Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Co Ja Ci Powiem..., co o sobie
myślimy
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 16.11.2004
16:43) no ja pisałam ze dead can dance za perelke uznaje wiec mozliwe. -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
+ :
Mornariel- bo jest dziwna ;>> a pozatym zadaje fajne pytania, robi fajne zdjęcia, jest inteligentna i czasem nawet kreatywna. Mroo- lubię z nią obrabiać dupy i w ogóle rozmawiać. potrafi, u mnie przynajmniej, naprawdę dużo zrozumieć. Vero- będę pamiętać Poznań 03 i Poznań 04. nie mówiąc o Słupsku. i może nie jest nam pisana trwała znajomość, ale i tak postaram się starać. Cat- świetnie się z nią gada, ma dobry gust. coprawda nie wiem jak już dwa lsm-y wytrzymała (włączając w to opiekowanie się dziećmi i dużymi dziećmi, dark mana etc.). Vlary- ''jedz, bo będziesz ślepa!'' ;] trochę egoistyczny, pesymistyczny, zbyt ambitny. ale za to bezwzględnie pisze najlepsze dedykacje, ceni Przyjaciół, a jak się zabijać to tylko z nim. Voldius- jak już mówiłam ''ukulturowiony''. mimo wszystko, przynajmniej na żywo, w porządku wobec wszystkich i sympatyczny. Sumiko- no nie znam jej w sumie, ale budzi we mnie pozytywne skojarzenia. jak wyżej, kulturalna, z pasją podchodząca do życia [wnioskuję po blogu] i swoimi własnymi racjami. Hagrid- przyjemnie się z nim dyskutuje, jak już pisze to zazwyczaj ma przynajmniej część słuszności. Katon (odp: sztuka w elastyczności ;>)- kolejny powiew inteligencji i jakiegoś tam obeznania na forum. podobają mi się jego poglądy, szczególnie związane z muzyką. Kubik- podziwiam za teorie i wytrwanie tyle czasu na fg. wydaje mi się, że trudno go zdenerwować, wyobrażam go sobie jako matematyka. Sayaka- mądrze gada, ale i jakoś tak niewymuszenie. pozatym szczera, śliczna i trudno ją zapomnieć. podziwiałam zawsze jej serce do go i mangi&anime. Amanda- tutaj, krótko, ideał. naprawdę trudno znaleźć w niej większą wadę. Mysz- za pocztówki ;ddd Bitter- ma świetnego bloga, podziwiam za zmiany i liczę na che 2 ;p Mara- bardziej przyszły psycholog niż chirurg. można się z nią pośmiać i pogadać. no i może tyle. minusy później. -------------------- voir clair dans le ravissement
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Potti, to tak trochę barowo wygla, plusy i
minusy. ale kozak, dzięki wielkie ;]
|
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
kurcze, poważnie Potti.
dobra. coby nie psioczyc na to forum to poznałam tu ciekawych ludzi, naprawdę. niektórych cudownych nawet. dawniej: Visalke, Cynthie, Alchemiczke, Syriiuszke, Mysie, Empa, Ami, Czeko, Psycho, Nadye... potem jeszcze pare innych osób. po za tym są i tacy, których może i głębiej nie poznałam, ale napweno fajnie mi się kojarzą, i tych jest naprawdę cała masa. tutaj napewno: Katon, Hagrid, Dracon, Potti, Neonai, Vlary, Voldius, Kubik, nawet ta trzepnięta Mornariel,*, gdzieś tam wszyscy są w mojej świadomości. naprawdę dużo ciekawych postaci. wszyscy jesteśmy Magicznymi Dałnami i to forum też jest dałniarskie, ale w sumie fajnie się tu bawie. /choć to niezaprzeczalnie wiocha, haha/ Ten post był edytowany przez Sumiko: 17.11.2004 00:01 -------------------- dupa.
|
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kucharz, kucharz - nie oszukasz... Wundabar. Nikt mnie nie wymienil w zadnzm miejscu. Nie pamietacie o mnie! Nie lubicie mnie! Zapomnieliscie o Tymoszu-Bamboszu ! Ja tak torche lubie voldiusa bo mi komiksy zostawil jak przyjechal. ale dzis moja babcie wkurzyl i za to minus. i empa, bo o ed wie. i dementi! i nikt wiecej bo wy mnie nie wymieniliscie to ja tez was nie wymienie! foch. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
*no
oczywiście Timmy jeszcze.
