Sposoby Na Jesienno-zimową
Depresję!, Damy radę!!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sposoby Na Jesienno-zimową
Depresję!, Damy radę!!!
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(czadowa_ @ 05.11.2004
11:00) Czasem jesienny dół nie jes siedzeniem i dołowaniem i nic nierobieniem. Po prostu robisz coś, ale tak totalnie ci sie nie chce- i mean jestes zrezygnowany, nie w sosie, pełen chorychmysli itp, ale to robisz. Dół nie wymaga czasu- dół towarzyszy normalnemu zyciu. Ja tak mam zawsze ilekroc ide do szkoly i siedze na lekcjach ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
To ja powiem tak... jesień w tym roku
była piękna- była bo dla mnie takowa przeminęła. Nie ma już złotawych liści,
kasztanów czy żołędzi...Drzewa stoją puste, szarość dnia wypełnia wszystko
cio robię...Czuję się taka mala, wszystko staje się takie szare...Świat,
szkoła, nic mnie nie cieszy tak jak latem... Mimo tego wszystkiego staram
się unikać doła, przynajmniej tak sobie wmawiam- i uwierzcie mi to pomaga
=). Teraz mogę być tylko smutna, coś mi nie wyszło, marzenia się nei
spełniają, itd... Ale nie dołuje się tym już, bo zal mi zycia na to. Wole
zyc z dnia na dzien, nawet jesli nie ma juz tylu kolorów...Wiem że nadejdą
lepsze dni =D.
A jak sie ma już naprawdę zły nastrój... kremowka jest dobrym lekarstwem, jesz i zapominasz na moment o zmartwieniu lol,wszystko wydaje sie prostsze bo ona Ci smakuje--heh ![]() ![]() ![]() ![]() I tez mi sie nie chce wychodzic z domku w takie ponure dni... ok 17 robi sie juz ciemno, chłodno...Nie mam ochoty siedziec na powietrzu ze znajomymi, 4 ściany są najlepszym rozwiązaniem, popieram ![]() ![]() ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
wczesniej jesienna depreje leczylam czekolada
z orzechami
( w braku innych perspektyw jest naprawde dobra i poprowia humor) ale najlepiej jednak zpalanowac czas do konca, nie miec ani minuty wolnej i albo spac albo noce spedzac w clubie. nie ma czasu zeby sie smucic |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
jak dla mnie ta jesień mogłaby się w ogóle
nie kończyć... jest piękna, przewspaniała i w ogóle... uwielbiam taką
pogodę. tylko niech nie pada za dużo, bo za tym nie przepadam.
więc najbliższego doła złapię gdzieś za pół roku, na wiosnę ;] super. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Bitter |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 87 Dołączył: 21.12.2003 Skąd: najbiedniejszy region UE. ![]() |
Jesien jest straszna.
Robi sie za zimno na spacery po parku, za zimno na wszystko. Nawet do picia trzeba znalesc jakis lokal. Szybko robi sie ciemno... Nie lubie tego. W ogole nie lubie ani jesieni, ani zimy. ;> -------------------- and he said 'I got to be honets - I've been waiting for you all my life.' |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Powiem szczerze, ze do jesieni nic nie
mam... chociaz jest trochę za zimno, ale to szczegól... jesli jednak
dopadnie mnie depresja zwiazana min z jesnienią to lubię sobię sama
posiedzieć w pokoiku, popłakać sobie w kącie jak trzeba, posłuchac
spokojniusiej muzyki, pogadać z kims na gadulcu
![]() ![]() -------------------- |
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
trrrrach.
podpis mi pociął oczy. ty chyba nie znasz luidzi na tym forum - do ostatniego cię nie oszczędzą. acha..w zimie mieć zimową depresję ( czyt. w sensie tak jak jesiennym ) to jest conajmniej dziwne. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Hefaj of
Gryffindor @ 08.11.2004 16:30) heh.. to przynajmniej dzieki, ze mnie uświadomiłeś... ![]() -------------------- |
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
heh , no zależy ;-p
Cevreza chłodzi ( No chyba że Amsterdam Maximator ( Zielony ) - 11% lub Imperator - 10,9% ) , V - grzeje ;-p -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Moj kumpel ostatnio na lekcji 'obalal
mit ze alkohol nie rozgrzewa' a potem przedstawial wszystkim swoj
projekt zrobienia galaretki ze spirytusu, ale to tak na marginesie.
Tak sobie stwierdzilam dzis, ze kazda pora roku ma swoje zalety, tylko trzeba je dostrzec. Mnie sie tam podoba ze sie o 4 robi ciemno. A jak zaczyna padac snieg.. Nie ma nic cudniejszego niz spacer po ulicach (zwlaszcza, ze u nas w Gnieznie to czesto sa puste), kiedy pada snieg, swieca latarnie i jest tak cudnie chlodno i ciemno. No ekstaza! Nawet sie nie chce marudzic na zmarzniete paluchy i strzykanie w kregoslupie. -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
O jak ja kocham śnieg!
