Słowa Dwa
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Słowa Dwa
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Chodź do mnie miły mój
Dam Ci róży kwiat Krew spłynie Ci po rękach Oh, mówiłam uwarzaj Delikatnie wezmę Twój palec W gorące dłonie swe Dotknę ustami skarzonego miejsca Wyssam z niego zło Bo anioły zła nie mogą mieć -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Hej hej.
od razu rzucają się w oczy literówki. skażonego uważaj. Błędy ortograficzne bardzo rozpraszają. jakoś to do mnie nie przemawia. "dam Ci róży kwiat" jakby ściągnięte z "Białych róż", takiej piosenki wojennej. Parę wersów nie trzyma się kupy, np. "bo anioły zła nie mogą mieć" jakoś nie pasuje mi do reszty, powinna być też ciągłość- mam na myśli używanie tego samego czasu. Mieszanie nie daje nic dobrego. pozdrawiam Próbuj dalej =) -------------------- borufki
|
ANASTAZJA BLACK |
![]() ![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
tak, jak piszesz wiersz to błędy
orografuczne niedopuszczalne
rozpraszają iii..nie rozumiem tego wiersza -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
Uczucie widzę tylko w słowach, nie w Tobie.
A same słowa mi nic nie dają. Nie przejęłam się.
-------------------- |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
myślałam ze bedzie lepiej...
'róży kwiat' bardzo banalny unikaj czegoś, co kojarzy sie z innymi utworami błędy nie podoba mi się 'oh' w tym wierszyku takie sztuczne wzdychanie jest absolutnie niepotrzebne rzuca się w oczy negatywnie ogolnie pomysł nawet niezly można z tym zrobić więcej -------------------- |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
bywało u Ciebie lepiej. ładniej.
delikatniej. składniej. jest bardzo średnio razem z różami, westchnieniami i
aniołami. a to na co nastroiłam się czytając ''chodź do mnie miły
mój'', zupełnie się nie sprawdziło. liczę na poprawę =/
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
Błędy były...ale mniejsza z tym...
Wiesz, ja nie pojmuję klimatu tego wiersza, bo jeśli próbowałaś jakiś uzyskać to nie wyszło Ci, jeśli chodzi o mnie...wydaje się być pisany tak no...że się brzydko wyraże "na odwal"? Oczywiście nie wiem czy tak było, ale może tak mi się wydaje przez ten banalny tekst. Ogólnie byłoby ładniej gdyby był może dłuższy i.... bardziej rozwinięty? Sorry za ostre(no zeleży jak dla kogo) słowa, ale może napisz coś jeszcze, może będzie lepiej. ![]() QUOTE nie podoba mi się 'oh' w tym
wierszyku takie sztuczne wzdychanie jest absolutnie niepotrzebne No włąsnie między innymi to też mi nie pasuje. -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:02 |