pamietam te okrzyki Onego (czy jak jej tam było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
manga i anime. kasa nie sypie na prawice i lewice, ale mniej wiecej raz na miesiac staram sie zakupic jeden tom. poki co udalo mi sie zebrac calego exaxxion'a sonody , bardzo przyjemnie mi sie czytalo, nie ma to jak pelen realizm w odzwierciedleniu walk duzych robotuf. eden - na razie mi sie srednio podoba jesli chodzi o fabule, ale teksty maja niezle, coz zobaczymy co bedzie w trzecim tomie (na razie mam tylko dwa). pochwalic sie jeszcze moge tym ze mam wszystkie zeszyty evangeliona jakie wychodzily w polsce swego czasu, gdzies tak na poziomie odcinka#17 anime. (teraz chyba od nowa ida).
z anime - raczej klasyki. posiadam akire, ghost in the shell (moje ulubione tytuly do dzis). macross plus'a i ninja scroll'a jeszcze z oferty secret service i czuje sie z tego powodu dumny :D. dobzre bawilem sie przy evangelionie zarowno prz serii tv jak i filmach kinowych (moze troche za duzo filozofowania). przymierzam sie do serii tv ghosta. a no i oczywiscie dragon ball'a mam w malym paluszq :F ech, stare, dobre czasy... Ten post był edytowany przez GrimmY: 15.10.2004 14:04 -------------------- |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ha.... zapomnieliście o Cubasie!!!
A w ogóle to jeszcze Dragonball... Takie kurcze wypasione bajki... -------------------- ![]() |
Enaj |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Boat ;) ![]() |
Syriusz
Tsubasa, Tsubasa ![]() (znam takich co by za taką profanacje ukamienowali orzechami kokosowymi hihi ![]() -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
Enaj |
![]() ![]()
|
LUDZIE !!! od dziś zaczyna sie 15 miedzynarodowy FESTIWAL KOMISKU W ŁODZII !!!!!!!! (trwa do niedzieli)
byłam na kilku u było fajnie teraz nie mogę ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tam nie bedzie wg. mnie najbardziej propagowana manga tylko dobre amerykanskie i polskie komiksy ktore posiadamy (Wilq,48 stron pozycje obowiazkowe
![]() ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Enaj |
![]()
|
Z tego co pamiętam 2gi dzień zawsze jest na MANGOWO, w salach puszczają Anime za friko:D jest wielkii kiermasz sprzedają mangi, fanziny ,nawet celuloidy z niektórych anime
![]() ![]() Dlatego jak coś będziecie wiedzieli o tym festiwalu dajcie znać ![]() -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
To mangowcy polaczyli sie z innymi
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Enaj |
![]()
|
kiedy ja tam chodziłam komiksy Marvela,
takie jak spiderman czy fantastic 4 leżały zaraz obok starych wydan
fantastyki
![]() jak dla mnie to wyglądało na totalny pokój ![]() Magia poprostu magia ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
BlackOmen |
![]()
|
To jest wlasnie dobry spokojny konwent. Cos al`a dawnych Implantow. Ech t bylyc zasy
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Mangowcy przewaznie maja swoje konwenty. Dawno mnie na takowym niestety nie bylo. Jak jacys z glowa na Karku sa w Lodzi to mozliwe ze konwent bedzie polaczony z festiwalem. Ech... szkoda ze musze gnic u siebie a bym sobie wyjechal hm. jak w moim malym miescie zorganizowali konwent mangi i anime, to po mniej wiecej 1h debaty poszlismy dumnym krokiem do parku na wino celem go wypicia. to dopiero byl konwent. a czy wy pamietacie bajki na poloni 1? yattaman rlz \Ó/ \Ó/ -------------------- |
Enaj |
![]()
|
GrimmY niezły pomysł ale to już jak wiesz w ramach indywidualnego zwiedzania miasta hehehe
![]() Co do Yattamana to jedna z najśmieszniejszych anime które widziałam heheheheha włoski dubbing, banda Drombo, to wszystko mówi za siebie buuhahahahaha ![]() -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
Syriusz_Black |
![]()
|
Yataman, Yataman...
Yatapies i Yataryba ![]() -------------------- ![]() |
Enaj |
![]()
|
i Yattapanda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ach te stare dobre czasy ![]() -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
rany boskie dlaczego czuje sie strasznie
staro przez was co????
![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez kubik: 17.10.2004 10:22 -------------------- ...
|
Enaj |
![]()
|
Kubik nie czuj się staro
<głaszcze>
na otarcie łez : http://www.usmieszek.prv.pl Kiedy powstawały Te anime nas jeszcze nie było na tej planecie ![]() Yeahhh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
Syriusz_Black |
![]()
|
-------------------- ![]() |
GrimmY |
![]()
|
a zaloga g? kto ogladal zaloge g?! ;D
kacik starego pryka mozna by otworzyc ;] -------------------- |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
manga mnie nigdy za bardzo nie fascynowała,
po za oczywiście niepowtarzalnym Sailor Moon
![]() Ale dobrze to wspominam, ale tak po za tym nie oglądam nic z tych rzeczy, nie czytamk i nie rysuje, chociaż strasznie mi sie podobaja te ich wielkie oczeta. ![]() -------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Enaj |
![]()
|
masz racje Grimmy ten topic powinien być o
mandze a manga i anime to zupełnie inna bajka .. zakłądam nowy topic
![]() -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
I zrobił się jeden.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:51 |