Mikołajki ??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mikołajki ??
vaampir |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 82 Dołączył: 22.01.2004 ![]() |
QUOTE(Syriusz_Black @ 06.12.2004
20:59) Syriusz, nie wierzysz w Dziadka Mroza??? -------------------- My candle burns at both ends;
It will not last the night; But, ah, my foes, and oh, my friends - It gives a lovely light. Edna St Vincent Millay Sprawdź, jak dobrze mnie znasz... |
anna_maria |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 105 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: krózganki-gnief!!! ![]() |
1 tak
2 w domu: koncert, misia na telefon i slodycze. w szkole: nic (podobno moja klasa jest za stara na mikolaja ==') 3 mamy tgzw. kalendarz adwentowy i np. w piotek kazdy kto mial bluze z kapturem był nie pytany a dzisiaj kazdy kto mial czapke mikolaja byl nie pytany/robili za to kartkowki/ |
Myśka |
![]()
|
![]() nigeryjski chłopiec Grupa: czysta krew.. Postów: 1196 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: podróżny busik the kooks Płeć: Kobieta ![]() |
co dostałam? reddsa malinowego,
'fotografię', dwa cukierki, całuska, soku egzotycznego litr gratis i
superpopołudnie z przyjaciółmi.
a najbardziej cieszyłabym się ze sniegu. -------------------- she moved so easily all i could think of was sunlight
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
Ja gwiazdy jeszcze nie miałam. Za to były
min. wiewiórka, dzwonek, podkowa i ten ww. słoń
-------------------- .
|
Luthien |
![]()
|
![]() Kandydat na Maga Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 74 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: Kraina Zero Płeć: Kobieta ![]() |
Timmy-hm, to nie taki zestaw, chociaż takiż
sam w sąsiednim pokoju w gniazdku sobie siedzi
![]() ![]() -------------------- |
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
1. OcYfFiScYę sHe ThAk!!
![]() ![]() 2. TsHy sUpEł lApToPy, nOfFeGo kOm'A, sTaDiOn pIłkArSki i nOfFą wilLę nA kArAiBaCh! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3. cHoDzĘ dO pRyFfAtNeJ! ![]() ![]() -------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Nea |
![]()
|
Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 162 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Kostrzyn Płeć: Kobieta ![]() |
1. Zależy
2. Książkę, kolczyki z wisiorkiem, batonika Corny. Słodyczy innych niet z racji odchudzania się. 3. U mnie w szkole było jak zawsze kijowo. Lizak jeśli się zaśpiewało kolędę [nie śpiewałam] i na korytarzu puszczali muzykę [przeważnie techno i O-zone]. |
Eva |
![]()
|
![]() nocturnal Grupa: czysta krew.. Postów: 5438 Dołączył: 10.04.2003 Skąd: Poznań, miasto doznań. Płeć: Kobieta ![]() |
1. Jo
2. Giwabytahm tu mi 3. Normalnie, nie mialam tylko w-f'u, wyslizgalam sie z buta z niemca i dostalam 4 z angola. Dzieki ze pytasz. Jaki cel ma ten temat? Bedziemy sie chwalic czekoladami? -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
QUOTE(Avalon @ 06.12.2004
22:00) 1. OcYfFiScYę sHe
ThAk!! ![]() ![]() 2. TsHy sUpEł lApToPy, nOfFeGo kOm'A, sTaDiOn pIłkArSki i nOfFą wilLę nA kArAiBaCh! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3. cHoDzĘ dO pRyFfAtNeJ! ![]() ![]() ![]() Szakunec dla tego Pana. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
voldius |
![]()
|
Unregistered ![]() |
TimmY ----
> Pac, pac.. uderzaja o ciebie falujace spokojnie trawy. > Pac, pac.. uderzaja o ciebie falujace spokojnie trawy. > Pac, pac.. uderzaja o ciebie falujace spokojnie trawy. > Pac, pac.. uderzaja o ciebie falujace spokojnie trawy. > Pac, pac.. uderzaja o ciebie falujace spokojnie trawy. > Pac, pac.. uderzaja o ciebie falujace spokojnie trawy. > Pac, pac.. uderzaja o ciebie falujace spokojnie trawy. > Pac, pac.. uderzaja o ciebie falujace spokojnie trawy. > Pac, pac.. uderzaja o ciebie falujace spokojnie trawy. ;ddd A te swistaki tez genialne byly. Spasly swistak. Przerazony spasly zajac ucieka na polnocny-wschod ;ddd jo jo. ja nie obchodze, dotalem dwie gazety ktore juz mialem, w skzole nic. |
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
i JESZCZE ZAJĄC BYŁ!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. AvAlOn TaK mAłO??? Ja DoStAłAm dWa KrAje!!! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- .
|
Mellisa |
![]()
|
![]() Czarodziej Grupa: fikcyjnie głodni Postów: 911 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: gd Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak jeden żart sie mnoży
to przestaje być śmieszny -------------------- |
Dajmond |
![]()
|
TO nie było śmieszne, zazdrościsz mi.
-------------------- .
|
paw |
![]()
|
![]() Mugol Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 8 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: Lodz ![]() |
QUOTE(Avalon @ 06.12.2004
23:00) 1. OcYfFiScYę sHe
ThAk!! ![]() ![]() 2. TsHy sUpEł lApToPy, nOfFeGo kOm'A, sTaDiOn pIłkArSki i nOfFą wilLę nA kArAiBaCh! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3. cHoDzĘ dO pRyFfAtNeJ! ![]() ![]() Taki gościu na jednym forum dostał :Telewizor Nowy ,mysz optyczną,Piłke za 400PLN i jeszcze coś ..... Wiec to jest realne ![]() -------------------- .:Spartak Moskwa:.
