[muzyka] The Streets
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[muzyka] The Streets
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
jak Wam się podoba muzyka Mike'a Skinner'a, którą można zaliczyć do uk garage.
bardzo jaram się pierwszą płytą, na drugiej on jest zbyt pewny, już to nie jest to samo. z drugiej mi się ze dwie piosenki podobają [fit but you know it m.in.]. a pierwsza jest świetna z pure garage, ironity of it all i stay positiv na czele ;] |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Hmm na początku miałam na nich sporą fazę, teraz mi przeszło. Lubię czasem posłuchać - zdecydowanie jedyny hh [?] który mi jako-tako pasuje.
Ulubione kawałki? It was supposed to be so easy, dry your eyes [!], it's to late, has is come to this, blinded by the lights, sharp darts. Chyba tyle. W każdym razie - warto się z twórczością The Streets zapoznać. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Strasznie rajcuje mnie akcent tego goscia, ale zaglebianiu podziekuje, jakos nie mam aktualnie ochoty, moze kiedys. A poza tym moja wiedza o nich opiera sie jedynie na 'You're fit but you know it' (mrrr, jakie cudne my gosh) i kolejnym kawalku, ktorego nazwe zapomnialam (pamietam tylko ze jezdzi na mini skuterku).
-------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
na tym mini skuterku tez jest fit but you know it, ale bodajze wersja jakiekogs dj'a
a ja dry your eyes, własnie ja niezbyt lubię. a gosh ma fajne ;pp |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja sie zainteresowalam nimi wlasnie przez to you're fit but my gosh don't you just know it ^^ Tak niesamowicie to mowi ze szok. I don't touch me tez jest fajne.
-------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no mogę potwierdzić, że gajnie mówi www.trainspotting.co.uk ;p a gosh pewnie też ;]
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wlasnie mi Voldius przeslal jakies kawalki i sie nie jaram.
Nie wiem jaki to gatunek muzyki. Jesli hh to slaby bo bit jest monotonny i meczacy. Stay Positive. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Po prostu jego akcent jest powalający. I chyba powalił połowę naszego forum XD
-------------------- .
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
the streets to dla mnie swego rodzaju fenomen. kiedy po raz pierwszy ulsyszalem "original pirate material" scepytcznie do tego podszedlem. intro z bitem przypominajacym jakis dub, tekst taki sobie. ale im dalej w las tym lepiej. kawalkow nie bede podawac, bo sie w wiekszosci pokrywaja z tym co tu juz napisane jest.
a ja sie nie jaram akcentem skinner'a, a raczej juz sie nie jaram (choc trza przyznac, ze rymowanie taka chamska i czysta angielszczyzna pozostawia wrazenie). przyczyna tego jest zaglebienie sie w angielska scene i odiwedziny u dobrodzieja bartlomieja, mojego guru muzycznego (pozdrawiam). bo jak pierwszy uslyszalem jehst'a, to odpadlem, z jego stylu to juz chyba sami anglicy maja problem z rozszyfrowaniem tego co on tam plumka do mikrofonu.i w sumie to on chyba trzyma najbardziej poziom na wyspach (nowe stritsy mi sie srednio podobajom). polecam. -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiem, że odgrzewam schabowe stare ale się jaram tak ciutke ;p
-------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
dobry schabowy to najlepsze zarcie, nawet jesli odgrzewany.
the irony of it all :> czy streetsi koncertuja w ogole? -------------------- |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja słyszałem tylko "Dry your eyes" i bardzo mi się podoba ("there's plenty more fish in the sea"
![]() EDIT: o jak dobrze, że Skinner będzie na Open'erze ^^ Ten post był edytowany przez Ahmed: 04.07.2006 02:15 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:18 |