Bez Tytułu, Osobiście nienawidze
tego wiersza...
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Bez Tytułu, Osobiście nienawidze
tego wiersza...
Dementhor |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 7 Dołączył: 01.12.2004 ![]() |
"Czemu to zawsze ból mnie znajduje,
Moje Serce, cierpienie powoduje. Moje ciało jak zjawa po świecie się snuje! Ale nie teraz, gdyż Ciebie odnajduje! Twoje wewnętrzne ciepło rozjasnia me życie, Podziwiam twe piękno od dawna skrycie. Gdy jesteś obok słychać mego serca bicie. Myśl o Tobie ratuje moją dusze, W świecie w którym się nawet nie rusze. Wole iść przez chwile u twego boku, Niż nigdy nie zobaczyć na mej ścieżce twego kroku Czy grechem jest dażyć uczuciem kogoś takiego? Jedyne o czym marze to narodzenie twojego. Ty w mych ramionach, nasze ciała splątane, Bliskość i czułośc tak porządane. Chce powiedzieć Tobie, mej Damie, Ze zachowam Cię z myślach cokolwiek się stanie. Nadzieja na zawsze w mym sercu zostanie, Ze pewnego dnia słońce wraz z twym sercem, dla mnie wstanie." |
voldzia |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 20.08.2004 Skąd: Łódź Płeć: Kobieta ![]() |
w komencie do innego Twojego wiersza juz
napisalam cos o twoich wierszach, wiec tylko powiem ze rmy masz kiepskie
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
wpisywanie "osobiście nienawidze tego
wiersza" pod tematem jest chyba największą głupotą, jaką można zrobić.
Przecież to automatycznie od czegoś odrzuca.
Ja jakoś nie lubię tych Twoich wierszy.Takie oklepane, odgrzewane, pisane jakby na siłę. A wiersz musi sam wyjść, inaczej nie ma sensu. Po prostu nie staraj się rymować wszystkiego. Stwórz własny, niepowtarzalny styl. Bo jak na razie praktykujesz ten niefajny. powodzenia dalej, życzę świeżych pomysłów =) -------------------- borufki
|
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nie chce mi sie czytac bo jakos mi sie
kojarzysz przez nick (TYLKO!) z dementim a to za bardzo boli gdy
wspominam kochanka ktory jest daleko stad (hehe pozdro felus ;))
a h a - szkoda ze bez tytulu. nieopisana szkoa bo jak dla mnie to tytul jest esencja sensu wiersza -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
żeby była esencja
muszą być też fusy albo ekspresówka/jednorazówka taka jak tu... -------------------- |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:23 |