Dla Kogoś Od Kogoś
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dla Kogoś Od Kogoś
Dementhor |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 01.12.2004 ![]() |
Rozłąka
"Każda chwila oddala mnie od Ciebie, A za razem zbilża Cię do mnie Twą jasność, twój uśmiech i ciepło Twój mrok, twą twarz i dłonie Twój wyraz twarzy gdy jesteś smutna Twoją mine gdy twe serce wypełnia radość Pragne ujrzeć to co urzeka mnie najbardziej Co mi przypomina ze nie jestem sam Mówi mi wszystko choć Ty nie otwierasz ust Przedstawia twe marzenia i pragnienia Twe pięnke oczy w kolorze brązu Choć teraz przepełnione łzami Obetrzeć pragne moimi palcami Chce je ujrzeć aby wiedzieć czy jeszcze mnie kochasz" Ten post był edytowany przez Dementhor: 04.12.2004 00:29 |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
hmm no na pewno jakies uczucia
wyrazasz poprzez ten wiersz, nic nie piszesz na sile, to jest jakies takie
szczere i prosto z serca i to jest +, ale ja lubie poezje
"poetyczna"- duzo metafor, rpitetow i innych srodkow artystycznego
wyrazu
![]() ![]() Ten post był edytowany przez voldzia: 04.12.2004 00:46 |
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
Ciche westchnięcie...
Przymróżenie oczu z wdzięczności i lekki powrót do przeszłości i zarazem teraźniejszości.... -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:24 |