Bo Nikt Nie Pokocha Upadłego
Anioła...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Bo Nikt Nie Pokocha Upadłego
Anioła...
Carrie Silvermoon |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 3 Dołączył: 03.10.2004 Skąd: wasted land of blood ![]() |
Jestem
tylko upadłym aniołem, który nie potrafi żyć... Upadłe nie są kochane... Bo kto by je pokochał? Gardzą nimi nawet im podobni... Jestem nikim... Istnieć nie powinnam... Miłosć nie dla mnie przeznaczona... Bo nikt nie pokocha upadłego anioła... Tylko dlatego, że on jest upadłym... Potrafie tylko sprawiać ból... Tylko łzy wywołać potrafię... I błąkam się, pragnąc, by mnie ktoś w końcu pokochał, bym nie musiała już znać cierpienia... Lecz nikt nie pokocha upadłego anioła... Tylko dlatego, że jest tym, kim jest... -------------------- Raise your voice and ride all
ride all brave, raise your sword to the sky and sing the epic symphony for the mighty and proud firelord [Rhapsody "The mighty ride of the Firelord"] |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
"Ale to już było, oooooo.... Znikło
gdzieś za nami....."
Proszę, nie praw banałów. Próbuj pisać coś od siebie ![]() -------------------- |
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
Dziwne tak jakieś, nie przypadło mi do
gustu. Moim zdaniem jest to zbyt wymuszone, jakby pisane "na
siłę". Próbuj dalej, powodzenia.
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Khy khy, ja przez takie cosie będę musiała
się leczyć. Już mi oko lata, o.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ech...
nie ma chyba sensu po raz kolejny pisać, że to nie jest dobry wiersz przesadziłaś skarbie odsylam zatem do wypowiedzi Sihaji tutaj gdzie wszystko pięknie zostało wyjaśnione -------------------- |
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE odsylam zatem do wypowiedzi Sihaji tutaj gdzie wszystko pięknie zostało wyjaśnione Ja wtedy wenę miałam jakąś ^^ . Ale podtrzymuję wszystkie tezy, które wówczas wysunęłam ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:56 |