Sposoby Na Jesienno-zimową
Depresję!, Damy radę!!!
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Sposoby Na Jesienno-zimową
Depresję!, Damy radę!!!
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
QUOTE Jak
można zwalczyc jesienno-zimowa
depresje??? Mój sposób: zamknąć się w pokoju z dużymi lodami, włączyc ulubioną muzyczkę, zapalić kadzidełka i oddać się marzeniom. Albo też poczytać dobrą książkę. -------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
hehe ja mam duzo AMBITNYCH pomyslow.
jesli to mozliwe (bo u mnie niestety nie zawsze) to isc na dyskoteke i sie wybawic albo po rpostu gdzies wyjsc ze znajomymi i sie upic to totalnie i radykalnie poprawia humor. ;) a za malo wam swiatla? to idzcie na solarium ;] powaga ja czasami pojde sobie na solarium chociazby po to zeby bylo mi cieplo.. i cholernie skutkuje, w dodatku od razu poprawia humor ;] i oczywiscie pomysl Potti o zakupach jest jednym z najbardziej genialnych w dziejach ludzkosci;D Ten post był edytowany przez vampirka: 04.12.2004 21:20 -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE a
za malo wam swiatla? to idzcie na solarium ;] powaga ja czasami pojde sobie na solarium chociazby po to zeby bylo mi cieplo.. i cholernie skutkuje, w dodatku od razu poprawia humor ;] Wiesz chyba ja jednak dziekuje i postoje ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Laura_ |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 157 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
litrowe wiaderko ulubionych lodów ;]
-------------------- a czubi czabi cziba a czubi czabi cziba a czubi a czaba a czubi czabi cziba
|
Puszczyk |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 236 Dołączył: 14.05.2004 Skąd: się biorą dzieci ? :P Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najlepiej to mieć zawsze w sercu osobę którą
się kocha i przypominać sobie o niej...
Wam może to pomoże...bo u mnie wywołuje jeszcze większa depresję... -------------------- ..
![]() |
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
Jaka depresja?
Jesień to najcudowniejsza pora roku!! Psa na smycz, i w kaloszach i z parasolem zasuwać do lasu czy parku podziwiać piękno przyrody! Niedługo przyjdzie wiosna, a z nią pełno robaków, komarów, muszek i innego paskudztwa. Wtedy dopiero zatęsknicie z jesienią! |
Galia |
![]() ![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
A jak się nie ma psa?
A , już wiem wtedy należy wyciągać bogu ducha winnych ludzi, tak ? Heh, he, kto jak kto ,ale ja akurat spacery lubię. Jak się ktoś potem będzie skarżył , że go po parkach ciągam, to odeślę do Ciebie. ![]() Na temat : Może włączyć ulubioną muzykę, zapalić pachnącą świeczkę i siedzieć sobie w ciemności z kubkiem herbaty w dłoniach. Albo rozmawiać z kimś bliskiem, o czymkolwiek, o zielonych butelkach, chomikach... Po prostu rozmawiać. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
A najlepej pogadac na gadulcu z Galią, bo
ona telepatycznie przesyła optymistyczne myśli i zawsze pomoże.
Ale ![]() Pozdrawiam. ![]() -------------------- |
vaampir |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 82 Dołączył: 22.01.2004 ![]() |
i to jest fakt. czekolada pomaga na wszystko
![]() -------------------- My candle burns at both ends;
It will not last the night; But, ah, my foes, and oh, my friends - It gives a lovely light. Edna St Vincent Millay Sprawdź, jak dobrze mnie znasz... |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
no tak...
jest zimno jemy czekolade i mamy dodatkową, ocieplającą warstwe na bioderkach XD zdecydowanie z przyjaciólmi -------------------- |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Hm...
Pogadać przez telefon ![]() Posiedzieć w ciepełku w doborowym towarzystwie Posłuchać radosnej i pożądnej muzyki =") (cholera dlaczego ja z tego nie korzystam?) -------------------- wybawca much.
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Triad @ 09.12.2004
13:52) Do czasu kiedy nie przyjdzie rachunek za telefon, nie? ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Pójść spać... albo zrobiuć to co zaraz ja
idę zrobić.. pouczyć się do sprawdzianu z histori: POlska w XVI i XVII wieku
![]() -------------------- ![]() |
PEQU |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} ![]() |
Oł je depresja tunajt. Joł.
