Czym Jest Dla Was Muzyka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Czym Jest Dla Was Muzyka
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Muzyka to dla mnie...
więc hm? -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
Muzyka:
- uczę się przy niej - idę do szkoły - walkman gra - zasypiam przy radiu - teraz słucham internetowego radia Rivendell... No wszytsko robię przy muzyce - nawet się przy niej myję ![]() Nie umiem żyć bez muzyki :/ -------------------- ![]() |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Muzyka jest ważna. Pomaga wyjść z doła.
Trzyma mnie przy zdrowych zmysłach jak czasami mam wrazenie ze zaraz je
stracę...
No i nie wyobrazam sobie dnia bez śpiewu... -------------------- |
kaola |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 17.06.2004 Skąd: warszawa ![]() |
muzyka jest bardzo, bardzo wazna. dla
mnie, znaczy sie.
przy uczeniu sie, przy jedzeniu obiadu, przy zasypianiu, przy czytaniu ksiązki, i kiedy sie tylko da - slucham discmana. niedzielnymi wieczorami i czwartkowymi nocami radio (trójka! trójka! trójka!). i caly czas. muzka uspokaja, i pozwala sie wykrzyczec, kiedy trzeba. i poprawia humor. i udowadnia, ze jest na tym swiecie cos cudownego. boskiego, wręcz. bo obok ksiazek, to muzyka najwazniejsza. ot co:) -------------------- ...i już mnie tu nie ma!
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Muzyka łagodzi obyczaje;D (kh... zaraz ktoś
poie, jak ten "łomot" może łagodzić... a no może;p)
QUOTE teraz słucham internetowego radia
Rivendell... Si si, kiedyś słuchałm, jakito ma adres,przypomnij? -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Muzyka dla mnie stanowi bardzo duzo. Jest
dla mnei swoista odskocznia od zycia i problemow codziennych. Przy muzyce
mozna sie z relaksowac wprowadzic sie w dobry nastroj etc. Nie przemawia do
mnie kazy rodzaj muzyki. Ludzie ja grajacy powinni miec jakis talent i
powinnas ona miec w sobie cos co urzeka i dziala na wnetrze czlowieka. Przy
muzyce bardzo dobrze sie marzy i mysli.
QUOTE teraz słucham internetowego radia
Rivendell... Skojarzylo mi sie z Riverdancem. Nie puszczaja tam szkockiej i celtyckiej muzyki nie? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Muzyka jest dla mnie jak powietrze. Źle się
czuję w ciszy. Jest też głównym źródłem inspiracji, jakichś rysunków,
wierszy, pogarszaczem lub polepszaczem nastroju. Jestem typową melomanką,
każda okazja jest dobra do słuchania. No i
QUOTE nie
wyobrazam sobie dnia bez śpiewu . |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
... pokarm dla mojej skolatanej
duszy. Jakie straszne byloby zycie bez niej. Brr.
Ten post był edytowany przez Elvaralinde: 04.11.2004 19:24 -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
muzyka. mozna przy niej robic wszystko i nic.
spanie. palenie. rozmyslanie. chwile szczescia. chwile zwatpienia. chillout
ze znajomymi. sex. sprzatanie. pisanie postu na forum. mozna tak bez
konca...
poidealizuje troche...ale czasem wydaje mi sie, ze muzyka to kluczyk do zagadki naszego istnienia ;]. dobra marzyciel mode off. ide posluchac waitsa -------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Czymś, co pozwala mi bawić się emocjami.
Jeśli chcę - czerpię z niej energię lub pozbywam się jej i popadam w
melancholię. Pozwala wyrazić uczucia i myśli. Jest moim sposobem na życie,
cząstką mnie, kształtująca niejako mój charakter. Mam do niej szacunek
większy niż do kogokolwiek na ziemi.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Syriusz_Black |
![]()
|
![]() Cichociemny. Grupa: czysta krew.. Postów: 1910 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: stąd nie widać Płeć: jedyny w swoim rodzaju ![]() |
QUOTE(MisieK @ 04.11.2004
17:36) Muzyka łagodzi
obyczaje;D (kh... zaraz ktoś poie, jak ten "łomot" może
łagodzić... a no może;p) QUOTE teraz słucham internetowego radia
Rivendell... Si si, kiedyś słuchałm, jakito ma adres,przypomnij? http://213.157.68.72.:8003 - proszę bardzo... unowocześnili je troszkę ;D -------------------- ![]() |
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
jedna trzecia tego co utrzymuje mnie przy
zyciu to muzyka....
