Stronki Z Avami..., ...czyli skad
bierzecie swoje avy
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Stronki Z Avami..., ...czyli skad
bierzecie swoje avy
mastablasta |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 46 Dołączył: 09.10.2004 Skąd: Niewiadomo skad ![]() |
Mam pytanko, czy znacie jakies strony z avami
??? Jesli tak to prosilbym o wklejanie ich adresow w tym miejscu... Z gory
dzieki i pozdro...
MASTA -------------------- ![]() *** "There's nothing you can do, Harry... nothing... he's gone..." - Remus Lupin "Najbardziej odczujesz brak drugiej osoby,kiedy będziesz siedział obok niej , wiedząc , że ona już NIGDY nie będzie Twoja..." "Duma, jedna z cech, ktorymi ludzie sie szczyca, jedna z cech, przez ktore gina ..." *** ![]() *** |
Emily Strange |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 11.03.2004 Skąd: Lublin ![]() |
To ja będę bardzo skromna i dam adresik
stronki z moimi avatarami
![]() Frivolous Crimson ![]() ![]() -------------------- |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Zdecydowanie jeszcze zagraniczna - avatarity
-------------------- .
|
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
Robimy sami, wyszukując grafike np. na
deviantarcie czy nawet Googlu...
Wchodzimy np. na avatarity.com lub różne strony potterowskie... na prawie każdej coś można znaleźć... -------------------- just keep dreaming.
|
Aeth |
![]()
|
![]() Ice Queen Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 97 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krakowskie czeluście ![]() |
AvatarPage - moja ulubiona. Właściwie chyba w ogóle
nie updatetowana, w dodatku źle skatalogowana, ale ma parę ciekawych
emblematów, na które warto spojrzeć.
-------------------- "May it be a light for you in dark places, where all other lights go out."
"The dwarf breathes so loud we could have shot him in the dark." "Haldir o Lórien. Henio aníron, boe ammen i dulu lîn. Boe ammen veriad lîn." "In the jungle the mighty jungle I've got a lovely bunch of coconuts"! "Ohana to znaczy rodzina, a w rodzinie nie można nikogo odtrącić ani porzucić." MovieForum, Strefa Forumowych RPG!!, FanfikPl - Pierwszy Polski Portal Fanfikowy! |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 05:34 |