Halloween, Czyli witaj
Ameryko...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Halloween, Czyli witaj
Ameryko...
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
o zgrozo potworny dostep do neta do pracy do
słuzby zdrowia to bedzie koniec swiata
![]() -------------------- ...
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE zaprawde powiadam ci, za 20 lat
bedziemy obchodzic swieto dziekczynienia, dzien kolumba , a na bank caly
swiat bedzie cieszyl sie 4 lipca (miedzynarodowy dzien
niedpodleglosci?:EEE),pan bog zaplacze nad losem ziemi, a mi ziemniaki
zaczna czworkami z piwnicy wychodzic.
maaakabra. Taaa a pozniej bedzie jak na rysunku Mleczki - Boze a co z koncem swiata? - NIE ZASLUZYLISCIE! -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
nu, wszystkie swieta sa dla ludzi XD
ale ja to nie wytrzymuję tego slodzenia na walentynki, tego kiziu miziu bleble kocham slonko serduszko sruszko pierduszko. to jest istny koszmar. najt-mer jak to mowi Mel Gibson w "What Women Want". a co! -------------------- borufki
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
hmmm walentynki... XD pamiętam, że w
trzeciej klasie podstawówki dostałam jedną od takiego Pawełka X).
-------------------- .
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
a ja w szóstej dostałam 2 ale mnie nie było w
szkole więc je wywalili do kosza chamy zbolałe i nie mogłam sie przekonac
kto jest moim wielbicieleeeem buuu XD
-------------------- borufki
|
Milka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 03.01.2004 ![]() |
hehe..pamiętam jaka podnieta była z
walentynkami w podstawówce!
![]() Wszyscy się chwalili kto od kogo dostał kartke czy cóś takiego...te akademie... Heh..teraz to w ogóle mi się już troszke znudziło, ale to miłe jak dostaniesz od kogoś kartke, lub kwiatka...zabawa to zabawa..ja wam mówie za pare lat do Halloween będzie to same podjeście co dziś do walentynek....tak mi się wydaje.. -------------------- PROŚBA!
Błagam..czy moze byc tu wszystko po polsku.... ![]() www.emma-dupson.blog.onet.pl |
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
wg mnie Walentynki to po prostu następna
okazja do dobrej zabawy i szkolnej dyskoteki. ale zawsze miło jest dostać
kwiatka czy czekoladki czy pójśc z Kimś na spacer (:
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
W szkole walentynki to lipa... dyskoteka,
podjarane panny z 1 gim bo dostaly jakąs kartke...to jest głupie, takie
odgrywanie wszystkiego... Ale za to fantastyczna sie pewnie robi atmosfera,
gdy jest sie z kims....we dwoje, tak magicznie
![]() ![]() ![]() Hyhy... przed Halloween mialam z kumpelami taki foojny pomysl....oczywiscie na zarty, chociaz z wykonaniem nie byloby problemu...jestesmy zdolne do wszystkiego ![]() ![]() ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wcielenie koszmaru człowieka o myślach
ponurych jak sny Stalina :]
-------------------- |
czadowa_ |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 225 Dołączył: 21.03.2004 Skąd: Białystok ![]() |
-------------------- Jestem Tobą zafascynowana, M.
|
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Ja do walentynek nic bym nie miała, gdyby
nie taka sztuczność i tandeta tych serduszej i tego wszytskiego, ale fajny
dzień. A jeżeli chodzi o halloween, to w kulturze amerykańskiej nie mam nic
przeciwko temu, tyle, że w naszej tradycji i religii wszytkich świętych i
zaduszki tro raczej czas chmm... wyciszenia i zadumy. W Ameryce wszytkich
świętych nie znają, więc bawią się w tym czasie i nic przeviwko temu nie
mam, ale polska to nke ameryka, mamy swoje tradycje i zasady, a moim zdaniem
hallowen je łamie.
-------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
Tak naprawde to nie Ameryka wymysliła to,ale
Wielka Brytania. Ja obchopdze HALLOWEEN jak kazde inne świeto...i świetną
mam z tego zabawe
![]() -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Tak
naprawde to nie Ameryka wymysliła to,ale Wielka
Brytania nie no, naprawdę? kto by
pomyślał? :> -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE(Agnessa @ 11.11.2004
11:24) Tak naprawde to nie
Ameryka wymysliła to,ale Wielka Brytania. Ja obchopdze HALLOWEEN jak kazde
inne świeto...i świetną mam z tego zabawe ![]() A noc swietojanska obchodzisz?? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 11.11.2004
11:40) QUOTE(Agnessa @ 11.11.2004
11:24) Tak naprawde to nie
Ameryka wymysliła to,ale Wielka Brytania. Ja obchopdze HALLOWEEN jak kazde
inne świeto...i świetną mam z tego zabawe ![]() A noc swietojanska obchodzisz?? Taa..a na święto dziękczynienia pieczesz indyka ? ;-p -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- szkoła :( :( :(
|
Child |
![]()
|
ja już kupiłem wieniec na siódmego grudnia
![]() ![]() ![]() -------------------- |
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 11.11.2004
12:25) a nie przypadkiem na 6??? -------------------- szkoła :( :( :(
|
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE Taa..a na święto dziękczynienia
pieczesz indyka ? ;-p Dzolk dzolkiem. Ale z nasza kultura noc wietojanska ma o wiele wiecej wspolnego niz Halloween. Dlatego ja tym bardziej nie wiem czemu nikt nie obchodzi tego swieta? ![]() BTW. Mnie wience i tak zawsze beda sie kojarzyc z 1-2 listopada ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
nie - siódmy - Zakończenie
wojny z Japonią i jej konsekwencje
Nagły, skuteczny militarnie atak Japończyków na Pearl-Harbour 7 grudnia 1941 r. stanowił upokonenie USA Ten post był edytowany przez Child of Bodom: 11.11.2004 12:38 -------------------- |
mayi |
![]()
|
QUOTE(Child of Bodom @ 11.11.2004
12:36) nie - siódmy -
Zakończenie wojny z Japonią i jej konsekwencje Nagły, skuteczny militarnie atak Japończyków na Pearl-Harbour 7 grudnia 1941 r. stanowił upokonenie USA myslalam o 6 grudnia szwedzkie swieto sw Łucji gdzie dziwczynki nosza wience ![]() -------------------- szkoła :( :( :(
|
BlackOmen |
![]()
|
CZAJLD>>>To nie lepiej kupic
japonskie flagi?
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
Omen a butlekę sake zagryźć sushi :]
btw - mój licznik jest proamerykański siakiś - 1776 :] -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
ja czekam az moj bedzie 911 albo 666 wtedy
poprosze dementiego aby mi zatrzymal licznik.
Takie picie sake i zagryzajac ja sushi to mze jeszcze w miedzy czasie gra w GO i shogi. Czytania mang i ogladanie anime co? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 14.05.2025 21:47 |