Dedykacje Muzyczne, bo to fajny
pomysł jest
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dedykacje Muzyczne, bo to fajny
pomysł jest
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
1. Dobry gust a perelka to zupelnei co
innego. Tak tylko pisze jak bys przypadkiem nie wiedziala.
2. Wiesz ja tam do muzyki podchodze z pewnym nastawieniem ze jest to jednak przejaw jakiegos talentu muzycznego a nie byle mandaryna. A ze ty sie wsciekasz ze ja mam szersze horyzonty a ty nie to twoj problem. Nie kazdy musi sluchac wszystkiego co leci. Albo ograniczac sie do wybaranego ejdnego gatunkuu muzyczneo o wielka pani obrazona. ![]() 3. Ciesze sie ze ktos zna moje gusta i opinie bardziej niz ja sam. 4. Kiepska prowokacja. Ni eudalo ci sie zaistniec jako buntowniczka 5. Jak mas zjakis problem to wez zglos sie na priva a nie odpiordalaj idiotyzmy bo jest to zalosne i doprawdy wkurwiajace. piosenka dla ludzi ktorzy powinni sie zrelaksowac Dead Can Dance - How Fortunate The Man With None -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
ojej. kolejna perełka!
:* i oczywiscie - 'lol' -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ambitny komenatarz z twojej strony
![]() Ten post był edytowany przez BlackOmen: 15.11.2004 22:14 -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Misio: Kyllahullut - Maksa Paskana :]
Omen: AC/DC - Back in Black Najtłisze ogólnie: Wizzard - Iron Steel Metal Ava: Bjork[?] - Enjoy Vold: Cypress Hill - Rap Superstar :> Elva: Bad Religion - Punk Rock Song a dla reszty Slayer - Burn in Hell -------------------- |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
to ja Czajldowi dedykuje - 'We are the
world"=D (we are the children...we are the costamXD)
|
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
Omenie, nie używaj w stosunku do mnie
takich skomplikowanych słów, obawiam się, że ich znaczenie będzie dla mnie
niejasne.
-------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
BlackOmen |
![]()
|
Przperaszam obiecuje poprawe. Specjalnie
dla ciebie. Cieszysz sie?
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszystkim z 666 w nicku: In Flames -
Episode 666 :>
Neon: Tristania - Heretique -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
osz kurwa. ale fajnie ;d
ja niczego więcej komentowac nie będę. |
BlackOmen |
![]()
|
Szkoda
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Myśka |
![]()
|
woldzie, czyżbys obawiał się gniewu
Srogiego Omena I, Boga Muzycznej Perełki?
|
BlackOmen |
![]()
|
Ciesze sie Myska z jestem juz dla ciebie
tak wielkim autorytetem ale nie musisz juz tego az tak okazywac.
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
Czajld- nie znam;P
|
Myśka |
![]()
|
a jednak!
|
BlackOmen |
![]()
|
<klep,klep>
Myśka |
![]()
|
po dupcę?
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Omen czemu szkoda ?
|
Child |
![]()
|
Fight for your right?
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
Z toba to pod pedofilje bedzie podchodzic
to nie.
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
fajnie.
|
Myśka |
![]()
|
haaaaaaaahahhahahah ;>
tyy, miło się gada. lepiej niż na japcoku! -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
BlackOmen |
![]()
|
vold>>> tez tak sadze
mis>>> wierze, moze chcesz o tym porozmawiac? -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
MisieK |
![]()
|
![]() Chrapiący Mesjasz New Age Grupa: czysta krew.. Postów: 4619 Dołączył: 27.03.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Child... ccccco?!XD
-------------------- QUOTE MisieK: Ja jepie [pozdro dla matoosa, przyp. red.] PrZeMeK_Z.: Tak trochę. |
Child |
![]()
|
jak co? Kylahullut - Maksa Paskana i Fight
for your right [Beastie Boys??]
-------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
FAJNIE.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 09.05.2025 09:41 |