oczywiscie jesli chodzi o kwestie przedmiotowe, bo jeszcze sa ludzie... ale ich nie nazywam " rzeczami" a moze muzyka to cos duchowego a nie przedmiotowego? cholera wie jak to nazwac =) w kazdym razie nie potrafię dlugo bez niej egzystowac. pozostałe rzeczy to rysunek i sen no i od pewnego czasu Aikido, kurde odkrywac zaczynam ze warto zyc. -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ta, znacznie, aż przyjemnie słuchać;D
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Mara |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 485 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Słupsk ;D ![]() |
Muzyka ma dla mnie bardzo duze
znaczenie.
I właśnie to chcialabym kiedys robić. -------------------- 'Śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą'
Profesorze Włodku... na zawsze w naszych sercach ;* Give me a whisper And give me sigh Give me a kiss before you tell me godbye Don't you take it so hard now And please don't take it so bad I'll still be thinking of you And the times we had ... Baby 'Don't cry' Guns N'Roses "Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym" |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
straciłam wszystkie moje mp3 i można to
nazwać tak, że nie żyję.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Norriśka |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 155 Dołączył: 07.04.2003 Skąd: currently riding the lightning ![]() |
Dla mnie muzyka
jest jak gwieździste niebo, na które patrzę godzinami i nigdy nie mogę się wystarczająco zaspokoić tym patrzeniem, jest jak szklanka wody po wyczerpującym biegu, gasi pragnienie, jest jak ocean, ogromne obszary możliwości, głębokie i rozległe jest jak nic, które jest nieskończone, jest jak wszystko, wiele różnych kształtów, rozmiarów, odcieni, wiele różnych emocji wyzwala, jest jak miłość, która wypełnia całą duszę, która sprawia, że się unosisz i opadasz, że płaczesz i się śmiejesz, bez której trudno żyć, jest jak życie jako czynność, pobieram od niej energię, pokarm, tlen, ona mnie usypia i budzi do dalszego działania. -------------------- ![]() hiiil de łooooord, mejkit beter pleeeeejs, for juu end for miii end di entaaaajr hjumyn reejs! -Zapraszam na moje Forum Motoryzacyjne- WinAmp zapodaje: ![]() |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja nie będe sie filozoficznie rozpisywać o
pokarmie dla duszy i sensie życia
powiem tylko, ze muzyka jest dla mnie najbardziej naturalnym zjawiskiem na ziemi... -------------------- |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
o to to - muzyka to po prostu kolene
nuty/cyfry/"krzaczki" na tabach, w które ktoś na jakiś czas wkłada
trochę więcej wysiłku niż w ich odegranie i skasowanie zapłaty.
-------------------- |
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
Wszystkim.
i Nie wyobrażam sobie dnia bez śpiewu ![]() -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
muzyka? ostoją, wolnością, wyborem. bo
słucham tej, której chcę słuchać, nie podążam za czymiś trędem, chociaż,
mnie ktoś muzyką zaraził. ale bardzo wiele znaczy w moim życiu. leżę i
słucham, czego chcę.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
wszyscyśmy, jak widać, melomani
prawdziwi.
|
mastablasta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Niewiadomo skad ![]() |
Muzyka....... hmmm........ Napewno pozwala
mi sie skoncentrowac, odprezyc..... Cos wiecej ?????? Muzyka jest waznym
elementem mojego zycia........
-------------------- ![]() *** "There's nothing you can do, Harry... nothing... he's gone..." - Remus Lupin "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej , wiedząc , że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." "Duma, jedna z cech, ktorymi ludzie sie szczyca, jedna z cech, przez ktore gina ..." *** ![]() *** |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Neonai @ 07.11.2004 01:09) przeciez nikt nie napisze specjalnie, ze muzyki nie lubi bo na buca wyjdzie ;d -------------------- |
Neonai |
![]()
|
chodzilo mi raczej o to, że zastanawiam się
jaki procent forumowiczów rzeczywiście słucha dużo muzyki i się w niej, że
tak powiem, lubuje, a jaki tylko pozuje.
|
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
częścią życia. oderwaniem od szarej
rzeczywistości. czymś normalnym. codziennym. muzyka mnie otacza. często
odzwierciedla mój nastrój. relaksuje, odstresowuje, uspokaja.
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 07:34 |