Najlepszy sposób na depresję? Nie dawać sobie na nią czasu ![]() -------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
//chciałem zauważyć że na piwo jest juz
stanowczo za zimno, chyba że ktoś lubi bolące gardło, ew solic piwo bo i
takie rzeczy już sie robiło ;p
Ja polecam... wodke ;p grzeje az miło (wczoraj na meczu byłem, panowie przedemną rozlewalido kielonków co chwile ;] ja zmarzłem, oni raczej nie) ps - wczoraj w nocy wyszedłem przed dom i poczułem zapach sniegu ;] bring it on... chce mieć snieg na sylwestra ;] "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Ja juz chce miec snieg! Zawsze tak samo
sie na niego ciesze. I chce zeby bylo zimno. Nie bylo polskiej zlotej
jesieni, niech bedzie polska zarabiscie zimna zima. Ha.
-------------------- |
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Niop zima też potrafi być piękna... jeśli
nie ma takiego okropnego mrozu, a śnieg jest perłowobiały =)... ale gdy te
puszyste kulki znajdą sie na twarzy lub za kołnierzem, to nie ash tak
wspaniale, bo zimno
![]() ![]() ![]() ![]() Wtedy to nawet za zimno na depresje =PpP -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Eva |
![]()
|
Ja kiedys dostalam z calej szufli sniegiem
i bylo bardzo przyjemnie.
-------------------- |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
QUOTE(Hefaj of
Gryffindor @ 08.11.2004 16:30) Mam zgaszone światło, siedzę i... Nagle widzę takie oczojebne coś... Matko -------------------- .
|
Fly |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2 Dołączył: 09.11.2004 ![]() |
Jesień to taka pora roku kiedy z chandrą
niewiele da się zrobić. Można tylko osłodzić sobię życie, spokojne wieczory
pod kocykiem, w tv dobry film, 'zapijane' herbatką.
![]() -------------------- 'Zapyta Bóg w swym niebie
CO dałem mu od siebie, wierzyłem i kochałem, i byłem tym kim chciałem być, I żyłem jak chciał bym żył, I byłem kim miałem być...' |
KaRoLiNa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 60 Dołączył: 24.05.2003 Skąd: Łódź ![]() |
Prawde powiedziawszy jak patrze na wszyskie
te wasze sposoby na depreche to wam zazdroszcze. Kiedy wy macie na to czas?
Bo moja szkoła w trosce o to żeby nam się nie nudziło dowala nam tyle, że
mamy nauki na okrągło i zero czasu na leczenie (czy zapadanie) depresji. W
kółko nawał klasówek, kartkówek i obowiązkowych prac dodatkowy. Przynajmniej
człowiek ma zajęcie
![]() ![]() -------------------- T.Love - Marzyciele
Życie jest tak wspaniałe, że trzeba przez nie przejść Czasami w to nie wierzę i myślę, że lepsza jest śmierć Babilon-System swoją bronią pragnie zniszczyć mnie Lecz życie jest wspaniałe - kolory czarno-białe My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Ja wtedy właśnie żyję, gdy idziesz obok mnie Dla mojej i dla twojej satysfakcji wszystko dzieje się Życie jest tak wspaniałe, naprawdę to wiem A ci, którzy chcą mnie zniszczyć, faszerują nas złem My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko Na całe ziemi piekło - napompowany świat Zatruty, zepsuty balon - nienawiść i gwałt A nasze życie jest, nasze życie trwa Dla mojej i twojej satysfakcji - dla naszego ja My marzyciele naszego wieku Dzieci rewolucji pijące mleko |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nareszcie mam 4 dni wolnego! Nadrobie
zaleglosci z anglika, podciagne fizyke i poczytam pare dobrych ksiazek.
Nareszcie!
Jutro jeszcze tylko spotkanie w sprawie Mrozka. Ciesze sie ;] -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Odkryłam jak nie padać codziennie wieczorem
na zlany łzami pyszczek. Rozmawiać z mamą częściej, niż to konieczne.
|
Hefaj |
![]()
|
QUOTE(Nea @ 10.11.2004 21:46) Sory , ale musze to powiedzieć. Niestety nie mam czasu codziennie jeździć na cmentarz. -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
murof |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: czysta krew.. Postów: 187 Dołączył: 05.07.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Hefaj of
Gryffindor @ 10.11.2004 21:55) QUOTE(Nea @ 10.11.2004 21:46) Sory , ale musze to powiedzieć. Niestety nie mam czasu codziennie jeździć na cmentarz. Bez sensu. Jeśli nie ma Boga, to matka i na cmentarzu cię nie usłyszy. A jeśli jest to usłyszy cię wszędzie. -------------------- - Oj, nie wolno rzeczy wielu,
Kiedy celem jest - brak celu... (Zwłaszcza, jeśli duszy nie ma - I to wszystko na ten temat). |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
mam nowy, materialistyczny i wspaniały
wniosek: zakupy!
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Potti @ 20.11.2004 15:30) to ma pomoc, czy dobic/pograzyc ,ze oprocz "jesiennej deprechy" juz nie sie nie ma pieniedzy?:F ("ratuj mnie jesienny maly boze") -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:29 |