Spoczko. Moja metoda. Prosze zgasic swiatlo w pokoju. Wlozyc sluchawki na uszy. Zrobic cokolwiek zeby bylo wygodnie z cialkiem. Track nr 11. Poludnie [spiew] Track nr 13. Ostatnie slowa. Pochyl sie nad soba i pochyl sie w sobie i dowiedz sie teraz od siebie co jest obledem a obledem jest udawac ze jest jest sie kims innym niz ktorym jest sie obledem jest sie dawac bezwladnie ponosic slowom nie slyszac ich obledem jest przymykac powieki na to co skacze do oczu zeby byc zobaczonym obledem jest byc nie prawym bedac prawym cialem obdarzonym albowiem cialo kazde jest prawe obledem jest glosic rzeczy przez siebie samego nie odkryte i dlatego nie oczywiste i dlatego nieszczesne obledem jest nie liczyc sie z drugim czlowiekiem. [szum wiatru] Track nr 14. Moja historia [znajoma muzyka] Znowu placze ej. Ale kocham ten placz bo oczyszcza. Polecam metode. Wszystko z umyslu wyplywa i z muzyki. Pamietac prosze. -------------------- PEQU
NUTELLA FOREVER <=> x^nE[N+F]=>{x:R(x)#n} |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
Iris nie wystarczy?
musisz pequ jeszcze podac linki do plyty konkretne bo to to jako i ja, leniwe i google.pl lubi lecz nie wielbi. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
E tam, muzyka jak już jakaś to ostrzejsza,
inaczej ciężko będzie się wybić z depresji ;]
której i tak prawie nie miewam ;p ale tak nawiasem mówiąc - dzisiaj rozbroiła mnie ta...hmm... to coś ;] http://www.gone.se/ "...P..." -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Galia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
QUOTE(Nimfadora @ 08.12.2004
22:16) A najlepej pogadac na
gadulcu z Galią, bo ona telepatycznie przesyła optymistyczne myśli i zawsze
pomoże. Ale ![]() Pozdrawiam. ![]() Poczułam się doceniona... ![]() ![]() Jeszcze jeden sposób - zjeść jajecznicę i obejrzeć komedię w telewizji, albo na wideo, albo na DVd, jak wam wygodniej. Może "Drakula - wampiry bez zębów" ? Głupie to, a śmieszne. ![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
QUOTE(Triad @ 09.12.2004 12:52) Pogadać przez telefon
![]() z Tobą! to mi naprawdę poprawia humor, naprawdę! a poza tym to: wyjść na spacer, na godzinę. Na przykład wieczorem. Pojechać tramwajem (o ile jest tramwaj) przespacerować się chwilę, wrócić. Posłuchać muzyki, najlepiej tej ulubionej. Napić się kawy z odrobiną Baileys, zjeść kawałek czekolady. Wziąć ibuprom i iść spać. zrobić coś zajmującego, są ludzie którym np. sprzątanie pomaga. A dla dziewczyn- wymalować się, ładnie ubrać i tak sobie siedzieć przed lustrem i poprawiać humor. Ale najbardziej to pomagają rozmowy z przyjaciółmi.... (i wiecie co? mi pomaga to, że ktoś "puści mi sygnałek".... dziwne ;D) -------------------- borufki
|
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
dokładnie!
a myślałam że to tylko ja mam takie dziwne przypadłości =D ale naprawdę, świadomość że ktoś pomyślał, chociaż przez chwilkę, krzepi. zwłaszcza kiedy jadę nie do końca ukochanym 179 wśród tłumu ludzi za wszelką cenę próbujących stanąć na tym kręcącym się pośrodku autobusu, bo tam jest oparcie, to tak mi się miło robi jak wibruje w kieszeni.... tak jakoś cieplej. -------------------- borufki
|
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Też to lubię =)..chore prawda? Niby takie
małe nic, a sprawia człowiekowi radość =PpP...
...niop, ale co do tych sposoboow...co racja to racja, zająć się czymś. ![]() ![]() ![]() -kładę się i myślę nad tym wszystkim, od deski do deski to przerabiam, po czym stwierdzam ze nie warto się przejmować i już dłużej nie powinnam sie tym dobijać ![]() -wychodzę gdzies na spacer, chociażby z psem<--bardzo dobra wymoowka:P--> i trochę mi lepiej, szczególnie jak jest ładne gwieździste niebo i ślicny księżyc ![]() -albo gadam o tym z przyjacioolka, jezeli owy problem dotyczy powiedzmy grona moich znajomych lub innych spraw, w ktoore jest ona poniekąd wtajemniczona =dD ///\\\a najlepiej to zjeść kremoowkę i po kłopocie =PpP///\\\ Czy ktoś w ogoole wykorzystuje te sposoby po przeczytanie tego topicu? lol =dD ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a idźcie - mnie dzisiaj po pierwszej jakaś
paskuda obudziła takimi "sygnałkiem"
-------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
zawsze mozna na noc wylaczyc glos ;p
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Gofik |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 13 Dołączył: 26.12.2004 ![]() |
QUOTE(skicia @ 21.11.2004
19:33) Albo też poczytać
dobrą książkę. Harry'ego co? ![]() Ja tam zawsze lubie oglądnąć jakiś naprawde dobry film QUOTE(vaampir @ 08.12.2004 23:17 ) i to jest fakt. czekolada pomaga na
wszystko Mi jakoś nie pomaga -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Potti a jak to będzie ważna wiadomość?
Poza tym zawsze o tym zapominam. ;p
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:30 |