Cierpienia Młodego Rentiera, piosneczka
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Cierpienia Młodego Rentiera, piosneczka
Toroj |
![]() ![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 72 Dołączył: 22.12.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Miało być na podstawie Młynarskiego,
ale się okazało, że nie jestem w stanie tego prześpiewać, nie mówiąc o
ułożeniu czegokolwiek do tej upiornej melodii. Tak więc zwrotki śpiewać
nalezy do "Lornetki" Golców, a refreny z grubsza do
"Dziewczyny, bądźcie dla nas dobre na wiosnę" - ale naprawdę
bardzo z grubsza.
„Cierpienia młodego rentiera” Gdy chsz... Gdy chrząszf... Gdy chrzonszfcz... @%$#*&^!!!! Gdy żuk w tataraku brzdąka, Wiosna szlaja się po łąkach, Ja w duszy cierpienie mam Przeokrutne. Bez różnicy czy na Eliksirach, Czy Zaklęciach człowiek tyra, Ja ciągle tę chandrę mam... Chyba się potnę. Ref: Gryfonki bądźcie dla mnie dobre na wiosnę! Krukonki, wlejcie myśli radosne! Bo wiosną boleśnie ja rosnę I kłopot z hormonem mam... Kiedy jesień strąca liście Też mi nie jest zajebiście I serce mi pęka, bo Jest takie puste! Chodzę na długie spacery, Ale jeśli mam być szczery, Metoda nie sprawdza się, Do cholery! Ref: Puchonki, bądźcie dla mnie dobre we wrześniu! Ślizgonki, wypełnijcie mnie treścią! Psychicznie porastam pleśnią, Uczucia rdzewieją mi! Mam gadżety od Cartiera, Tatuś mówi, że kariera Mnie czeka i partią jestem Wymarzoną. I co z tego? Jestem odlotowy, A o randkach ciągle nie ma mowy, Choć Granger raz dała mi... ![]() W łeb podręcznikiem. Ref: Gryfonko, bądź dla mnie miła na Gwiazdkę! Gryfonko, daj choć uczuć namiastkę! Uratuj nieszczęsnego Ślizgona, Co z mąk dorastania tu kona! -------------------- I'm snaper, no mercy, no potters
|
Galia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 249 Dołączył: 28.05.2004 Skąd: *From the land of stars * ![]() |
Witaj Toroj ! Dawno cię tu nie było, ale
przyznam ,ze pojawienie się tutaj każdego twojego dizeła cieszy mnie
ogromnie.
![]() Co do piosenki... Podoba mi sie , nareszcie się z czegoś pośmiałam I co z tego? Jestem odlotowy, A o randkach ciągle nie ma mowy, Choć Granger raz dała mi... W łeb podręcznikiem. To mi się szczególnie spodobało Kiedy jesień strąca liście Też mi nie jest zajebiście I serce mi pęka, bo Jest takie puste! Chodzę na długie spacery, Ale jeśli mam być szczery, Metoda nie sprawdza się, Do cholery! A to będę nucić jutro w szkole. ![]() ![]() Pozdrawim Gali ( obśmiana jak , no tego ... bardzo ![]() -------------------- Jestem myślicielką niezależną, wolną poszukiwaczką oazy nieskrępowanych istnień. Przemierzam pustynie w poszukiwaniu sensu... Czy odważysz się pójść za mną?
Myśli, marzenia, złudzenia. Moje życie... Nie można dostać czegoś, nie tracąc czegoś w zamian. Żeby coś otrzymać musisz poświęcić coś o podobnej wartości. To zasada równoważnej wymiany. To prawda o świecie... |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Aaa, Toroj!!!
Wróciłaś!!!!
![]() Bardzo się cieszę. Witaj więc z powrotem ![]() Wierszyk fajny, śmieszny ![]() Pozdro kkate -------------------- just keep dreaming.
|
daigb |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 92 Dołączył: 25.05.2004 Płeć: Mężczyzna ![]() |
aaaaaaaaaaaaa piosenka! do tego
napisala slowa toroj! aaaaaaaaaaaaale zajebiscie! juz zacieszam ze
dodalas cos
![]() co do piosenki to jest fajniasta.... pozdrowionka |
kaola |
![]()
|
Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 50 Dołączył: 17.06.2004 Skąd: warszawa ![]() |
czytałam to wczoraj na mirriel i nie
zdążyłam skomentować, więc moze tu skomentuję.
