O Papierosach...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
O Papierosach...
cedrik_diggory |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 36 Dołączył: 29.05.2004 Skąd: Mysłowice ![]() |
Ups. To miałem być ja. Przelogowało mnie
niechcący na mojego brata
![]() -------------------- "Z daleka, gdzieś sponad jego głowy, napłynął piskliwy, zimny głos:
- Zabij niepotrzebnego. Coś świsnęło i drugi głos zaskrzeczał w noc: - Avada kedavra! Harry miał zaciśnięte powieki, ale błysnęło przez nie zielone światło. Usłyszał, jak coś ciężkiego pada na ziemię tuż obok niego. Ból w czole osiągnął takie natężenie, że poczuł gwałtowne mdłości, a potem nagle ustąpił. Bojąc się tego, co zobaczy, otworzył piekące powieki. Tuż obok niego leżał z rospostartymi ramionami Cedrik. Był martwy." Pub TrZy MIOTŁY - REAKTYWACJA - Moja Super Stronka. ZZZapraszam. PO REAKTYWACJI. Forum - REAKTYWACJA |
Atina |
![]()
|
Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 401 Dołączył: 07.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Ajapowiedziałabym.
Jak mówisz, że ktoś jest głupi, to masz na myśli, że zachowuje się głupio. Jak mówisz o kimś per "debil", to masz na myśli to, że jest dotknięty debilizmem? Ja bym sie zastanowiła na Twoim miejscu. -------------------- At the end of the world... or the last thing I see...
![]() Enormous amount of people would rather die, than think... in fact they do so. |
Child |
![]()
|
![]() leżący rybak Grupa: czysta krew.. Postów: 7043 Dołączył: 26.11.2003 Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE Co
do kornisz - debilki winszuję. QUOTE Ja, ? Ja przekroczyłem granice ?
Niepowiedziałbym. Juz nieraz widziałem gorsze słownictwo na tym forum. to jak nazwałbyś siebie? a
zresztą, nie ilość burw i wujów zawsze decyduje o tym, czy słowa są
"mocne"A co do takich ludzi to i tak jest za łagodne określenie -------------------- |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
oj ludzie. widzicie jest granica rozsądku.
pewnie, jest. podobna była sytuacja z inną panna na tym forum, choć ona
miała większe problemy. ale najłatwiej porównać kogoś do dziwki przez to, że
pali. wydaje mi się, że mija się to z celem... /imho to jest dla mnie
'kurestwem' czy debilizmem/
tak mnie zastanawia czy niektóre osoby tu, stosują takie porównania/określenia do osób ledwo co poznanych czy nawet nieznanych na ulicy? rozumiem, śmiesznie wygląda jakiś mały koleś z fajnką, który próbuje kogoś zmirzyć na ulicy. ale to jest taki przypadek, ta taka niby kultura hip hopowa. jo jo, spalimy się, palmy fajki, pijmy. stay cool. no, ale co. bywa z ludźmi róznię, w zasadzie niezbyt często można na kogoś wystarczająco dobrze zadziałać. i walk, how i walk, when i walk, cuz i been there |
PEQU |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 77 Dołączył: 09.12.2004 Skąd: xE{x: R+} ![]() |
Każa kultura propagowała jakieś środki,
które miały być narzędziem do zrobienia z siebie kogoś kim się nie jest. A
hiphop winny jest o tyle, że zrobił się popularny i bardzo, bardzo łatwo go
sprzedać... chociaż każdą muzykę łatwo sprzedać, bo odbiór hiphopu i niewiem
gotyckiego transowego rocka z elementami growlu jest zbliżony - wszystko to
kwestia odpowiedniego podejścia i wmówienia sobie, że coś jest fajne i na
topie a coś nie. Tyle offtopa.
A temat fajek proponował bym skończyć ;] -------------------- PEQU
NUTELLA FOREVER <=> x^nE[N+F]=>{x:R(x)#n} |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 02:49 |