śmierciżercy..., kto naprawdę
odszedl a kto przyjdzie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
śmierciżercy..., kto naprawdę
odszedl a kto przyjdzie
Doti |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 19.09.2005 ![]() |
Ojej, nie chodziło mi o to, że Snape zabije tylko, że Rowling zakatrupi kogoś "z tych dobrych" oprócz jakiegoś czarnego charakteru...
![]() ![]() |
missgranger |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: z tąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nom.. Rowlingowa kogoś musi zabić bo ostatnio jakoś to jej chyba przypadło do gustu.. czy to będzie Snape? Eeee.. chyba nie. Bardziej możliwe że kogoś z przyjaciół Harry'ego żeby on się załamał czy coś, bo jak zabije Snapa to Harry będzie wniebowzięty a ona oszczędza mu tego ostatnio..
![]() ![]() -------------------- ~Miss Granger
![]() |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem czemu, ale mam dziwne przecucie, że pni R zabije statniego z Huncwotów, który został po "białej" stronie mocy.
![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Snape rzeczywiscie znacznie ubarwia fabułę, ale jako członek TM bardziej lubie Lupina więc wolałbym żeby autorka go oszczędziła
-------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
missgranger |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 29 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: z tąd Płeć: Kobieta ![]() |
Nie no zostawmyw spokoju Lupina.. już troche przezyl.. i bez Snape'a byłoby jakoś nie tak wiec juz sama nie wiem kto zginie..
-------------------- ~Miss Granger
![]() |
Annik Black |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 64 Dołączył: 02.11.2005 Skąd: Wrocław Płeć: Kobieta ![]() |
Wolałabym żeby zginął Lupin niż Sev, bo to najfajniejszy Death Eaters na świecie, ale mam nadzieję że J.Rowling zastanowi się porząmnie kogo zabić, bo 6 część to rzenada
![]() -------------------- "There is no good and evil, there is only power... and those too weak to seek it."
"Died rather than betray your friends." "Voldemort... is my past, present and future... Nieruchomości - znam się na tym :) |
Lupek |
![]()
|
![]() Forumowy Śmierciożerca Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 580 Dołączył: 08.07.2005 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(potterman @ 30.10.2005 00:29) Snape rzeczywiscie znacznie ubarwia fabułę, ale jako członek TM bardziej lubie Lupina więc wolałbym żeby autorka go oszczędziła Chyba jednak nie oszczędzi, bo jest bardzo prawdopodobne że zginą wszyscy Huncwoci (dwóch nie żyje, a dwóch co by nie powiedzieć jest blisko śmierci),a Snape rzeczywiście robi nam z mózgu wode i już nie wiadomo o co chodzi ( ale dzięki temu mam straszną chrapke na VII tom HP) Ten post był edytowany przez Lupek: 05.11.2005 10:56 |
missgranger |
![]()
|
ehh.. czemu nie moze zginąć tylko Peter P.??
![]() ![]() -------------------- ~Miss Granger
![]() |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
niesety...wydaje się bardzo prawdopodobne, że Snape jednak zginie pod koniec książki...to jest taka tragiczna i nieszczęsna postać, dla której jedynym ukojeniem może być właśnie śmierć
![]() ![]() ale ważne są również okoliczności śmierci, może zginąć bohatersko albo popełnić samobójstwo- chociaż szczerze w to wątpię, bo Severus do tchórzy raczej nie nalezy- tak na marginesie to nie wierze absolutnie w jego zdradę!!! ta postać jest od samago początku zbyt skomplikowana aby mieła się okazać tak oczywistym zdrajcą!!!to po prostu nie możliwe, to nie byłoby podobne do autorki gdyby osoba od samego początku podejrzewana o najgorsze rzeczy faktycznie mała się okazać czarnym chrakterem ![]() ![]() a tak na marginesie to muszę przynać ,że Rowling lubuje się w torturowaniu swoich czytelników...ale mi to bynajmiej nie przeszkadza...wręcz przeciwnie ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 06.11.2005 21:23 |
potterman |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 115 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: Strefa Mroku... ![]() |
Co prawda bardziej lubie Lupina i wolałbym żeby to on zostal przy życiu, ale trzeba przyznać, że Snape jest dość ważną postacią. Myśle, że pani R. będzie chciała się go pozbyć. Może poświęci się ratując życie Harry'emu albo coś.
QUOTE a tak na marginesie to muszę przynać ,że Rowling lubuje się w torturowaniu swoich czytelników...ale mi to bynajmiej nie przeszkadza...wręcz przeciwnie ![]() Sado-maso to się nazywa ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
Członek The Marauders - fanklubu Huncwotów ![]() Ach, to dopiero były czasy...niestety to forum już nigdy nie wróci... ![]() |
smagliczka |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 638 Dołączył: 21.10.2005 Skąd: Warszawa Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE Sado-maso to się nazywa no cóż podobno o gustach się nie rozmawia ![]() ![]() ![]() Ten post był edytowany przez smagliczka: 09.11.2005 22:24 |
potterman |
![]()
|
Nie no jasne każdy lubi co innego
![]() ![]() -------------------- Strefa mroku nie leży na drugim końcu świata...ona jest w nas..w naszych myślach i poczynaniach...
ZERO |
![]()
|
Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 12.11.2005 ![]() |
A mi się wydaje, że Snape przejdzie na stronę Voldemorta. Zły zawsze zostanie złym... taka jest prawda ( Darth Vader umarł jako zły. Anakin wrócił ). I cos mi sie wydaje, że Dumbledore zginie.
|
GMichal |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 14.11.2005 ![]() |
Draco w pierwszych dwoch seriach Harry'ego Pottera byl bardzo odwazny...w pozniejszych zrobil sie mamlasowaty byl tylko mocny w gebie...byc moze dolaczy sie do SAM WIESZ KOGO ale szczerze w to watpie
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Członek The Marauders - funclub Huncwotów -------------------- ![]() ![]() -------------------- "Scotty Dosen't Know..."™ =)) |
missgranger |
![]()
|
Właśnie. Dlaczego od trzeciej części Draco stał się takim "mocnym w gębie"? a na początku zapowiadało się ze będzie jakąś niewiadomo jak odważną postacią i w ogóle.. a teraz to taki dziwny jest. Ale musi posiadać jakieś dobre cechy. Nawet u Voldiego jakieś by się znalazły.
Ten post był edytowany przez missgranger: 20.12.2005 23:58 -------------------- ~Miss Granger
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:51 |