świetnie, szkoda tylko, że melodii nie znam (ale ććć..., wymysliłam już własną) uwielbiam te Twoje piosenki, ale czekam na jakieś opowiadanie :] no, i dawno się nie tak śmiałam. A przy tym: QUOTE Bo
wiosną boleśnie ja rosnę spadłam z krzesła ;]I kłopot z hormonem mam... Pozdrawiam Ten post był edytowany przez kaola: 25.11.2004 17:40 -------------------- ...i już mnie tu nie ma!
|
Tenebris69 |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 228 Dołączył: 05.10.2004 ![]() |
Piekne Toroj. Tyle tylko na razie moge
napisać bo... musze to przeczytać jeszcze raz.
![]() -------------------- ![]() |
żaba |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 146 Dołączył: 06.12.2003 Skąd: obsypany różanym kwieciem Olsztyn...(pff jasne =P) ![]() |
QUOTE Gdy
żuk w tataraku brzdąka, Wiosna szlaja się po łąkach, Ja w duszy cierpienie mam Przeokrutne. Bez różnicy czy na Eliksirach, Czy Zaklęciach człowiek tyra, Ja ciągle tę chandrę mam... Chyba się potnę. Ref: Gryfonki bądźcie dla mnie dobre na wiosnę! Krukonki, wlejcie myśli radosne! Bo wiosną boleśnie ja rosnę I kłopot z hormonem mam... Kiedy jesień strąca liście Też mi nie jest zajebiście I serce mi pęka, bo Jest takie puste! Chodzę na długie spacery, Ale jeśli mam być szczery, Metoda nie sprawdza się, Do cholery! Ref: Puchonki, bądźcie dla mnie dobre we wrześniu! Ślizgonki, wypełnijcie mnie treścią! Psychicznie porastam pleśnią, Uczucia rdzewieją mi! Mam gadżety od Cartiera, Tatuś mówi, że kariera Mnie czeka i partią jestem Wymarzoną. I co z tego? Jestem odlotowy, A o randkach ciągle nie ma mowy, Choć Granger raz dała mi... W łeb podręcznikiem. Ref: Gryfonko, bądź dla mnie miła na Gwiazdkę! Gryfonko, daj choć uczuć namiastkę! Uratuj nieszczęsnego Ślizgona, Co z mąk dorastania tu kona! Jedno słowo opisałoby to najlepiej : Świetnie! NAprawde fajne. Czakam aż może napiszesz jakieś nowiutkie opowiadanko....co? Piosenka ciekawa,smieszna. -------------------- „I nagle zdałam sobie sprawę, jak bardzo jestem próżna; jak próżni jesteśmy wszyscy i jak wielką wagę przypisujemy sobie samym, naszemu istnieniu w świecie, które tak naprawdę ma znaczenie jedynie dla paru najbliższych. A może nawet i to znaczenie przeceniamy? A nawet jeśli nie, to czymże ono jest wobec milionów tych, którym nasz los jest obcy i najzupełniej obojętny; którzy o tym, że w ogóle jesteśmy, nawet nigdy się nie dowiedzą? Tysiące, miliony takich jak ja dziewcząt i chłopców – tak samo przecież jak ja ważnych i niepowtarzalnych – mogłoby zniknąć w jednej chwili jak jakiś obłok albo tęcza i czy to by cokolwiek zmieniło? Czy świat by przez to przestał istnieć? Wszystko by nadal biegło już utartym torem, a po zimie, jak zwykle, zakwitłyby kwiaty... Z jaką siłą dotarła do mnie ta brutalna prawda! Ta oczywista prawda, którą tak łatwo jest przeoczyć, przez to, że taka oczywista...”
Helena Saniewska –Mały wielki świat Mój blog |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:51 |