Kolejne Dwa Wiersze, jak zawsze
bez tytułu
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Kolejne Dwa Wiersze, jak zawsze
bez tytułu
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Wirtualna miłość
Na setki kilometrów Przez kable Wystukane "Kocham Cię" Stosunki na czacie Cybernetyczne rozkosze I nieprzemyślane oświadczyny Przez komunikator Stuk, stuk, enter. "Tak, ja Ciebie też..." Permanentna nuda Jak cisza radia W czasie przerwy W dostawie prądu. Wieczny deszcz. Czarno - biało Biało - szaro Szaro - czarno Podobno jesień jest kolorowa. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no, w koncu bialy, szary i czarny to tez kolory, nie? ;]
w twoich wierszach razi mnie niemal kompletny brak czasownikow. odbiera im to charakter i werwe, sprawia, ze sa statyczne jak posągi. jak nie wiersze, tylko zbior epitetow wypisanych jeden pod drugim. Nie boj sie ich uzyc. Na pewno nie zaszkodzą, a mogą pomóc. |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Oba, za przeproszeniem, do obrzydliwości oklepane. Zlepek prostych słów, nie ma się czego domyślać. Wszystko podane na ręce, a do tego takie badziewnie banalne... Ah. O wiele lepiej mogłabyś to zrobić.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
twoje wiersze wydają się sztuczne. Wygląda to tak jakbyś celowo próbowała dorabiać im nastrój. Chyba dlatego też nie używasz czasowników
-------------------- .
|
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Oh, Diamond, Ty zupełnie nie sztuczna kobieto. Nie mogłaś wymyślić bardziej konstruktywnej opinii? Musiałaś prawie przepisać to, co napisała Neonai?
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:56 |