Underground
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Underground
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
no własnie underground. pozycja na dyskusje.
czy underground jest lepszy od wielu studyjnych nagrań? cały czas są o to
spory. tak. jest wydawane od chuja shitu, które nie powinno się w ogóle
pokazać, może na podwórku.
a co możemy polecić z podziemia? hop hop: gres i snatch skkład łódzki, godzien polecenia. |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zalezy, czesc andegrandu jest do bani ale
jego wiekszosc jest fajna. Andergrand jest fajny poniewaz przewaznie ma
klimat mila atmosfere a jak jeszcze znasz kogos kto koncertuje w
anadergrandzie to tez fajna sprawa
![]() -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
andergrand?
BUAHAHAHAHAHAHHAHAH !!! ![]() lol2 i rotfl. Joł elo niezalezni, ch** w dupe komercji, andergrand elo ziomuś. Chyba ze undergroundem nazywamy zespoly ktore nie doczekaly sie wydania przez wytwornie plytowe - wtedy moge porozmawiac. Ale podziemie jako takie to rechot u mnie wywoluje tylko i wylacznie. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
Coma jeszcze do niedawna była
undergrandowym zespołem. i obecnie jest jednym z najlepszych* zespołów w
Polsce. Myslovitz i Akurat to nie jest undergrand, a sa to jedne z
najlepszych zespołów w Polsce. więc uważam, że tu raczej trzeba by
rozaptrzyc przypadek kazdego takiego zespołu osobno. to czy zespół jest
dobry zalezy raczej od tego, czy ludzie tworzący go maja talent, ciekawe
pomysły, swój styl, czy sa kreatywni. inna sprawa, ze zespoły undergrandowe
nie robia raczej niczego dla kasy, dla zdobycia popularnosci, nie sa
komercyjne, ale co z tego jesli robią marna muzykę, prawda?
więc podsmowujac: sa swietne undergrandowe zespoły i świetne niepodziemne zespoły. i cóż tu więcej gadać. *najlepszym:) -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
rechot. Ty się tam chuja znasz. nie nie
mówię o ludziach, którzy nie doczekali się wydania. mówię o tych, którzy
póki co, są za krótko na 'rynku', aby cokolwiek wydać. ale
oczywiście wiele z tego andergrandu jest chujowa. ale wiesz, Ty czasem
ładnie pierdzolisz ;p teraz nie ma czystego rapu. nieskazitelnego.
na koncercie Comy, która mocno koncertowała w Łodzi, byłem, kiedy jeszcze nie byli znani. |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Vold do jasnej cholery! Przestań w końcu
bluzgać, a już zwłaszcza na kulturze! Dyskusja jest dyskusją i zasad
trzeba się trzymać, zwłaszcza że jest to wyraźnie napisane w regulaminie.
Nic nie mam do bluzgania od czasu do czasu i z umiarem ale zaczynasz powoli
przesadzać.
-------------------- |
Pawelord2 |
![]()
|
![]() Prefekt Naczelny Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 587 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Przeworsk Płeć: Mężczyzna ![]() |
bo to hiphopowiec jest ;]
Dla mnie taki underground jest tworzony przez ludzi którzy tworzą nie po to by wydawać i zarabiać - ci są po prostu początkującymi i w zależności od tego czy coś potrafią (od biedy nawet rzucać kurwami na prawo i lewo ;]) to się w końcu pokażą szerszej publiczności. A takie podziemie właściwe to ludzie którzy tworzą od tak dla siebie ;] i nie chce im sie grac ktto wie ile, mają własne życie, muzyka to takie hobby ;] Sporo punkowych takich wykonawców słyszałem, ale kto by ich zapamiętał ;] //edit - Underground to była nazwa wiecznie żywej w pamięci bywalców kafejki internetowej :] w podziemiach (mrocznych a jakże) kamienicy przy jadowicie niebieskim świetle jednej lampy przy 20 komputerach spotykali się ludzie znudzeni i zmęczeni :] de facto mój przyszywany dom to był ;] Nie zapomnimy Saimona ;] "...P..." Ten post był edytowany przez Pawelord2: 18.11.2004 11:52 -------------------- now everybody's praying, don't pray on me
|
Katon |
![]()
|
YOU WON!! Grupa: czysta krew.. Postów: 7024 Dołączył: 08.04.2003 Skąd: z króliczej dupy. Płeć: tata muminka ![]() |
Wieskzość undergrondu to dziadostwo które
przypina sobie łatkę "muzyki niezależnej i niekomercyjnej" żeby
odwróci uwagę od syfu który robią. Ale w czambuł nie potępiam bo sam mam
zespół undergroundowy (dosłownie: gramy w piwnicy)
|
Psychopatka |
![]()
|
Prefekt Naczelny Grupa: czysta krew.. Postów: 518 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Glajwic Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(matoos @ 17.11.2004
23:16) Vold do jasnej
cholery! Przestań w końcu bluzgać, a już zwłaszcza na kulturze!
