[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
[filmy] Co Ostatnio Obejrzeliśmy, cd
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
oczywiście jak oczywiście, mi bardziej podobała się amerykańska wersja.
|
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
masz racje uogolnilam to... powinnam mowic za siebie... przepraszam i sie poprawiam
![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
"Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą..." [ks. Jan Twardowski] |
Dorcas Ann Potter |
![]() ![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 309 Dołączył: 14.06.2005 ![]() |
A mi amerykańska. Bo przynajmniej nie musiałam oglądać z napisami
![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
czy był już ktoś na nieustraszonych braciach grimm?
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Nie byłam, ale chyba pójdę. Warto?
![]() |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
toć kurna pytam
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Na razie wybieram się na "Lęk", a na "Nieustraszonych..." może za tydzień ^^
|
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
A ja w moim magicznym sciagaczu zaladowane mam:
House of the flying daggers L'horloger de Saint-Paul I moze nieustraszonych tez wladuje, jak jakas pozytywna opinie przeczytam. -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
nie idź na Lęk!
góóówno. się męczyłem bardziej, niż bałem. |
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
No kurna, no
![]() Jadę do Krakowa i się będę tam nudzić. A tak to bym do kina poszła ![]() Nie chcę oglądać po raz enty Wawelu itp. ;] |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no to pojdz sobie na cos innego, na czym nie bylas, bo Lęk jest naprawdę słabiutki.
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Właśnie ostatnio odniosłam wrażenie, że w kinach nie ma niczego ciekawego.
![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
czekam na "King Konga"..."Opowieści z Narnii" i "Ice Age 2" ale to jeszcze troche poczekam...
Ten post był edytowany przez Ahmed: 14.11.2005 23:06 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
A ja narazie na HP czekam, chociaż pewnie (jak zawsze) słabiutki będzie.
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Będzie świetny. Mówię wam.
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Nie będzie. Jak i każda część. Może ciutkę lepszy, ale prawdziwą radość przeżyje jak będzxie DVD i nie będzie dubbing'u.
|
Shell |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 459 Dołączył: 09.04.2003 Skąd: z krainy Oz Płeć: Kobieta ![]() |
Katon jakis Ty optymista ;p
A w kinie naprawde nie ma nic ciekawego. Nie idzcie na "Egzrocyzmy Emily Rose", ciekawa historia, ale horror z tego taki jak ze mnie baletnica ;p. "Lek" rzeczywiscie nudny jak cholera, nic sie nie dzieje, a jak juz to i tak wszyscy wiedza co sie stanie. A jeszcze wiekszy badziew to film "Przekleta". Niby superprodukcja, niby aktorzy fajni ale dluzy sie niemilosiernie. Nie ma w tym filmie nic, absolutnie NIC nowego. Przestaje chodzic do kina, bo sie zalamuje ogladajac te filmy ==' Za to polece wam "Miedzy slowami", niedawno obejrzalam, a wrazenia niesamowite. Piekny byl *-*. -------------------- Miasto wśrubowało się w ziemię, pięściami walczącego marzenia.
|
Dorcas Ann Potter |
![]()
|
Tak, "Egzorcyzmy.." to może i ciekawa historia, ale to raczej dramat niż horror. Co do "Między słowami" to może się skuszę
![]() |
Myśka |
![]()
|
bożesz ty mój zawsze w kinach jest coś dobrego tylko trzeba na dobre kino trafić.
ja, na nieszczęście swoje, posiadam darmowe karnety do multikina, nie żadnej kameralki, i wtedy dopiero się można wkurzać, wierzcie mi. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jestem optymistą. Bo Newell to świetny reżyser i mam do niego pewne zaufania. Czytałem też recenzje napisane przez ludzi, na których recenzach rzadko się zawodze.Nie wiem czy wypuszczą do polskich kin tylko wersje z dubbingiem.... Mam nadzieję, że się zlitują i zrobią chociaż kilka kopii na miasto w wersji dla ludzi. Macie jakieś informacje na ten temat?
|
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
dominisia888 |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 325 Dołączył: 30.10.2005 Skąd: Trójmiasto Płeć: Kobieta ![]() |
w Gdyni w Silver Screen Potter bedzie w dwoch wersjach. Seanse poranne to film z dubbingiem, natomast wieczorkiem (na ktory sie wybieram) wersja z napisami
![]() a co do ciekawych filmow polecam "Czterdziestoletniego prawiczka" fajna komedia ![]() -------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
Myśka |
![]()
|
w cinema city też dwie wersje obowiązują
przeszedł mnie dreszczyk przy trailerze i jestem prawdziwą entuzjastką tego filmu! a bracia grimm nawet okej, chociaż może lepiej jak byto była tylko wielkobrytańska produkcja, bo czasem zalatuje kiczem. dwa razy zlękłam się fruwającego kruka ;F można zobaczyć dużo basniowych postaci, istny misz masz, aczkolwiek dość przyjemny. jak się komuś nudzi to niech obejrzy. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
''Czterdziestoletni prawiczek'' jest moim zdaniem głupi.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
dominisia888 |
![]()
|
to jest Twoje zdanie, moje jest inne i tyle. Jakby wszystkim podobalo sie to samo to swiat bylby nudny.
-------------------- Czlonkini The Marauders fanklubu Huncwotow
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 01:40 |