~~~~~~, ...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
~~~~~~, ...
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Dawno czegos odemnie nie bylo. Taaak. Nie
mam za dużo weny tworzeczj,a to tez tworcze nie jest.
A gdyby tak wszystkie kwiaty na polu Miały takie samo znaczenie Bo jedna gwiazda wśród milionów innych Nie znaczy zupełnie nic I ręce następnym razem nie będą aż takie mokre Tych marzeń nic nie zniechęci Malutkie, małe , duże, wielkie, ogromne kompleksy, ambicje, szalone pomysły? Wcale nie było ich tak dużo. Tylko to jest takie uparte Nie chce dać zapomnieć... bo prawdziwe? Zamglone, ale wyraźnie...aż za bardzo. Ten post był edytowany przez Mara: 20.10.2004 17:55 -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
hm...może to jest to że nie mam humoru, ale
niby ładne,fajnie dobrane wyrazy itp. .... tylko w tym problem ze
przeczytłam i zapomniałam, wyleciało mi uchem <jesli to mozliwe:P>
|
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Ciekawe. Pomysł dobry, ładnie wszytsko
dobrane, ale jakoś tak za bardzo tego sensu nie widzę. Może z czasem...
-------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Pierwsza zwrotka - mniamik. Łał. Świetna.
Reszta już taka trochę zaplątana, tak że musiałam się wysilać, żeby
zrozumieć (może dlatego, że mam kaca XD), a potem mi się odechciało. Jest tu
wiele wątków - dlatego w pewnym momencie ginie ogólny sens. Albo ja spaczona
jakaś jestem.
Ale czytało mi sie naprawdę dobrze. Mam nadzieję na więcej Twoich wierszy. Całuję mocno :* -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
bywało lepiej u Ciebie. no, ale żaden ze
mnie krytyk, sto lat nic nie czytałam i nie pisałam- więc nie będę
dogłębniej komentować.
chciałam tylko powiedzieć, żebyś się tak całkowicie nie łamała =) -------------------- voir clair dans le ravissement
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:46 |