Matka ChrzesTna, Harry'ego...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Matka ChrzesTna, Harry'ego...
Avery |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 265 Dołączył: 06.07.2005 Skąd: Angband :> Płeć: Mężczyzna ![]() |
Matka chrzesta musial byc, ale zapewne juz nie zyje i dlatego nic o niej nie wiadomo
-------------------- Quidquid agis, prudenter agas et respice finem ![]() Z popiołów strzelą znów ogniska, I mrok rozświetlą błyskawice, Złamany miecz swą moc odzyska, Król tułacz powróci na stolicę |
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
Nie ma to jak notka rocznie
![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
nowa |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 57 Dołączył: 06.08.2005 Skąd: z mamusi oczywiście:P ![]() |
Ja myślę, że jeżeli Harry ma ojca chrzestnego to musi mieć też matkę chrzestną... Uważam także, że dowiemy się o niej w dalszych częściach. Podejrzewam, że jest to Petunia, gdyż w piątej części okazało się, że ona wie o świecie magii.
To tyle jeśli chodzi o moje zdanie. |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
JKR powiedziała wyraźnie w swoim wywiadzie po premierze VI tomu że Harry nie ma matki chrzestnej.
QUOTE ES: Who is Harry's godmother? JKR: Didn't have one. ES: Really? JKR:Well, Sirius never had time to get a girlfriend, let alone marry. ES: They could have just picked some other close friend of the family. http://forum.freeware.info.pl/gry/assassin.html JKR: At the time that they christened Harry, they were in hiding. This was not going to be a widely attended christening, because he was already in danger. So this is something they were going to do very quietly, with as few people as possible, that they wanted to make this commitment with Sirius. And — yeah. Can’t say much more. Ten post był edytowany przez vampirka: 04.02.2019 16:09 -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Matki chrzestenj pewnie nie ma. Jest ojciec bo odgrywa dosyc ważną rolę, a mtka jesli jest to nie jest wymieniona bo widac nie jest potrzebna.
-------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Daga |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 295 Dołączył: 07.03.2004 Skąd: Opalenica ![]() |
e??
![]() Edit: I myślę że post wcześniej jest wystarczająco wyjaśnione. Ten post był edytowany przez Daga: 29.08.2005 22:06 -------------------- "Jeśli nie masz po co żyć - żyj na złość innym"
![]() Główny Alchemik (hehehe) |
Anulcia |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 116 Dołączył: 17.09.2004 Skąd: Radom...->taka dosyć duża wioska ![]() |
Niby tak, ale myślę, że to zawsze będzie walka z wiatrakami
![]() -------------------- Facet z natury swej cierpi na nieuleczalne upośledzenie emocjonalne :]
--------------- ![]() |
Ahmed |
![]()
|
![]() The Fallen Grupa: czysta krew.. Postów: 2027 Dołączył: 16.07.2005 Skąd: 20eme arrondissement de Paris Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ty mów a ja zdrów
![]() Współcześni Don Kichoci.... -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
grlouiee |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 393 Dołączył: 06.07.2005 Płeć: Kobieta ![]() |
A Sanczo Pansy, nikt nie słucha
![]() -------------------- ' proszę pożycz mi swój grzebień. '
*** Członkini The Marauders - fanklubu Huncwotów *** ![]() |
Doti |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 19.09.2005 ![]() |
Ojej
![]() ![]() |
Ronald |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 815 Dołączył: 26.08.2005 Skąd: stolec:/ Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nikt cie nie będzie trzepać bo sama już to zrobiłas
![]() -------------------- - A mugole...nie widzą nas?
- Mugole? Oni nie potrafią patrzeć... - Nie, ale jak ich pokujesz widelcem to ich boli. Hahaha! "Dopóki człowiek się śmieje, nie przegrał" Adrew Vachss ![]() |
Ahmed |
![]()
|
QUOTE A matyką ch Pottera mogła byc kobieta, która zginęła podczas pierwszjej wojny z Sami-Wiecei-Kim. Du ju spik inglisz? Człowieku!! Dałem ci fragment wywiadu z JKR na ten temat, jeśli nie znasz angielskiego to chętnie ci powiem co jest tam napisane: Otóż pani JKR mówi że podczas chrztu Harry'ego jego rodzice chowali się i że miała to być cicha ceremonia, gdyż Harry już wtedy był w niebezpieczeństwie. Syriusz natomiast nie miał żadnej dziewczyny która mogłaby być matką chrzestną (w Anglii jest zwyczaj że rodzice chrzestni są małżeństwem/parą). -------------------- w nocy spać i grzecznym być za dnia.
|
Luna Lovegood |
![]()
|
![]() Absolwent Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 673 Dołączył: 16.02.2004 Skąd: wJakimś mieścieNaJakiejśUlicyW jakimśPomieszczeniu Płeć: Kobieta ![]() |
Ta właśnie, więc jak już mamy odpowiedź na to nurtujące pytanie, to po co dalej wałkujemy to?? Może to ktoś nie długo zamknie...
-------------------- ...
|
Doti |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 34 Dołączył: 19.09.2005 ![]() |
Tak, zamknąć już ten topic
![]() ![]() ![]() |
kubik |
![]()
|
Mistrz Różdżki Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1449 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
lol
-------------------- ...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 13:30 |