/ale to tak oczywiste, że po co pisać/ -------------------- dupa.
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 15.11.2004
21:41) Kira>>>
Fanatyczka Comy ktora momentami wyciaga z tekstow pisanych z forum za duzo
rzeczy. Ogolnie nic do niej nie mam a nawet slucha kilku fajnych
rzeczy. tylko kilku? _-_ no wiesz! [ ![]() ![]() -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
![]() Plotkara Grupa: czysta krew.. Postów: 2140 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Paris or maybe Hell Płeć: Kobieta ![]() |
o! właśnie takie 'śmieszne'
posty mnie w Tobie denerwują, Kira. w ogóle kiedyś (chyba jak zaczynałaś)
dziwiłam się, czemu Bitter tak wkurwia Twój sposób pisania. ale mnie też z
czasem zaczął. co nie zmienia faktu, że podobnie jak ktoś tam wcześniej -
szanuję Cię.
-------------------- voir clair dans le ravissement
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Jak mawia mój znajomy ksiądz: Ludzie,
szanujmy się. Potti, po co rzucać mięchem. Nie żebym tego nie robił od czasu
do czasu, ale ja jestem starym piernikiem i facetem, a Ty kulturalną,
inteligentną dziewczyną i trochę Ci nie wypada. Taki zgrzyt estetyczny
powstaje...
|
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(Potti @ 17.11.2004
19:01) o! właśnie takie
'śmieszne' posty mnie w Tobie denerwują, Kira. w ogóle kiedyś (chyba
jak zaczynałaś) dziwiłam się, czemu Bitter tak wkurwia Twój sposób pisania.
ale mnie też z czasem zaczął. co nie zmienia faktu, że podobnie jak ktoś tam
wcześniej - szanuję Cię. tylko że Biter z tego co pamiętam zarzucała mi coś innego... co do reszty to..no co ja mam powiedzieć. ok, nie obrażam się ani nie mam pretensji. jak to się mówi -" jeszcze się taki nie urodził...". ;] Katon - chyba czasem w formie 'przeczyszczenia' atmosfery i zeby samemu sobie ulzyc trzeba powiedzieć komuś coś, czego się w nim nie lubi itd. tylko, żeby nie za czesto i w nie za duznych ilościach, bo szczerość za wszelką cenę to juz głupota. IMHO. -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
Potti |
![]()
|
Katon-> jeszcze nie umiem trzymać języka
za zębami.
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
empire - nie wiem jak na forum ale w
rl rowny gosc ;] +
voldius - kontrowersyjny koles. Z jednej strony z zdrowym i ironicznym podejsciem do zycia, a z drugiej to jego ironiczne podejscie do zycia niekiedy moze denerwowac ;]. Ale za to gosc ma jaja i niezle pomysly. Ogolnie na + Potti - Pedofil ktory podaje, ze ma 12 lat ;] ja tam mu nie wierze. + Kubik - rispekt za dociekliwosc, kreatywnosc i madre posty (bazujac glownie na FG) + Triad - pesymistyczna osoba z otwartym sercem, zawsze sklonna wysluchac, pomoc, pocieszyc. Wielki + Mornariel - no o niej za duzo powiedziec nie moge bo jej posty zazwyczaj zawieraja jedno zdanie, niekoniecznie blyskotliwe. i za to -, ale + za fajne zdjecia na galerii. Pawelord2 - niezle pisze (pamietam glownie z jego starego rpga na forum), ciekawa osobowosc, lubiąca zdrowo popić (respect!) +, ale jego nietolerancja wobec innych subkultur niekiedy zniewala ;] Omenik - ponoc bardzo konfliktowy, ale mi tam nie przeszkadza = Misiek - za to ten pan troche nieumiejetnie korzysta z ironii i ma jak dla mnie troche specyficzne poczucie humoru. - Zusia - smieje sie z samej siebie i do tego ta jej akcja z jamajką... lipa - Timmy - fajnie, ze muze tworzy, moze jego poglady nie zawsze pokrywaja sie z moimi, ale szanuje go. + Narazie tyle, jak ktos mi sie przypomni to uzupelnie. -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Potti |
![]()
|
13 ;]
a wiecie co ja Wam powiem o Avalonie? uważa, że jest ładniejszy od Johnny'ego Deppa ;p -------------------- voir clair dans le ravissement
|
Sumiko |
![]()
|
hm ja tego troche nie rozumiem, niby
czemu 12-sto /czy tam 13-sto/ latka nie może być mądra, dojrzała.
