Teledyski
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Teledyski
Skaterin |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 173 Dołączył: 14.11.2004 Skąd: Kraków Płeć: Kobieta ![]() |
*smiech*
kocham Was ![]() -------------------- ![]() tu płonie lampa wiedzy, tu mędrcem będziesz snadnie... |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
hellogoodbye - here in your arms
zobaczylam w polskiej tv i troche mnie zszokowalo, bo uwazalam ich za niszowcow. a tutaj prosze, nowy przeboj polskich dyskotek summer/autumn 2007. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
yyy. to ten sam teledysk który zobaczyłam na forfan i przełączyłam bo stwierdziłam że chała.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie wiem, czy ktoś to dawał, czy nie - nieoficjalny, fanowski klip - Tool - Jambi
-------------------- |
obi |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 55 Dołączył: 23.07.2007 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a widzial ktos teledysk do jackyll & hyde - frefall??
dla mnie to jest on suuper Podaj linka do wersji na YouTube, jeśli możesz/Przemek Ten post był edytowany przez PrZeMeK Z.: 20.08.2007 13:50 -------------------- jeśli komuś niepodoba się moje zachowanie to niech pisze PW do mnie lub na mój nr koma 697910850
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
To nie całkiem teledysk, ale polecam do obejrzenia każdemu. W tle nowa piosenka R.E.M. - Until The Day Is Done.
Planet in Peril -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
http://www.last.fm/music/Serj+Tankian/+videos/Saving+Us
W sumie czekałam na ten utwór, od kiedy się tam jakoś dowiedziałam, że Tankian zaczyna solową karierę. I w sumie nie wiem, czy sie rozczarowałam, czy nie, na pewno przeżyłam bez ekscytacji. Posłucham jeszcze kilka razy, potem sie prześpię, wtedy będę wiedzieć. Teledysku nie rozumiem. Teledysk jest kiepski, i to nie jest wniosek z poprzedniego zdania wcale. -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://youtube.com/watch?v=fsO-y7KW6uw
teledysk cały jest straszny, ale ta jedna panna, najciemniejsza w groszkowanym bikini, WHOA. jaram się, bez kitu. a sam numer też jest straszny, ale ten patent z tymi wysokimi dzwiekami, to jakby timbo wykorzystal, wszyscy by sie jarali. -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(jestie @ 14.11.2007 14:39) a właśnie dzisiaj koleżance pokazywałem ten teledysk, rozprawiając nad jego geniuszem. mocna rzecz. w odpowiedzi zostałem potraktowany takim obrazem: Mogwai - Hunted By A Freak -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Bjork - Declare Independence
weeiiiird. tam sie powinno wszystko walić i palić, totalna destrukcja! srednio mi sie podoba. |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Kit_fan |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Prefekci Postów: 344 Dołączył: 24.07.2007 Płeć: Kobieta ![]() |
Muzyka NIGHTWISH:
Amaranth Over the hills and far away Nemo To akurat nie są oryginalne teledyski, ale nie mogłam się powstrzymać. Ich utwory do filmów "Underworld" i "Van Helsing". Dead To The World Wishmaster To także nie teledysk, video z koncertu: Planet Hell Ten post był edytowany przez Kit_fan: 02.01.2008 17:47 -------------------- ![]() członkini Klubu Luny Lovegood |
WeEkEnD |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 103 Dołączył: 29.03.2006 Skąd: Taka dziura nad jeziorem Czos ;P ![]() |
To ja zaoferuję Nightwish - Bye Bye Beautiful (strasznie dziwny teledysk). Nie ma co kryć, to mój ulubiony zespół... Nawet zmiana wokalistki nie pozbawiła mnie uczuć do Nightwisha (TO podoba mi się bardziej niż w wykonaniu Tarji). Do tego Within Temptation - All I Need, który to zespół też uwielbiam, no i absolutnie rewelacyjna piosenka Heaven's A Lie równie rewelacyjnej Lacuny Coil. Na koniec dodam After Forever - Energize Me. Można powiedzieć, że do gatunku muzycznego reprezentowanego przez powyższe zespoły jestem ograniczony, co z resztą widać również po sygnaturze.
-------------------- |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jestem zen.
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Drzewo nad brzegiem rzeki.
Tez jestem zen. -------------------- |
hazel |
![]()
|
![]() czym jest fajerbol? Grupa: czysta krew.. Postów: 3081 Dołączył: 24.12.2005 Skąd: panic room Płeć: kaloryfer ![]() |
Oj, ja tylko czekam jak moja siostra dopadnie któryś z tematów o muzyce i trzaśnie wam taki wykład o tolerancji, że wam kredki z plecaka powypadają
![]() Ja się już nasłuchałam :> -------------------- ![]() The voice in my head doesn’t think I’m crazy. |
Child |
![]()
|
Metal ist Krieg!
Najtfisz byłby całkiem znosny, gdyby wywalili całkowicie babki z wokalu. I schowali klawiszowca z tymi jego pasazami gdzies w ciemny kąt. Koniec dyskusji o tolerancji :C -------------------- |
Neonai |
![]()
|
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
Roisin Murphy - You Know Me Better ktoś tu znów pozamiatał.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
prawdę powiedziawszy to teledysk podobał mi się średnio, natomiast sam utwór bardzo-bardzo ;)
Chemical Brothers - Out of Control suchar co prawda, ale teledysk świetny jak dla mnie. ten sam zespół - Elektrobank znowu suchar (mam renesans tego zespołu w mej plejliście) raczej ciekawostkowy, za kamerą spike jonze, w roli produkującej się panny na macie sofia coppola :> -------------------- |
Child |
![]()
|
To jest lepsze, niz ganianie z siekiera po lesie, czy sodomizowanie* szesnastek w stylu Satyricona ;c A i piosenka fajna.
* tego akurat jeszcze nie widzialem w zadnym klipie, ale niezle by sie laczylo przez kontekst ![]() -------------------- |
Hypacja |
![]()
|
![]() life`s a bitch Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 05.07.2007 Skąd: 50 05'29.93'' N 19 56'45.09'' E Płeć: Kobieta ![]() |
kojarzycie "1234" Feist? To patrzcie na kim sie wzorowala :
http://www.youtube.com/watch?v=OJayvAxd20c xD zajebista nuta btw ;] |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
-------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Możesz się już uspokoić z tym revivalem? Szczególnie, że ten matoł Wygona zrobił akurat klip do koweru, kawał debila.
Ale został tu uwieczniony 'numer z papierosem' Miary i tak oto ten klip przejdzie do historii. Ten post był edytowany przez Katon: 29.04.2008 14:36 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 12:53 |