Dedykacje Muzyczne, bo to fajny
pomysł jest
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dedykacje Muzyczne, bo to fajny
pomysł jest
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no Behemoth to już nie ten tru blak co kiedyś ;p
-------------------- |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Child - niedługo wszyscy będą grać cygańskie rytmy i covery piosenek z lat osiemdziesiątych.
Agh, jak ja nie lubię muzyki popularnej ogólnie. Wiem, że jestem nietolerancyjna, ale cóż, takim się rodzi i to zostaje. -------------------- .
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Child of Bodom @ 07.04.2005 20:36) wspolokator opowiadal, ze jak byl koncert w szczecinie to byla jedna wielka rozpierducha, ochrona miala problemy z wyborem kogo najpierw uspokajac - glowy tlum czy pomniejsze grupki. niah, ciekaw zem jak przed ajron mejden bedzie. oj tak, kochamy behemota :D Ten post był edytowany przez GrimmY: 07.04.2005 20:58 |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
gabrieli i wszystkim gorącym
laskom!
A-ha - Velvet Ten post był edytowany przez Myśka: 07.04.2005 21:02 -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE wspolokator opowiadal, ze jak byl
koncert w szczecinie to byla jedna wielka rozpierducha, ochrona miala
problemy z wyborem kogo najpierw uspokajac - glowy tlum czy pomniejsze
grupki. niah, ciekaw zem jak przed ajron mejden bedzie. oj tak, kochamy
behemota ![]() Ale oni juz ani nie bda robic rozpierduchy ani nie beda rzucali glowami zwierzat wiec cot o juz za zabawa? =( A w ostatnim teledysku to wokal brzmi tak jakby nergal wzial do geby cala paczke chrupek i zaczal growlowac \m/ 'Yes - Awaken' - z okazji powrotu forum 4 everyone \m/ -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
trochę taki niewyraźny ;] [proszę sie nie
pytać - to growl jest wyraźny?]
mógłby poćwiczyć na growl karaoke ;p -------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
childowi -> marduk - bloodletting
(rooar!)
vold - eminem - role model (nie lubie tego bialasa, ale ta piosenka jest ok) fumsek - pink floyd - hey you -------------------- |
Child |
![]()
|
och, moje czahrne serhce sie rhaduje grim
;>
Dla wszystkich Motorhead - Life's a bitch ;d -------------------- |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
Dla wszystkich mezczyzn;
Tenacious D - Fuck Her Gently ;d -------------------- |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
lalaalla
już chyba lato -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
Grim --> maj dir, dla Ciebie Pidżama --> Zabiłem go ( zmień na "ją" w połączemniu z czekającą na spełnienie groźbą umieszczenia twojego pięknego oblicza na mym av. XD)
Avalanche --> dla Ciebie też Pidżama --> Xero z kota, szkoda, że z kota nie z jeża niaf niaf, w końcu "szlachetne jesteście niczym złoto i diament" XD Miaka--> gdziekolwiek się podziewasz dziadzie pour toi Bad Religion --> Anesthesia :] hej hej, dorwiemy go w poniedziałek XD a będę egoistką śmierdzącą i sobie zadedykuję In Flames --> Dead Alone :] E: ava --> nie uważasz, że takie publiczne nazywanie mnie szyną to brak szacunku dla starszej siostry XD ? Ten post był edytowany przez fumsek: 08.04.2005 18:21 |
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
masz coś do jeży?
![]() CODE 15:08:11 Fumsek to znaczy morskie sfinki taka maja widzisz wyjatkowe sa;d a tam jez jakis zapchlony smierdziel nawet pewnie nie bylby dobry do jedzenia;d 15:09:19 avencjusz bo my szlachetne jesteśmy jak złoto i diament. nie jesz ich a mimo a są the best. i jeze tez sa de best. tak śfinia, walnij sobie tę sentencje XP dla szynki...znaczy dla śfini XD - Staind - It's been a while Ten post był edytowany przez avalanche: 08.04.2005 18:07 -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
żwirowi co tu zerka dedykuje 'wroc do
mnie'.
|
avalanche |
![]()
|
![]() Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1391 Dołączył: 11.04.2003 Skąd: Mementium Morium Płeć: Kobieta ![]() |
muchomorowi - Green Day - Holiday
Jarkowi (który pewnie i tak tu nie zajrzy ;P) - Tennessee z Pearl Harbour. -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
chojrak |
![]()
|
Unregistered ![]() |
fenk ju moja droga najukofańsza śfinko, za
tą jakże wzruszającą me chojracze serce dedykacje. mam jedno tylko
zastrzeżenie, ty wiesz jakie xd
odwdzięczę sie: Sex Pistols- Silly thing no i niech Ci będzie XD Bad religion- american Jesus Ten post był edytowany przez chojrak: 08.04.2005 21:28 |
GrimmY |
![]()
|
avalanche -> goo goo dolls - black
balloon
child -> sznapi das klajner krokodil (nie znam niemieckiego, ale chyba wiesz o ktory przeboj chodzi:>) vold -> freddy fresh & grandmaster flash - flashback hefaj -> kid rock - american bad ass (hihi) fumsek -> motyw wejsciowy z super swinki ^^ + ray charles - a song for you :> wszelkim moderatorom/adminom -> kult - hej czy nie wiecie -------------------- |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
sobie
Christina Aguilera - Fighter |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Anagdzie - "Białego misia" XPP
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
avalanche |
![]()
|
Grimowi - Right Said Fred - I'm too sexy
![]() Jade - Nu Pagadi - Sweetest poison Czajldowi - ....tratata...Krzysztof Krawczyk!!! - cała dyskografia =DDD (moja mama ma jego autograf, zeskanuje ci chyba ![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(avalanche @ 10.04.2005
21:39) Grimowi - Right Said
Fred - I'm too sexy ![]() hihihi ku*wa nie chcę sie tak śmiać a ciągle to robię, no żeby nie było to wszystkim zgromadzonym BR --> Change Of Ideas |
Alexa666 |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 306 Dołączył: 06.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Czajldowi - Deep Purple "Child in
time"
|
avalanche |
![]()
|
ja tak nie na temat
ma ktoś tą czaderską piosenkę ze Śfini Babe? taką co śpiewają myszy czy coś ;P śfinia może ty masz, przecież to klasyka! -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
fumsek |
![]()
|
nie posiadam a nawet gdybym posiadała to
bys jej nie dostała, dla ciebie Pidżama -->pryszcze, żebys ich dostała
jak jeszcze raz nazwiesz mnie szynka XD
E: haha*demoniczny śmiech* cierp, cierp! Ten post był edytowany przez fumsek: 10.04.2005 22:00 |
avalanche |
![]()
|
wredna szynka.
jak ktoś nie jest szynka to niech mi prześle, albo chociaż poda tytuł/autora. Ludzie no ![]() -------------------- "Oznaką inteligencji najwyższej klasy jest zdolność do uznawania dwóch przeciwstawnych idei jednocześnie."
F. Scott Fitzgerald |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Fumsek za to, że postawiła się Avie -
,,jedna na milion" - Bartek Wrona.
^_____^ Edit: wybaczcie, małą literką napisałam Ten post był edytowany przez Diamond: 10.04.2005 22:00 -------------------- .
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 10.05.2025 02:09 |