------>Potti bo jest =P -------------------- dupa.
|
Potti |
![]()
|
no jasne, a moja 60-letnia sąsiadka jest
sobowtórem Angeliny Jolie ;p
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
a pewnie, ze jestem ;] deep to lama
QUOTE hm ja tego troche nie rozumiem, niby
czemu 12-sto /czy tam 13-sto/ latka nie może być mądra,
dojrzała. hmm bo widzisz z tych 12,13 latkow ktorych znam, nikt taki nie jest ;p -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Sumiko |
![]()
|
a ja znam.
-------------------- dupa.
|
Avalon |
![]()
|
no to tylko pogratulowac znajomych.
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Teodora |
![]()
|
Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 260 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: dworzec kurski Płeć: Kobieta ![]() |
a ja lubie nadzieje bo tylko z nią miałam
jako taki kontakt, tylko ze ostatnio jej troszkie podpadłam... już kończe
jeszcze tylko przepisać i gotowe
![]() a szacunek się należy każdemu userowi, no z wyjatkiem madzi k -------------------- m
|
mastablasta |
![]() ![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Niewiadomo skad ![]() |
Na forum nie jestem zbyt dlugo ale juz
troche osob poznalem........ Jak narazie nie ma osob ktorych nie
lubie......... A te bardziej lubie to : kkate, tenebris i jeszcze kilka
innych ktorych nie pamietam............. Pozdro for all
MASTA -------------------- ![]() *** "There's nothing you can do, Harry... nothing... he's gone..." - Remus Lupin "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej , wiedząc , że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." "Duma, jedna z cech, ktorymi ludzie sie szczyca, jedna z cech, przez ktore gina ..." *** ![]() *** |
Avalon |
![]()
|
no to cd.
Child - hmm nigdy nie widzialem, zeby napisal cos madrego ale ma gosc poczucie humoru. = Sumiko - zawsze sobie ja wyobrazalem jako jakiegos wyrosnietego potwora krytykujacego wszystkich/wszystko, a jak ją zobaczylem to suprajs ;]. + Kira - pisze przemyslane, skladne i dlugie posty wnoszace cos do dyskusji i za to + Psycho - artystka w pelnym tego slowa znaczeniu, swietne prace, jeszcze lepsze ficki. + Bitter - ta wymuszona ironia nie zawsze jej wychodzi ;] - Hefaj - tez pedofil ale troche w mniejszym stopniu + -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
ren.Asiek |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 553 Dołączył: 23.11.2003 Skąd: Kraków :))) Płeć: Kobieta ![]() |
Teodoro.... Madzia K....też za nią nie
przepadam, ale jest już chyba historią, na szczęscie sie tu nie pojawia
![]() Sympatię budzi we mnie: -kkate, dobrze sie z nią rozmawia tu na forum, wymienia poglądy. Ma wiele dobrych pomysłów, tematów do przegadania... ![]() ![]() ![]() -kubik, bo mądrze gada =P...ma bardzo szeroki zasób poglądów na różne tematy ![]() ![]() -syriusz black-osh dawno go tu nie było...ale bardzo dobrze mi sie z nim rozmawiało, był jedną z tych osób które wnoszą sens do dyskusji ![]() -syriiuszka, nie znałam jej, ale taka niekonfliktowa osoba ![]() -kira, prawda osoba o bardzo odmiennym zdaniu na wiele tematów, ale jednak coś w tym jest...Wyróżnia sie spośród innych forumowiczów ![]() -Hagrid, Sumiko, Avalon,Neonai,Matoos,Voldius,Black Omen, Empire,Katon, Potti, Triad, Mornariel,Anna Maria....i parę innych osób, za to że po prostu są, i właściwie tworzą taką podstawę tego forum, bez nich byłoby inaczej... :-] Minusów nie wstawiam, bo nie znając nikogo tak dobrze nie mogę po prostu ![]() ![]() ![]() -------------------- Być nikim innym jak samym sobą w świecie, który każdego dnia próbuje zrobić nas kimś innym.
|
mayi |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 190 Dołączył: 18.06.2004 Skąd: poznan ![]() |
...a o mnie jak zwykle nikt nie pamnieta...
