Bush Vs Kerry, wybory prezydenta
USA
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Bush Vs Kerry, wybory prezydenta
USA
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kto wygra w pogoni do Bialego Domu? Kto wg.
was jest lepszy i dlaczego? Kto da wiecej da nietylko Ameryce ale i calemu
swiatu. Nie ma sie co oszukiwac, Ameryka ma gigantyczne wplyw na caly swiat.
Dlatego wybranie 'malpy' na wazne stanowisko prezydenta USA moglo by
byc bardzo niekorzystne nietylko dla samej Ameryki co dla calego swiata.
Temat na czasie bo juz 2giego odbeda sie wybory ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Szczerze powiedziawszy to ja juz sama nie
wiem ktory jest gorszy. Mam niejako lekki sentyment do Kerryego, bo to w
koncu w jakiejs tam czesci polak jest, ale czy to wystarczy zeby mnie
przekonac, to nie powiem.
-------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
amnietowisi :] dosyć mam powoli całej tej
hammerykańskiej fali, którą to polskie media zalewają ludzi - a to Bush mało
nie kipnął od precelka [a dostałby nagrodę Darwina na 100% :]], a to spadł z
roweru nad przepaścią [też miałby duże szanse :]] - bleee. Niedługo dowiemy
się, że zabrakło srajtaśmy w Białym Domu.
Kerry. -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
A glupota Busha jaka wykazal sie przez caly
okres sprawowania urzedu prezydenta cie do niego nie zniecheca?
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
Bush.
Zbyt oczywiste żeby tłumaczyć. Przynajmniej dla mnie. Pisałam to już nie raz, nie dwa. Czemu nie Kerry? Powiedzmy, ze mam ciężką alergię na lewicowych polityków z ich lewicowymi programami. I czy tylko ja widzę jak wybitnie nie na rękę Polsce jest John Kerry? |
BlackOmen |
![]()
|
Ja sadze ze wiekszosci ludzi na tym swiecie
nie na reke jest Bush. Czlowiek mial swoje 5 minut ktore mnie lekko mowiac
nie urzekly.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Te
debaty są ciekawe same w sobie - na angielskim dzisiaj nauczyciel nam puścił
nagraną gdzieś niedawno debatę Bush vs Kerry właśnie. To takie widowisko,
show właściwie gdzie każdy jest bardzo grzeczny i zjadliwy zarazem. Wielkie
amerykańskie uśmiechy, podniesione kciuki i ogólny orgazm publiczności (może
to nie jest właściwe określenie, ale ci ludzie [publiczność] tam wręcz ze
szczęścia płakali, spontanicznie łączyli się w śpiewające i wiwatujące grupy
itd) no a jak się jeszcze konfetti posypało... No ale nie po tym miało być - nie ma znaczenia większego kto wygra te wybory, Kerry dziękuje polakom, a Bush potrafi wymawiać nazwisko Kwaśniewkiego - co jest oczywiscie dla mediów polskich dowodem na wielką miłość między tymi krajami. A wiele się raczej nie zmieni, którykolwiek wygra będzie mniejwięcej tak samo. A w skali globalnej - Bush trochę nakłamał, Kerry jakby miał mozliwość pewnie też by to robił. Ale jak napisał Nosiwoda - nie wiadomo do czego zdolny jest kerry :] a bush już conieco pokazał i może mu jeszcze odbić w czasie późniejszym. Wydaje mi się że to Bush jednak wygra batalię, aczkolwiek debaty pokazują czasami (urywkami wręcz) Kerrego jako wyprostowanego przywódcę który wie co chce powiedzieć, a Bush kilka razy został pokazany jako nieco podgarbiony, zmęczony i mówiący w stylu "um, eh, well..." czyli bez pewności siebie. Społeczenstwo amerykańskie lubi takie postawy silne, dumne (troche jak ze stalinem - tez zawsze wyprostowany, światły przywódca) więc kto wie... "...P..." nie chcialo mi sie pisac tego samego ;p "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
polityka zagranicza busza i kerrego to jeden i
tem sam psi worek. roznice sa w sposobie postrzegania zmian w gospodarce
usa. z racji, ze kogos trzeba bedzie wybrac tak czy siak dla mnie to jeden
ciul, bo obaj panowie mnie nie satysfakcjonuja (bez skojarzen).
zaraz 2 listopada i pol swiata zacznie trabic o tym jak jeden buc wygrywa nad drugim bucem ,zeby jeden z nich mogl rzadzic narodem bucow. ale buce. branoc. -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Branoc bucu.
