Teledyski
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Teledyski
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
jakiez to bolesne
aua aua -------------------- |
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancing
http://www.youtube.com/watch?v=GZMs8EHDh-Y teledysk miodzio, piosnka takoż ;] i w ogole jak on sie tu rusza ![]() -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
... pedał obleśny =P Ale piosenka jest cudowna. Uwielbaim ją i każdorazowo poprawia mi humor.
|
Lilith |
![]()
|
non sono sposata! Grupa: czysta krew.. Postów: 3543 Dołączył: 06.10.2006 Płeć: Kobieta ![]() |
kawałek raczej nie tego, ale teledysk jest joł ;]
http://www.youtube.com/watch?v=7XjI47mnKx0...related&search= -------------------- ![]() ha! |
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
eh. męczą to w mtv2 juz jakies 2 miechy. chwilami myslalem ze mi zabrzydzą
![]() ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
Dobrze jest nie mieć mtv2, czasem sobie myślę... =)
|
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dobrze myślisz. świętem jest jak w ciagu dnia puszczą więcej niż 15 różnych teledysków;P nawet reklamy te same
![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
http://youtube.com/watch?v=P4MiC67seUY
Enter Shikari - Sorry you're not a winner. Mnie i Miśkowi siępodoba, zarówno teledysk jak i kawałek. Nie wiem czy już ktoś dawał (może MisiekXD) |
MisieK |
![]()
|
nawet napewno XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
MisieK |
![]()
|
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(MisieK @ 12.11.2006 00:48) der klassiker ![]() unkle - rabbit in your headlights, już dawno tego teledysku nie widziałem. -------------------- |
Lilith |
![]()
|
-------------------- ![]() ha! |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
the killers -> 'bones', zdaje się. motyw z kościotrupami jest świetny. a piosenka też całkiem-fajna. i franz ferdiand - 'walk away', te czarno-białe zdjęcia, ogólna stylizacja teledysku, wokalista i w ogóle wszystko. chociaż drugiego strasznie dawno już nie widziałam...
-------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Katon |
![]()
|
|
vold |
![]()
|
![]() rzygacz pospolity II Grupa: czysta krew.. Postów: 1190 Dołączył: 25.04.2006 Skąd: Spółdzielnia Osiedlowa Płeć: Mężczyzna ![]() |
!!!
Bombs Over Baghdad Frensz rap jak cos wylaczcie glos, ale teledysk jest swietny Ten post był edytowany przez vold: 18.12.2006 23:18 -------------------- Dwudziesta trzecia, dzień jak Kukuczka zleciał.
|
MisieK |
![]()
|
Babyshambles & Friends
pewnie wszyscy już widzieli bo to sprzed trzech miesięcy. ale i tak cieszy oczy widok Barata w teledysku Babyshamblesów ![]() -------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Katon |
![]()
|
|
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
rammstein - niemal wszystkie. sigur rós takoż.
rem - e bow the letter za klimat. bang and blame. daysleeper. what's the frequency kenneth. a tak naprawdę to większość. unkle - rabbit in your headlights z bełkoczącym coś facetem potrącanym przez samochody. nick cave & the bad seeds - babe, i'm on fire trwa ponad 14 minut i jest prześmieszne. mogę oglądać w nieskończoność. członkowie zespołu wcielają się w różne postacie wymienione w tekście piosenki. avalanches - frontier psychiatrist kosmiczny, przy nim też umieram ze śmiechu. ten kawałek po prostu nie działa bez teledysku :> kent - kräm gdzie Jocke rzuca się z mostu i potem leży w kostnicy, a zespół siedzi na sofie i desperuje po nim :] norah jones - sunrise za optymizm i ciepło. tori amos - a aorta fairytale gorillaz - clint eastwood. feel good inc prodigy - baby has the temper, zdaje się? w każdym razie ten z motywem przebierania się. hey - a ty & mimo wszystko agressiva 69 - situations coś jeszcze madonny pewnie. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
MisieK |
![]()
|
http://www.youtube.com/watch?v=iNXSdk3shzI świetna piosenka i świetny teledysk :]
Katon |
![]()
|
|
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Bono and a lucky fan
moge nie przepadac za U2 i tak dalej, ale zachowanie Bono, obojętnie czym podyktowane mnie rozbroiło =D Ten post był edytowany przez Neonai: 20.01.2007 21:29 |
PrZeMeK Z. |
![]()
|
![]() the observer Grupa: czysta krew.. Postów: 6284 Dołączył: 29.12.2005 Płeć: wklęsły bóg ![]() |
Aktualnie zafascynowany jestem twórczością zespołu REM, zatem oto kilka teledyskowych cudeniek:
REM - Loosing My Religion REM - Everybody Hurts I absolutny majstersztyk: REM - Imitation Of Life Nie mogę wyjść z podziwu dla tego ostatniego teledysku. -------------------- Hey little train, wait for me I once was blind but now I see Have you left a seat for me? Is that such a stretch of the imagination? |
Neonai |
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 10:48 |