W Kawiarni..., wreszcie sie odwazylam :).
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
W Kawiarni..., wreszcie sie odwazylam :).
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
nie ma tu nic
![]() Ten post był edytowany przez voldzia: 21.11.2005 14:55 |
kelyy |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 202 Dołączył: 23.04.2003 Skąd: Jelenia Góra ![]() |
Nie skłamię, pisząc, że bardzo dobra. Fajnie
wszytko dobrane, co mi nie zawsze sie udaje i jakieś logiczne przesłanie,
widać, że osobiste, ale to stwarza cały urok wiersza, bo każdy może odebrać
go inaczej. Ogólnie bardzo mi się podoba i duzy plus za styl i te lekkość.
Nie wzbudziłaś we mnie łeż, ale wiersz bardzo mi się podoba.
-------------------- Z miłością jest jak z gruszką. Gruszka jest słodka i ma kształt. Spróbujmy zdefiniować kształt gruszki.
Jaskier, "Czas Pogardy" |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
/w słuchawkach "Rebel Yell"/
Podobało mi się, tylko ostatnia zwrotka taka jakby...coś w niej nie wyszło. Ostatnie zdanie to jest to co mi zgrzytnęło. Bo początek zwrotki był dobry... -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Ładnie, naprawdę mi się podobało. Łał, aż
się zdziwiłam (bez obrazy proszę ;-) ). Może jeszcze nie idealny, za mało w
nim... nie wiem jak to określić... Za mało w nim tego co wywołuje u mnie
natychmiastowy i bezapelacyjny zachwyt i przyspieszone bicie serca... Ale
Twój wiersz wywołał u mnie ciepły uśmiech. Za co Ci dziękuję. Pisz więcej. I
już się nie wahaj
![]() -------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
nieźle...
choc podtytuł sugerowal mi cos innego. heh... dobrze ze sie rozczarowalam =) po pierwsze uderzyło mnie takie ukryte powtórzonko w drugiej zwrotce 'czuć gorzki smak(...) mniej wyczuwalny' wybilo mnie to bo jednak jakas konsekwencja musi byc to samo mamy w ostatniej zwrotce tylko bardziej widoczne pierwsza zwrotka naprawde dobra. świetny pomysł miałaś cenie to ogółem bardzo dobry debiut=) pisz więcej bo potrafisz -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:28 |