O Kimś, [pięć minut na lekcji
polskiego]
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
O Kimś, [pięć minut na lekcji
polskiego]
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Na palcach jednej ręki policzę
na ile części dzieli ją życie. Raz wesołą, z uśmiechem i tym błyskiem w oku, takim tajemniczym ognikiem. Taką ją widzę. A drugi raz z zamyśleniem, jakimś dziwnym spokojem i widzę ją inaczej. Jest jak huśtawka, ta z dziecięcych wspomnień, ta kolorowa. Ta z podwórka tuż obok? Ta sama. studenci kazali pisać wiersz o sobie, i co prawda ja nie piszę na czas, nie piszę też po to, żeby się tym tak otwarcie chwalić, ale to był wyjątek. chciałabym usłyszeć jakąś autorytatywną krytykę =) edit: zmieniłam zakończenie... ale w tym coś też nie leży.... Ten post był edytowany przez Zusia =): 16.11.2004 18:38 -------------------- borufki
|
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Oj jak m isie nie podoba zakonczenie.
A tak ladnie sie zapowiadalo. No i w najwazniejszym miejscu popsulas. A szkoda. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
właśnie w tym zakończeniu mi się nie
podoba
już zrobiłam kilka wersji, ale żadna nie była satysfakcjonująca. jeszcze popracuję, bo zakończenie rzeczywiście jest jakby "oderwane" od czegoś zupełnie innego. -------------------- borufki
|
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
Pytasz, czy nostalgicznie?
Nie. To przecież do niej nie pasuje. Prawda? tu od tego momentu coś nie tak uważam że niepotrzebnie wprowadziłaś pytanie do czytelnika ![]() powinnas skończyc (nie chce sie wtrącać) jakos tak dlaej w I osobie w sensie tym że sie nie pytasz choc może sie myle ![]() ps.wam studenci każą pisac wiersze???? ![]() ![]() ![]() -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
Zusia =) |
![]()
|
nam studenci każą pisać....może lepiej
zapytać, czego nam NIE każą pisać.... no cóż, taki los 'królika
doświadczalnego' ;]
-------------------- borufki
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
ładnie, ładniej niż się spodziewałam. =)
rzeczywiście zakończenie nie gra, ale nie wszystko od razu. ćwicz i może
dłużej eksperymentuj z nieudanymi częściami, zanim opublikujesz (przyganiał
kocioł garnkowi).
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Zusia =) |
![]()
|
dziękuję =)
nie wiem, czy zakończenie lepsze, czy gorsze, czy może takie samo. ale życie to szukanie.... Ten post był edytowany przez Zusia =): 16.11.2004 18:39 -------------------- borufki
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 01:23 |