Oekaki( Jak Ktoś Wie Co To Jest
;))
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Oekaki( Jak Ktoś Wie Co To Jest
;))
Wilczyca |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 16.11.2004 ![]() |
heh...no dobra takiego tematu jeshcze nie
widziałam to zakładam.no...ja tam lubie nieraz coś rysnąć w oekaki tylko
niekoniecznie wychodzi
![]() ![]() ![]() ![]() www.oekaki.rax.pl Ten post był edytowany przez Wilczyca: 17.11.2004 16:08 -------------------- wolf...
|
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dla rownie niekumatych co ja
Internetowe "kółko rysownicze", gdzie dzięki specjalnej aplikacji Oekaki możecie tworzyć rysunki online. Oekaki jest rozszerzeniem PHP do OekakiBBS i PaintBBS, apletów, które umożliwiają malowanie i rysowanie online, a także komentowanie tworzonych na żywo prac. Oekaki smoczy.net składa się z dwóch siostrzanych "boardów" - Kaera i Tira, na których po zarejestrowaniu się w serwisie możemy zacząć rysować. Tira jest "boardem" treningowym, więc zanim zdecydujecie się na rysowanie w ramach Kaery warto wcześniej na nim poćwiczyć. W serwisie panuje pełna dowolność, co do tematu i charakteru pracy, o ile oczywiście, mieści się on w ramach dobrego smaku. Więcej informacji: http://oekaki.smoczy.net/ Artykul z PC World Computera ![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Wilczyca |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 16.11.2004 ![]() |
QUOTE(BlackOmen @ 17.11.2004
19:30) Dla rownie
niekumatych co ja No, tylko w tej chwili oekaki na
smoczym nie działa(przynajmniej u mnie).Jakby co to możecie sprawdzić czy u
was ta stronka działa?Bo jak tak to to co zawsze-mój pochrzaniony komp
Internetowe "kółko rysownicze", gdzie dzięki specjalnej aplikacji Oekaki możecie tworzyć rysunki online. Oekaki jest rozszerzeniem PHP do OekakiBBS i PaintBBS, apletów, które umożliwiają malowanie i rysowanie online, a także komentowanie tworzonych na żywo prac. Oekaki smoczy.net składa się z dwóch siostrzanych "boardów" - Kaera i Tira, na których po zarejestrowaniu się w serwisie możemy zacząć rysować. Tira jest "boardem" treningowym, więc zanim zdecydujecie się na rysowanie w ramach Kaery warto wcześniej na nim poćwiczyć. W serwisie panuje pełna dowolność, co do tematu i charakteru pracy, o ile oczywiście, mieści się on w ramach dobrego smaku. Więcej informacji: http://oekaki.smoczy.net/ Artykul z PC World Computera ![]() ![]() ![]() -------------------- wolf...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 03:23 |