Natchnienie
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Natchnienie
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
~*~
Ilość słów na minutę kilowierszogodziny za krótkie Niewiadomego pochodzenia impuls atakuje czasami złośliwie Znikające fałszywe obrazy suche słowa z sensem nie zawsze Przyciskana do muru Wena chce się wyrwać krzyczy Czekam na komentarze Ten post był edytowany przez Egwadien: 29.11.2004 00:02 -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
bardzo mi sie podoba
kilowierszogodziny bardzo pomyslowe i jeszcze suche slowa z sensem fajny efekt być może czasem niezrozumiały ale wlasnie to nadaje ten charakterystyczny charakter XD tak -------------------- |
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
(nie słuchając niczego)
No =) Nie było lekko, podoba mi się. I tak... Kilowierszogodziny, są tutaj złotem. Wiersz trudny, chyba nawet bardzo,dwa razy czytałam, by spijać esencje. Wydaje mi się,jakby każdy wers był inny, troszkę brakuje mi wiązań pomiędzy nimi. Ale to i tak perełka=') Jak zawsze - prawda. -------------------- wybawca much.
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Podoba mi się ta krótka forma, udało ci się
w niewielu słowach przekazać to, co chciałaś. Nie przepadam co prawda za
słownictwem typu "fałszywe" czy "krzyczy", jest dla mnie
zbyt mocne, można by je zastąpić słowami lżejszymi, a bardziej sugestywnymi.
Bo czasami najprostsze słowa znaczą najwięcej.
"Kilowierszogodziny- ładne odkrycie słowotwórcze. Ale czytając ten wiersz, kurcze bałabym się być poetą, skoro towarzyszą temu takie emocje. A pomyślałby człowiek, że poezja to spokojny kawałek chleba. |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
najpierw były kilowierszogodziny, potem
powstała reszta.
Wszystko przez fizykę =P I dziekuję bardzo. Miło przeczytać przychylne słowa. Nareszcie. -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
Kilowierszo-kilowato?
No, bo właśnie na fizyce mieliśmy o kilowatogodzinach. A pierwsze skojarzenie- ten właśnie Wiersz. Ładny, naprawdę. Te kilowierszogodziny, takie wesołe, kontrastują z resztą, co daje efekt niesamowity. Ja jestem za =) -------------------- borufki
|
vigga |
![]()
|
![]() Szukający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 489 Dołączył: 06.07.2003 Skąd: Olsztyn ![]() |
no i ja się nie wybiję. wiersz bardzo cacy.
co tu duzo mówić... krótki, ale dobitnie przekazuje to, co miał
przekazwać.
-------------------- mądrzejsi mówili nie rób
mówili trzymaj się z daleka nie pozwalali mi sam się dowiedziałem czym jest kłamstwo zło i krzywda dziękuje Wam za okaleczenie mojej duszy... all we see or seem is but a dream within a dream ************* nierealne jak bajka...prawdziwe jak bajka... |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 10:43 |