„p.r.o.ś.b.y”, ....
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
„p.r.o.ś.b.y”, ....
Triad |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 180 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
Chciałabym,
tak bardzo bym chciała by spadł śnieg wraz z popiołem obsypał nasze głowy i nagle ptaki zamarły by w powietrzu. I chciałabym by zielony nie był kolorem uśmiechu ani tym bardziej zniesmaczenia Może wymyśliłabym inne uczucie? Które zastąpiłoby samouwielbienie A za oknem szaro lecz nie ma mgły i deszczu też nie Jest tylko brudno i śmierdzi Przegotowana nienawiść Przypaliła cudze marzenia Spłonęły zimnym blaskiem Bursztynowej zazdrości. A śnieg nie pada A mógłby! Czy ja proszę o wiele? ______________________________________________________ Sama nie wiem czemu,Kochani, poczułam potrzebę powrotu... Choć Wy tak naprawdę już nie pamiętacie... Ten post był edytowany przez Triad: 10.12.2004 09:32 -------------------- wybawca much.
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
ależ co Ty wygadujesz!
wszyscy pamietają! strasznie się ciesze, że napisalas coś wreszcie... tak dawno Cie nie bylo... piękny wiersz... subtelny z elementami dosadnymi pokazujesz ze wszystko może być piekne nawet przegotowana nienawiść i przypalone marzenia 'zastąpiloby' chyba razem... lubie zieleń dziekuje =* -------------------- |
vampirka |
![]()
|
![]() Renia Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 367 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
nie pamietacie, nie pamietacie... a ktos
jednak.
zawsze chcialam umiec pisac takie wiersze leciutkie mimo tematu. jak ten - zielony wiersz w grubym szaliku. az mnie chyba - och - zainspirowalas.. oj tyloko co z tego wyniknie. -------------------- Morning, sunshine. How do you feel?
|
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
Nie mów, że nikt nie pamięta, bo
pamięta!
Zawsze Twoje wiersze mnie jakoś... wciągały? zastanawiały? chyba nie... Nie znam jeszcze takiego określenia. A brudno jest też u mnie. I śniegu nie ma! |
Egwadien |
![]()
|
![]() Uczeń Hogwartu Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 234 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Szare Góry Płeć: Kobieta ![]() |
(to moj wiersz zostal tylko raz
skomentowany. I kogo yu się nie pamięta? =P)
Bursztynową zazdrością mnie powaliłaś. Swietne sformuowanie. Forma mi się srednio podoba. Treśc zdecydowanie bardziej. Po prostu bywało lepiej. I ten wiersz mimo wszystko nie wydaje mi się lekki... Za dużo w nim cięzkich słow... choć calkowicie właściwych... "Cięzkie słowa cięzko mówić"- tak mi się skojarzyło... -------------------- z podpisów pod postami:
"Elfy powinny się nauczyć żyć w symbiozie z toporem w dupie!" |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 11.05.2025 08:05 |