Frivolous Crimson [avatary]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Frivolous Crimson [avatary]
Emily Strange |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Moja nowa strona z avatarami.
Nie będę wklejać, bo to bez sensum więc po prostu podaję linka. Frivolous Crimson -------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Aj aj, podoba mi się! Strasznie fajne
te avatary, rzadko do którego mogę się przyczepić. W dodatku przeraża mnie
to, że znalazłam też takie, które sama chętnie wrzuciłabym sobie na profil.
Nosz, a ja nie stosuję cudzych avatarów.
Tak czy srak - kawał dobrej roboty. Świetna strona i materiały. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
ładne, ładne... Ja niestety musze stosować
cudze, bo mam anty talent w tej dziedzinie, więc kto wie... być może twój
avatar niedługo zawita u mnie na dłużej...
yhm już sobie nawet jeden wybrałam Ten post był edytowany przez Diamond: 24.10.2004 19:42 -------------------- .
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nie podobają mi się. oparte w większości na
jednym schemacie, obrobione w wiekszości tym samym efektem. ładna strona.
aha na przykład, nie wiem czemu jedno niebieskie oko w fantasy, nie może być w 'kobiety'. żadnej różnicy nie widzę. edit: nic, nie miałem się do czego przyczepić, to się do tego przyczepiłem. Ten post był edytowany przez voldius: 25.10.2004 18:52 |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Mi tam się podobaja...
![]() ![]() -------------------- |
Hermiona13 |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 113 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: Sosnowiec ![]() |
Mi się też tam podobajš może póniej sobię
który sobię wezmę na profil
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() Let's go the library! Let's go crazy and omit words to show off how good our English really is! Also, let's put a lot of shiny pictures to irritate the s... out of modem users. |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
hmm...podobaja mi siem obrazy jakie
wybierasz, forma w sumie też ciekawa...
nie obrazisz siem jak sobie zapozycze jakieś?? ![]() |
Emily Strange |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
Ależ, kochana, one po to są
![]() A owe nieszczęsne oko znalazł osie w fantasy przez przypadek - jakby ktoś nie zauważył jest ono jednocześnie w obu działach - fantasy i kobiety. Miło, że komuś się podoba ![]() -------------------- |
Enaj |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 23.08.2004 Skąd: Boat ;) ![]() |
Emili Gratuluję Talentu
![]() ![]() ![]() mam małe pytnako w jakim programie tworzysz swoje avatarki (o ile to nie jest tajemnica ![]() Pozdrawiam:) miłego dzionka:D -------------------- ![]() Dwie dinozaurzyce wybrały się na basen kąpielowy. Jedna kąpie się a druga tylko moczy nogi: - Czemu się nie kąpiesz? - Bo mam okres. - A nie używasz owiec? |
Emily Strange |
![]()
|
Tajemnica to nie jest oczywiście
![]() "Tworzę" w Photoshopie. Wersja 7. ![]() -------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
a robisz avy na hmm specjalne zamówienia,
że tak to ujme?
![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Emily Strange |
![]()
|
A robie ^^
Zajrzyj do działu "zasady" ![]() -------------------- |
Szara Wilczyca |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 43 Dołączył: 08.05.2004 Skąd: Z Biedronki ;) ![]() |
No,no Emily, gratuluję
![]() -------------------- Ugryźć Cię?
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
thx. za avatary... Śliczniutkie X)
-------------------- .
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Piękne, szczególnie te z działu
"fantasy" i "rysunkowe". Życzę miłego tworzenia,
pozdrawiam.
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Ciasteczko |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 69 Dołączył: 03.12.2005 ![]() |
Byłam i mi się spodobało
![]() Jak mi sie znudzi obecny avatar to sobie zamówie ![]() Bo z tego co czytalam Emily, robisz na zamówienie :> Pozdrawiam -------------------- najpiękniejsi, najmądrzejsi, najbogatsi, najsprytniejsi, najlepsi.
Slytherin. Wielka fanka Blaise'a Zabiniego & Severusa Snape'a <33! |
Verita |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 90 Dołączył: 27.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Strona fajnie zrobiona, chociaz nie wiem po co pokazuje sie dolny suwak.
Co do avatarow. Chociaz w sumie to nie problem wyciac czesc obrazka i dac mu ramke czy cos podobnego. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:03 |