![]() i troche ode mnie Kubik specjalista od Hp (przynajmniej sprawia takie wrazenie ![]() Syriusz Black bardzo sympatyczny Sumiko osobiscie mnie irytuje pozatym bardzo ironiczna i dobrze... Voldius prowokator Pawelord2 rozmowna istota sprawia wrazenie sympatycznej Ten post był edytowany przez mayi: 20.11.2004 13:55 -------------------- szkoła :( :( :(
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Avalon @ 20.11.2004
12:10) no to cd. Child - hmm nigdy nie widzialem, zeby napisal cos madrego ale ma gosc poczucie humoru. = Sumiko - zawsze sobie ja wyobrazalem jako jakiegos wyrosnietego potwora krytykujacego wszystkich/wszystko, a jak ją zobaczylem to suprajs ;]. + Kira - pisze przemyslane, skladne i dlugie posty wnoszace cos do dyskusji i za to + Psycho - artystka w pelnym tego slowa znaczeniu, swietne prace, jeszcze lepsze ficki. + Bitter - ta wymuszona ironia nie zawsze jej wychodzi ;] - Hefaj - tez pedofil ale troche w mniejszym stopniu + ajo ajo , możliwe że za niedługo będę się woził nieopodal 'Dwójki' ;-P no to tera ja: Vold - no normalnie grejtest hits tego forum ;-) Za całokształt + ;-) Katon - rzeczowy typ ( tylko szkoda że za Cracovią ;-) ) , 'mała' legenda tego forum , za konkretne dyskusje + TimmY - krótko mówiąc : spox , za muzykę ( zna się na rzeczy ;-) ) + Kubik - za pomocność ;-) + Pawelord2 - jest ok , lecz wkurza swym podejściem , za 'znawstwo' ( vide dresy ) - GrimmY i Child - komendianci ;-) , za całokształt + , i jeeszcze szacun dla Childa za Nożną ;-) Avalon - ziom z dzielni ;-) za całokształt + i się jeszcze dopisze ;-p -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Aj... dzieki za dwa plusy, zawsze cos
![]() Moja kolej - kolejnosc nie gra roli: - Anulcia - znam ja osobiscie od lat... swietna dziewczyna, a wspolna pasja (HP) jeszcze bardziej nas zblizyla, - Smerfka i Madziula - nie tyle za forum, co za godziny przegadane na gg, - Nimfadora - za jej ogromna wiedze dotyczaca swiata HP (zagadki) i ogolnie za "dopadanie" mnie za kazdym razem kiedy jestem dostepna ![]() - Szyszmora - niedawno poznalam ja osobiscie... bardzo mila osoba... no i wice TFM ![]() - daigb - tez spoko dziewczyna - Tenebris - podziwiam ja za talent do pisania ff, niesamowita wene... oprocz tego lubie ja za jej charakter - Meridien Auris - za "Manewry" i nie tylko... i za to, ze mnie az tak nie ignoruje, gdy ja czasem wkurzam ![]() - Dzwoneczek, Szanon, Jade i reszta ekipy Zbiorowki - za ich poglady ![]() - ren.Asiek - specjalistka od Huncwotow, razem z nia chyba wszystko juz przeanalizowalysmy, - vigga, anagda - ogolnie tak ![]() - Eden_ka - za komentarze pewnych fotek ![]() - cala reszta ekipy TFM (za duzo by wymieniac, ale wiedzcie, ze wsyzstkich was lubie ![]() - Kubik - zawsze uprzejmy i chetny do pomocy - znalazl mi programik, ktorego szukalam w calym necie... oprocz tego ma fajne teksty i sie z nim dobrze dyskutuje ![]() - Child - ten jak cos napisze, to sie nie da przejsc obojetnie ![]() - Katon - jakos tak odczuwam do niego sympatie - Syriiuszka - spoko dziewczyna byla, -Voldius, Kira, Timmy, Hefaj, BlackOmen, Avalon (...) i inni bywalcy TS - uwielbiam wasze dyskusje ![]() Sorry, jak o kims zapomnialam. Ten post był edytowany przez kkate: 20.11.2004 15:28 -------------------- just keep dreaming.
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:09 |