Niewiem co wam w tamtym nie pasowało !!! |
Neonai |
![]()
|
![]() Jolene Grupa: czysta krew.. Postów: 3818 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: z nizin. Płeć: Kobieta ![]() |
no na tym forum tez jest taki gosciu więc
de facto jest to realne.
|
Dajmond |
![]()
|
A tak na offtopie, wie ktoś gdzie w Power
Poincie 2003 dodaje się do animacji muzykę? Mam zrobić w nim prezentację z
użyciem wszystkich efektów o KPN.
-------------------- .
|
GrimmY |
![]()
|
![]() Potężny Mag Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 2510 Dołączył: 08.07.2004 Skąd: z miejsca, gdzie stało zomo. Płeć: Mężczyzna ![]() |
1 - niezupelnie
2 - choc nie mieszkam ze starszymi, to wspolokator podlozyl mi butelke...oranzady pod poduche (szacunek zią, ale ten jabol byl niesmaczny)...nie bylem gorszy i kupilem mu skarpetki za 2,50 yeah! 3 - trzy po trzy! prognoza na najblizsze 2-3 tygodnie: ->ktos zalozy temat o swietach, a w tym temacie obroncy bycia "na joł" beda narzekac, jakie to swieta zkomercjalizowane w dziesiejszych czasach ("panie, ja juz nie wiem co mam tym dzieciom kupic"). hihi! -------------------- |
anagda |
![]()
|
![]() Członek Zakonu Feniksa Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 1994 Dołączył: 05.04.2003 Płeć: Kobieta ![]() |
U mnie w szkole było bardzo fajnie.
dziewczyny porobiłty kolgom prezenty w postaci kolorowych bokserek. ja
osobiście dostałam album na zdjęcia i słodycze. tak miło i przyjemnie. w
domu - buty nie umyte i rózga
![]() -------------------- |
fumsek |
![]()
|
![]() Iluzjonista Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 156 Dołączył: 09.05.2004 Skąd: z chlewa Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE(GrimmY @ 07.12.2004
16:05) 1 - niezupelnie 2 - choc nie mieszkam ze starszymi, to wspolokator podlozyl mi butelke...oranzady pod poduche (szacunek zią, ale ten jabol byl niesmaczny)...nie bylem gorszy i kupilem mu skarpetki za 2,50 yeah! 3 - trzy po trzy! pochwaliłbyś sie lepiej jakie kapcie od mamusi dostałeś XD albo lepiej jak cię nimi po łbie zdzieliła na pobudkę XD ha a ja fajną zebrę dostałam która śpi ze mną *szczęściara XP* i pióro dzięki, któremu wreszcie mam czym pisać i nie ograbiam piórników kolegów XD Ten post był edytowany przez fumsek: 07.12.2004 17:51 |
ELF |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 45 Dołączył: 11.11.2004 Skąd: Z boiska... ![]() |
1) Tak
2) Bilet na Copperfield'a 3) Nie było dwóch lekcji ![]() ![]() -------------------- ![]() Harry Potter jest jedyna osobą, która przeżyła kopniaka z półobrotu od Chucka Norrisa. Potterowi została tylko blizna w kształcie błyskawicy na czole. |
Sumiko |
![]()
|
![]() >>blondynki są głupie.<< Grupa: czysta krew.. Postów: 876 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: z dupy. Płeć: Mężczyzna ![]() |
1. jak każdy.
2. w dupe. 3. łohoho i to jeszcze jak. -------------------- dupa.
|
Agnessa |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 280 Dołączył: 08.11.2004 Skąd: z wariatka.exe ![]() |
1.Czy obchodzicie te świeto??
2.Co dostaliśćie ?? 3.Jak było u was w szkole?? 1)tak 2) 3 czekolady kosmetyki batonika ;D 3)no.. nauczyciele traktowali nas na luzie, a na stołówce czekolade dawali -------------------- ![]() Mistrzyni Eliksirów Gliwice sa jak rzut ziemniakiem,a kanarki są pyszne!-by Agnessa.Wymyślone o 01:11 rozmawiając z kolegą,o tym,że Agnes jednak pomoze go uratiwac przed rozpędzoną tirówą ;] |
kkate |
![]()
|
Czarodziej Grupa: slyszacy wszystko.. Postów: 894 Dołączył: 10.03.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
QUOTE 1.Czy obchodzicie te świeto?? 2.Co dostaliśćie ?? 3.Jak było u was w szkole?? 1. Mniej więcej tak 2. Zegarek, błyszczyk, maskotkę i słodycze 3. Nie pytali, wychowawczyni rozdawała prezenty, które kupowaliśmy sobie (losowanie było), i ogólne było miło -------------------- just keep dreaming.
|
Nimfka |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 322 Dołączył: 10.08.2004 Płeć: Kobieta ![]() |
1. Staram się.
2. Pluszowego kermita, słodycze, mało kasy. 3. Jeśli nauczyciel zadał odrobinę mniej pracy domowej, to robili naprawde wielką łaskę. Pozdrawiam. ![]() Ten post był edytowany przez Nimfadora: 07.12.2004 19:15 -------------------- |
Ludwisarz |
![]()
|
![]() Roland Deschain Grupa: czysta krew.. Postów: 2511 Dołączył: 06.04.2003 Skąd: wastelands Płeć: Mężczyzna ![]() |
liebe gott, co za beznadziejny topic.
paw powrocil. drzyjcie zwolennicy inteligetnych rozmow. -------------------- CODE srimi (20:20) ale jestem pacan.. kto normalny trzyma dezodorant obok myszki ze wskazaniem na upadek na talerz niezjedzonego zimnego budyniu? Gryffindor Let's shake some dust, people. |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:12 |