Myśli O Przegranej
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Myśli O Przegranej
Dementhor |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 01.12.2004 ![]() |
Porażka
"Kolejny raz siedzę, patrze w gwiazdy, Szukając pociechy, zrozumienia, prawdy, Dochodząc do wniosku, że nadzieja umiera, Stoję bezczynnie, widząc jak mą dusze zbiera. Chciałbym wygrać, zatrzymać tego kata, Lecz niemiejąc przy sobie ni przyjaciela czy brata. W samotności śmierć daje mi mata, Przegrałem, ale wiem, że to nikła strata, Nikt nie zapłacze, dla nikogo to ból Gdy zobaczy nekrolog, jutro pogrzeb mój." |
korniszonek |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 65 Dołączył: 16.03.2004 Skąd: W krainie błazna .... Płeć: Kobieta ![]() |
No jasne. Sławne dwa końcowe wersy, które
znam na pamiec już od tak dawna...
I to pisane było wtedy... Pamiętam. Mówiłam kiedyś, że lubie Twoje wiersze. -------------------- "Kiedy spłonęła pustka, zazieleniły się pola"
|
Sihaja |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: czysta krew.. Postów: 1716 Dołączył: 12.06.2003 Skąd: Z Nibylandii Płeć: Kobieta ![]() |
No więc... wielce szanowny panie
adminie.... XD =P
Nie, wiersz mnie nie przekonał. Poczułam się jak na koncercie hiphopowym, a za tym rodzajem muzyki nie przepadam. Poza tym - co chwila potknąć się można o taką tematykę, podobnie ujętą. Ale nie mówię stanowczego nie. Mówię: może? :-) P.S. I te rymy mnie bolą. Ała. -------------------- |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
hmm... pod wzgledem merytoryki nie moge
ocenic, bo jakos do mnie nie dotarl, ale do innych moze dotrzec, wiec tu sie
nie czepiam
![]() ale technika? lepiej pisz bez rymow, jezeli maja byc one takie jak te: kata brata mata strata mialam wrazenie ze tekst dobierales tak, zeby byly zachowane rymy, tracac przy tym troche na wymowie wiersza. nie jest zle ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 07:43 |