Aviki
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Aviki
NeMhAiN |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 419 Dołączył: 24.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
a ja mam avy
![]() ![]() czarno czerwona elfik metasista wróżka potwór_krefff oczkko rudy anioł wojowniczka na razie tyle, więcej mi siem nie chce ![]() |
Aylet |
![]() ![]()
|
![]() shinigami Grupa: Prefekci Postów: 1465 Dołączył: 16.04.2003 Skąd: z lodówki Płeć: Kobieta ![]() |
Nom, mi się podoba najbardziej wróżka i
metasista
![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
ale mi sztuka, pomniejszone fragmenty
zdjec/rysunkow/obrazow do 100x100. sproboj zrobic cos sama a nie jakas lipe
dajesz.
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
skicia |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 227 Dołączył: 16.11.2003 Skąd: Place where the angels fall... ![]() |
E.. nie podobają mi się, jedynie
"oczko" jest ładne. Tamte są za bardzo niewyraźne (przynajmniej
dla mnie).
-------------------- ![]() ![]() ![]() (hm...)Kto nie jest z nami , ten jest przeciwko nam(hm...) |
ANASTAZJA BLACK |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 135 Dołączył: 06.07.2004 ![]() |
mnie sie podoba tylko rudy anioł....
wogóle jakieś mroczne...... a ja niestety nie jestem mroczna ![]() -------------------- SADZONKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Osioł, "Shrek2")
http://img.photobucket.com/albums/v480/kka...hp/sadzonki.jpg obrazek w sygnaturce nie przekracza 200x200 |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 12.05.2025 04:49 |