Dyskusja jest dyskusją i zasad trzeba się trzymać, zwłaszcza że jest to
wyraźnie napisane w regulaminie. Nic nie mam do bluzgania od czasu do czasu
i z umiarem ale zaczynasz powoli przesadzać. Vold jest luuuzak. -------------------- Hey you little Jesus bride why have you smiled to me ?
Hey you little Jesus bride why have you sang to me ? They say that God is inside us all, and sometimes He is not in the way that I have preached for to wish to but God is my lover and I love him too //F.Ribeiro// |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
pns - squad z miasta mego wielkiego. (kiedys mieli
fajnego sajta, szkoda ,ze padl:/)
-------------------- |
Kira |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1312 Dołączył: 15.05.2003 Skąd: Roma, Italia! Płeć: Kobieta ![]() |
co narusza raz ustalony szyk
jednym słowem nazywać człowiek zwykł co ucieka w bok lub wyłazi z ram o tym mówi się: to UNDERGROUND! kto nie myśli jak pozostali w krąg nie jest z prądem lub nie daj boże pod kto nie rzuca nut, barw czy słów na wiatr ten skazany jest na UNDERGROUND! czasem myślisz, że może słowo to znaczy metro, piwnica albo schron ale to jest błąd, wiesz dobrze sam czym dla ludzi jest ten UNDERGROUND! kiedyś Mozart Mistrz, dziś lubomski bard każdy z nas paru takich ludzi zna jeszcze słynny Sted, jeszcze Ezra Pound w życiu domem ich był UNDERGROUND! człowiek chce jak ptak, człowiek szczęścia chce wszyscy wiedzą to, głośno, każdy wie o co chodzi tu, czyżby cały świat musiał zejść tam, gdzie jest UNDERGROUND?! nieskalany głos, mało znana twarz podejrzany tekst, akustyczny sound tak wygląda dziś nasz UNDERGROUND! niby pływasz wciąż na powierzchni wód niby chodzisz po ziemi mocą nóg ale raczej w tym wietrzysz jakiś kant bo naprawdę ktoś jest UNDERGROUND! i pociesza mnie tylko głupia myśl co niestety proroctwem może być że gdy świat trafi atomowy szlag ocaleje, no kto? UNDERGROUND! Słowa i muzyka: Tom Waits Tłumaczenie: Sławek Wolski i Piotr Rogucki -------------------- ogni giorno sempre faccio qualche lotta
|
nookielb |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 4 Dołączył: 04.05.2005 Skąd: z Klimzowca ![]() |
hmmm, jeśli chodzi o nagrania nieoficjalne czy niepublikowane to uwielbiam ogladać/słuchać bootlegi, które zbieram :] tam dokładnie widać czego dany zespół jest wart, jaki robi show, czy jest tandetny czy nie. jeśli pojawia sieplayback to mamy do czynienia z gównem a nie artystą.
-------------------- |
Nati |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 108 Dołączył: 09.08.2004 Skąd: Pszów (woj.śląskie) ![]() |
Mam płytę undergrand
Część piosenek jest super, ale nie wszystkie...niestety -------------------- Harry Potter wywrócił moje życie do góry nogami ale w takiej pozycji jest ono o wiele cikawsze :P
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:17 |