Programy Ssące, aby nie zaśmiecać
topicu o perełkach
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Programy Ssące, aby nie zaśmiecać
topicu o perełkach
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
iMesh pany , chociaż wyskakują pieprzoe
bannery i czasami ściągnięte pliki okazują się 'plikami widmo' ,
lecz nie nawala mi virusami ;-p
zwykle jest mały transfer , ale jak jest to jakiś 30mb to wieczorkiem 'ciągnie że szok' ;-) także - 'biedronka' jest dobra do ściągania mp3 , ale ideolo do ściągania filmoteki ;-) ( wczoraj sobie ściągałem 'The Simpsons' - najpierw 16 godz. , ale po półgodzinie okazało się że to już kwestia max. 10 min :-) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(matoos @ 25.11.2004
17:43) Ostatnio anwet dobrze dziala :] -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ta, świetenie, szkoda że wszystkie torrenty
jakie ściągam pokazują błąd - Torrent not registered with this tracker
![]() -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
![]() Animag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1526 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: 4chan.org Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestes zarejestrowany na stronie? Bo po za
layoutem zmienil sie caly system.
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
matoos |
![]()
|
![]() Wytyczający Ścieżki Grupa: czysta krew.. Postów: 1878 Dołączył: 15.04.2003 Skąd: Ztond... Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jestem zarejestrowany. Wiem, że zmienili
system na te beznadziejne torrentbits, który do niczego się nie nadaje bez
liftingu kodu... Biedaki muszą się przygotować na wieeeeeeeeeeeeeele
problemów. Torrentbits to windows wśród skryptów.
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
Niestety teraz sie zrobil niezly pain in the ass. Ale mam nadzieje ze nie bedzie gorzej (albo przynajmniej znacznie gorzej) od tego oc bylo wczesniej. Jak narazie nawet udalo mi sie 2 torrenty wrzucic :] -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
malfoyek |
![]()
|
![]() Kafel Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 10 Dołączył: 07.06.2004 Skąd: Legionowo ![]() |
z kazy pojedyncze piosenki ściągam i to też
rzadko. A jak już, to transfer jest dobry, więc nie narzekam. Filmy i
programy tylko przez torrenta. Używam Azureusa - łatwy w obsłudze, mnóstwo
funkcji ułatwiających pracę. Full wypas. Mam neostradkę. Wystarczy, że
zostawię kompa na noc i filmik już mam. Oczywiście jeśli sporo osób go
aktualnie ściąga. I jest z nim o tyle dobrze, że zanim jakiś film wyjdzie w
Polsce, ja już go obejrzę, bo ściągnę z suprnovej
![]() Torrent wymiata =) -------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
QUOTE zanim jakiś film wyjdzie w Polsce, ja
już go obejrzę, bo ściągnę z
suprnovej Jezeli gustujesz w screenerach. Ja najczesciej czxekam na DVD ripa. Z reszta ostatnio nie bylo zadnych super filmow. Jak skoncze seedowac Kazika na torrencie to sie zabieram za szukanie "Fanatyka" -------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
nadzieja |
![]()
|
Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 217 Dołączył: 31.08.2003 Skąd: Nibylandia ![]() |
Ktoś wie co się do diabła dzieje? Suprnova,
torrent search, torrent.com.pl. Czemu wszystko siadło? Jak tak sie ma
zaczynać 2005 to ja dziękuję.
A miałam taki dobry dzień. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
coz, hollywood sie wzielo do roboty... a
raczej riaa. szkoda gadac, zamkneli kilknascie osob w finlandii i holandii,
padlo wiele dobrych trackerow (w tym min. kochana suprnova (rip [i]). czy
kiedys powroca? nie wiem, ale szczerze watpie.
-------------------- |
BlackOmen |
![]()
|
Taaa.. i teraz bedzie trzeba przesiasc sie
na cos innego bo trrentami sie zajma. Mam nadzieje ze niedlugo ktos wymysli
jakas mila alternatywe :]
-------------------- ![]() "Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" Jonasz Kofta |
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
tak a propos? ostały sie nam jeszcze jakie
duze torrentowe trackery? i w ogole na co sie teraz przesiasc? (mam na mysli
programy, filmy itd. bo do muzyki wystarcza [chyba] soulseek) dzialal mi
wczoraj torrent.org.p (z predkoscia tragiczna, ale zawsze cos) i
torrentreactor.net (zawsze mialem w pogardzie, bo zarzucali z suprnovej
wiekoszsc, a tu niespodzianka). dc? k, nie jest zly, ale dobre huby
zaczynaja sie od 60gb (moj dysk nie ma nawet 30 :D), emule? nie no sorry,
jak jest cos nowego ,to w sumie nie ma na co narzekac, jesli cos starszego
czeka nas tydzien sciagania. imesh? kazza? nie, dziekuje.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:24 |