Halloween, Czyli witaj
Ameryko...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Halloween, Czyli witaj
Ameryko...
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE to
tak jakby u nas usunięto Dzień kobiet, święto pracy...
a czego tu żałować? ;p kasować kasować! -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dwa najwspanialsze swięta ustroju
komunistycznego chcesz odesłać w niebyt? =P
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
swieto pracy nie jest tylko w Polsce tak
samo swieto kobiet. Te swieta sa w pyte a Halloween teraz ebdzie sie
kojarzyc ze swietem wszystkich swietych =P (swieto zmarlych to komunistyczna
nazwa ;PP )
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
sweet_kisses |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 29.10.2004 ![]() |
Do Halloween nic nie mam. Jako takie święto
Amerykanów.
A jeśli chodzi o Wszystkich Świętych, to moim zdaniem jest to dzień, w którym jest najwięcej wypadków na polskich drogach. Ja w tym roku, jadę w poniedziałek na cmentarz. Jeden. Na którym leżą, trzy bardzo ważne dla mnie kiedyś osoby. Nawet nie wiecie jakie one były bliskie... ![]() ![]() I szybko na cmentarz (zapewne nie tak szybko, bo będą napewno straaaszne korki ![]() ![]() -------------------- ![]() |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
a u mnie w szkole przewodnicząca samorządu
wymyśliła, że jeśli dzisiaj przyjdzie ktos do szkoły przebrany to nie będzie
pytany przez nauczycieli. i rzeczywiście połowa ludzi się pomalowała jakoś,
na czarno poprzychodzili ludzie i ciekawie było (:
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja bym kciala bardzo hallowen, no
ostatecznie święto zmarłych może zostac też :/ale mi siem podoba ta
tradycja przebieranie siem i straszenie ludzi:Pn a u nas nic takiego w
szkole nie było
![]() |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
U mnie sie grupis przebrali za
jakies wiedzmiaki i tyle.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
zastanawialysmy sie dzisiaj z dziewczynami
czy w niedziele sie nie przebrac i nie połazić po domach :] ostatecznie
jednak staneło na tym, że raczej nie..a szkoda, zabawa byłaby przednia ;P
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
tjaaa... sprint na kilka kilometrów
powodowany spotkaniem panów o łąbędzich szyjach i w skórach z dresu
to doprawdy wyzajekurwista sprawa :]
-------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
to nam nie grozi ;P chcielismy chodzic po
znajomych ;P
|
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ...
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
przebierz sie lepiej za Giertycha lub
Leppera ;p ludzie padną trupem na miejscu.
-------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Neonai |
![]()
|
najlepiej to ja sie wogole nie przebiore.
śmierć w butach murowana.
|
BlackOmen |
![]()
|
Kubik zdjecie mnie rozwalilo
![]() Czemu nikt nie chce sie przebrac za Pottera? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Anet |
![]()
|
![]() mała księżniczka Grupa: czysta krew.. Postów: 144 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: raz w lewo, raz w prawo i prosto. Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja sie mogłam przebrać ;> przynajmiej
byłabym widoczna w tej naszej wielkiej szkole ;D
-------------------- Straceni jak Romeo i Julia, bez szansy na lepsze jutro.
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
strój rozbrajający XD. Taaak przebiorę sie
tak... Ja też taki chcę!!!
ps. jeżeli chcecie łazić po domach narażając sąsiadów na rozstrój nerwowy polecam przejrzeć wyśmienite stroje =klik= =klik= =klik= a ja na 100 procent ubiorę się tak XD -------------------- .
|
sweet_kisses |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 6 Dołączył: 29.10.2004 ![]() |
W mojej szkole pewnie by to przeszło, ale
dyrektorka przypomniała by sobie o tym dopiero w święta Wielkanocne
![]() ![]() O tylu rzeczach mówi. Wiele się miało zmienić w naszej szkole. A tu tylko na wymianę uczniowską, pomalowali część pierwszego piętra na różowo/łososiowo (!), wstawili plastikowe drzwi niebieskie, do tego zainwestowali w "recepcję" bukową z jakimiś metalowymi paskami ![]() ![]() -------------------- ![]() |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE(Anet @ 29.10.2004 22:42) Ja ci tam zauwazam w naszej wielkiej szkole ![]() ![]() btw. nie gadasz ze mna ![]() Diamond ja sobie wybralem ten stroj ![]() Chociaz gotyckich ciuchow nic nie przebije ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
gotyckie przebieranki to jest po prostu
przedszkole. i ten makijaż [czytaj: maka na twarzy]. ale najgorsze są i tak
ćwieki [czytaj: obroża na szyi;]. z deka to tragiczne jest. no ale co kto
woli.
