Coś Od "nowego", Na tle
Waszych to słaby...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Coś Od "nowego", Na tle
Waszych to słaby...
Dementhor |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 01.12.2004 ![]() |
Pustka
"Przede mną kolejna długa, nieznana mi droga, Podążam nią by uciec, nie widzieć mego wroga. Myślisz, że boję się śmierci z jego reki, Moim przeciwnikiem jest pustka, zadaje gorsze męki. O czymkolwiek nie myślę ona wita w mojej głowie Pochłania wszystkie myśli, próżnią się zowie. Gdy tak przedzieram się życia grzęzawiska, Czuje jej obecność, Obserwuje mnie z bliska. Znajduje już się na tego świata dnie, Odnajduje spokój, ulga ogarnia mnie, Lecz ona i tak i tu mnie dopadnie. Wtedy podłamany jak uschnięty kwiat, Tracę nadzieje i wiarę w ten świat." Ten post był edytowany przez Dementhor: 01.12.2004 23:47 |
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
No nie!
Nie pozwalam. Kurczę no, spadaj. Czemu? Cholero jedna! A wiersz?... Moge potem? Moge? Nie. Wiedziałam! Swojski, jakby teraźniejszy i chwilowy. Wszystko pięknie, tylko powiedz mi po co?!.... -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Cat |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ke?
|
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Cat wiersz jak wierz i może komenty do
tego by się przydały.
Na mnie uwagi nie zwracaj.. Jedno powiem co do tej nowej osoby: Znam. Tyle. Koniec. Kropeczka. -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Dementhor |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 01.12.2004 ![]() |
Taaa...Czaje o co Ci chodzi
Korniszonku...Spadam wedle życzenie...Nigdy mnie tu więcej nie
zobaczysz...Mówi się trudno...
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:14 |