Nowy Dzień
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Nowy Dzień
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nowy dzień
kołysząc lekko tylko czasami częściej pędząc nieokiełznanie czas mi spod nóg ucieka sny spod chmur jakby koń szalony jakiś i zuchwały trochę nie zatrzyma się przecież - nie w połowie, dopiero na koniec a ja nie wiem czy w tym locie zdołam wszystkie obejrzeć góry morza też nie będą czekać pewnie popłyną dalej chyba i Ty... nie zdążę zliczyć uśmiechów Twojej pięknej twarzy a ja będę szybsza od wiatru i konia przechytrzę po prostu - na tę chwilkę wysiadam! sama nie wiem czy on dokladnie taki jest... bo oryginalu aktualnie nie mam, i jakos troche ubarqwilam wersje pierwotna wiec macie tu takie cos =P -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Mniam, połknęłam wierszyk w całości i
niemal bez mrugnięcia okiem. Tylko trochę się wykrzywiłam, jak pomyślałam,
że znowu wszystko rozwiąże się miłością... Ale nie.... Oto Vampi w pełnej
krasie. Brawo. Bis
![]() -------------------- |
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
fragmentami naprawde swietny
fragmentami sredni pierwsza zwrtotka najlepsza pieknie wprowadzasz do niezbyt przekonujacych mnie koni i wiatru jednak trzymasz poziom ciekawe jakby wypadl w porównaniu do oryginału =) -------------------- |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Pierwsza zwrotka. Mistrzostwo świata.
Tak serio serio. A dalej... no coz nie podobalo mi sie juz tak bardzo, bo ja wiem, że stać Cie na duzo duzo wiecej. Ale pierwsza zwrotka.. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:00 |