btw, miłego Halloween! ![]() trick or treat or........ die! ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
BlackOmen |
![]()
|
Ja zostaje przy starej formulce
![]() Ja osobiscie nienawidze tej obrozy z cwiekami. Czlowiek wtedy wyglada jak jakis rasowy pies. Co do bialej twarzy to u mnie do pantomimy uzywano profesjonalnego bialego mejkapu ![]() Milego halołina -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
hm. nie wiem co o tym sadzic. na razie , to
halloween w polsce kojarzy mi sie z imprezami typu techno. tzn. wszedzie
widze reklamy "ghost night xxx ecstasty srutututu dj cosmiczny i dj
cosmiczniejszy", ewentualnie z czyms o czym co roku mowia w
wiadomosciach. sama idea przebierania sie za stfory itd. mnie nie rajcuje. i
przyrzekam, ze leb ukrece temu, kto pierwszy sie do domu mego zlizy z
takowym zamiarem.
-------------------- |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
my z ciocią kupilysmy sobie dynie zeby miec
radoche przy nadawaniu jej 'buzi' zabawnego wyrazu, ale w koncu
jakos nie wyszlo, i dynia lezy jak lezala.
ogolnie halloween kojarzy mi sie ze szkola podstawowa, spoleczna, tam wszystko wyglada inaczej. maluchy przebieraly sie za duchy, wiedzmy, jakies koszmary, zombie, frankensteina itd. no dobra, ale jako male dziecko to bylo super. teraz mnie to nie podnieca specjalnie. a tak poza tym nie uwazam, zeby to bylo cos zlego, jesli ktos chce sobie to halloween obchodzic, i moim zdaniem jesli mieszaja sie w to ksieza, to zakrawa to o smiesznosc. w koncu demokracja panuje, nei? za to walentynki mnie denerwuja. paskudne zachodnie 'swieto' przesycone komercja, kupowaniem tandety i robieniem szmalu na glupotach. ogolnie atmosfera zadna, za duzo czerwonego przyprawia mnie tylko o mdlosci (i nie pisze tego dlatego, ze nie mam ich z kim spedzic, po prostu tej zabawy wyjatkowo nie trawie). -------------------- borufki
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE za
to walentynki mnie denerwuja. paskudne zachodnie 'swieto' przesycone
komercja, kupowaniem tandety i robieniem szmalu na glupotach. ogolnie
atmosfera zadna, za duzo czerwonego przyprawia mnie tylko o mdlosci (i nie
pisze tego dlatego, ze nie mam ich z kim spedzic, po prostu tej zabawy
wyjatkowo nie trawie). znajac nasz narod, to za kilka lat bedzie obchodzone u nas helołin w stylu zachodnim ("skoro oni maja, to dlaczego my nie mozemy miec?").pokolenie pojdzie za moda i masz babo placek, trick or treat madafaka. a co do walentynek ->dla zakochanych kazdy dzien powinien byc swego rodzaju swietem...czy jakos tak. -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
Da! Walentynki drugie cudowne swieto
zaczerpniete z cudownej kultury zachodu. Chociaz dostanie walentynki jest
mile
![]() QUOTE trick or treat
madafaka "Moj swiat powiadam jest chory!" -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(BlackOmen @ 02.11.2004
08:29) Da! Walentynki
drugie cudowne swieto zaczerpniete z cudownej kultury zachodu. Chociaz
dostanie walentynki jest mile .a na halloween wyskoczy ci banda dzieciakow i
co? QUOTE trick or treat
madafaka "Moj swiat powiadam jest chory!" zaprawde powiadam ci, za 20 lat bedziemy obchodzic swieto dziekczynienia, dzien kolumba , a na bank caly swiat bedzie cieszyl sie 4 lipca (miedzynarodowy dzien niedpodleglosci?:EEE),pan bog zaplacze nad losem ziemi, a mi ziemniaki zaczna czworkami z piwnicy wychodzic. maaakabra. -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:41 |