Bush oczywiście. Nie jest to mój ideał, raczej takie popuczyny po Reaganie ale lepsze popuczyny po Reaganie niż popuczyny po Hilary Clinton. Poza tym Kerry to lewak na dwie stopy i chce zrobić w Ameryce Europke. |
BlackOmen |
![]()
|
02.11.2004
"Niech sie dzieje wola nieba z nia sie zawsze zgadzac trzeba" -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Zdecydowanie Bush...
Republikanie nigdy nie wystawiali dobrych kandydatów (wyjątki może 2-3), zawsze za Demokratami. Powód prosty.. nie odpowiada mi lewicowa polityka i tyle.. -------------------- ![]() |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
polecam nowy teledysk eminema. dotyczy
właśnie Busha. dziwnie.
|
BlackOmen |
![]()
|
Cos teledysk Kerremu nie pomogl. Bush
wygral.God damnit
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Moze i dobrze. W koncu nie zmienia sie
dowodzacego w trakcie wojny.
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
-Hey you know what?
- What? - You forgot Poland! Najnowszy tekst Amerykancow ktory ostatnio ponoc jest b czesto uzywany. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Ja tam się cieszę, że Bush wygrał..
Demokraci górą!!
-------------------- ![]() |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
ja się też cieszę, że wygrał Bush. =)
i...Nadziejo, ja tez widze, ze Kerry jest nie na rękę Polakom.... -------------------- borufki
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
burz wygral. jeszcze nie wiem czy sie cieszyc
czy pomstowac o nastepne 4 lata khem "kontrowersyjnych" rzadow.
pogadamy za pol roku kiedy ameryka wstrzasnie kolejna afera ksiegowa. co
teraz upadnie? GE?:SADAF (ja i moje teorie spiskowe)
tak na marginesie skoro juz o polityce - zmarl/jest w stanie krytycznym (na razie roznie to podaja, a o rzeczy dowiedzialem sie dzis jak jechalem autobusem z dworca pkp) arafat. i co teraz? Ten post był edytowany przez GrimmY: 04.11.2004 21:26 -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
Co czwarty wyborca nie jest zawiedziony
Bushem, tylko go nienawidzi
Wiadomości godz 19:30 czwartek 4 listopada 2004 roku panskiego. -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
tylko gdyby ci demokraci mieli porządnego
kandydata...
|
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(Syriusz_Black @ 04.11.2004
17:03) QUOTE tylko gdyby ci demokraci mieli
porządnego kandydata... Ja tam się cieszę, że Bush wygrał.. Demokraci górą!! demokraci?jacy kurcze demokraci?! QUOTE tylko gdyby ci demokraci mieli
porządnego kandydata... michael jackson?:EE Ten post był edytowany przez GrimmY: 04.11.2004 23:30 -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE michael
jackson?:EE "Pedofil!" Swoja droga aby bylo smieszniej. Sondaze wskazuja ze na Kerrego glosowali ludzie lepiej wyedukowani ba nawet stowarzyszenie noblistow wystosowalo list aby ludzie glosowali na Kerrego a nie na Busha. Ciekaw teraz jestem jakie oni wszyscy maja miny ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
QUOTE(BlackOmen @ 04.11.2004
23:38) QUOTE michael
jackson?:EE "Pedofil!" Swoja droga aby bylo smieszniej. Sondaze wskazuja ze na Kerrego glosowali ludzie lepiej wyedukowani ba nawet stowarzyszenie noblistow wystosowalo list aby ludzie glosowali na Kerrego a nie na Busha. Ciekaw teraz jestem jakie oni wszyscy maja miny ![]() "chcielismy jak najlepiej, a wyszlo jak zawsze." - mysle ze to jest odpowiedz na twoje pytanie ;d (to powiedzial ktos madry,na bank to byl rosjanin, ale nie pamietam kto) -------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Cały "mądry nowoczesny postępowy
świat" chciał się aż zesrać z tego ostentacyjnego popierania Kerrego.
Koncerty, objazdy aktorów po Ameryce, listy noblistów, cholera wie co
jeszcze. A wygrała wolność i ci wszyscy mądrzy panowie i panie mogą teraz
Busha pocałować w dupę, hehe. To jest chyba największa zaleta demokracji.
Taka przyjemna satysfakcja, kiedy ludzie zrobią wbrew. Kerry był kandydatem
beznadziejnym. Bush jest średni, ale poradzi sobie. Mam nadzieję, że jeszcze
bardziej zantagonizuje wewnętrznie UE i ten Babilon sie rozlleci. Kerry
zacząłby sie do tych francusko - niemiecich bufonów podlizywać, czego bym
chyba nie przeżył.
Arafat umiera. Ktoś się zapytał co teraz będzie. A co ma być? Bandyci też kiedyś umierają, nie trzeba z tego powodu zastanawiać się nad losami świata. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
cieszmy się bo Bush wygrał! jeeee
![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:28 |