Którzy Czekają Na Deszcz
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Którzy Czekają Na Deszcz
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Paluchy same pchają się do oczu
Znudzone swoją rutyną Bo ile można grzebać w nosie? Potem tylko krzywe spojrzenia Blade jak twoje ulubione narkotyki Powiedz, że pamiętasz Poza tym, uszy marzną na wietrze Zabrakło mi cudzych marzeń Może znajdę nową kofeinę I znów będę szczelnie chować się Pod płaszczem powierzchowności Zdarza się zapomnieć Wciąż całujesz jednak sine dłonie Nie rób mi ała, zły panie Bo włożę ci grabki do gardła Córeńko, ale wyrosłaś! Nie wiem po co, nie wiem jak. Tak wyszło. Ten post był edytowany przez Myśka: 13.10.2004 16:08 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nie no dlaczego.... ale takie dziwne. nie wiem dokładnie, czy smutne, czy radosne... po prostu nie potrafię ocenić. niezbyt przypadło mi do gustu, ale mogło być gorzej...
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
bardzo inny...
dla mnie niesamowity efekt ironii i właśnie takiego bezsensu jednak potrafie wyciagnac z tego tekstu to, na co akurat dzisiaj mam ochote... nie podoba mi sie trzecia strofka... ała bardzo mi nie pasuje... nawet mimo tego dziecinnego wydzwieku dotknely mnie twoje ulubione narkotyki tak jak reklama w telewizji o najlepszym sposobie na zniszczenie sobie zycia... jest tu cos, co przyciaga... moze nie-banał? -------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
A mnie tam już
wszystko wisi. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Czytałam jakis czas temu.
Podobało się oj tak. Tylko wiem, że stać Cię na wiecej. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:59 |