Mikołajki ??
oferta kolonii Harry Potter Kolonie dla dzieci Travelkids | Szybki i bezpieczny 24h | ![]() ![]() ![]() ![]() |
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Mikołajki ??
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
a tam timmy narzekasz, gdyby nie ten topic
nikt by nie wiedzial o moim nowym stadionie pilkarskim.
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Zusia =) |
![]()
|
![]() Ścigający Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 258 Dołączył: 22.12.2003 Skąd: z jamaici ![]() |
no to mowie, ze sie mozna pokroic. niezwykle
interesujacy i wnoszacy cos do naszego zycia temat.
ban dla pawa proponuje.... Avalon- a stadionu gratuluje =P -------------------- borufki
|
Avalon |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 360 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Gdańsk ![]() |
ta 40 banow na raz odrazu =='
-------------------- /pewnie znowu wpadlem na jednego posta/
|
Dajmond |
![]()
|
![]() Prefekt Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 356 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: nie wiem ![]() |
a duży ten stadion?
-------------------- .
|
Hefaj |
![]()
|
![]() Cenzor Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 851 Dołączył: 05.04.2003 Skąd: Katofaszystów k./ Ciemnogrodu Płeć: Mężczyzna ![]() |
1. o nie wiem , muszę się zastanowić , to
trudne pytanie..a co można wygrać ?
2. Rózgą w ryj. A poważnie - zamiast 1-ego 2 zestawy w Kurczaki z Kentaki ;-) 3. a , jak co roku. ;-p Avalon - a cóż to za stadion , Polanki Rokocin ? Diamond - na stojąco zmieści sie pewnie jakieś 23000 , na siedząco - o połwę mniej. ( Chyba że wstrzymać ruch - aa no tak , przez Rokocin nic nie jeździ ;-) -------------------- Ciemnogrodzkie ogłoszenie: Jestem strasznym , agresywnym i wojującym katofaszystą , używam nieekologicznego mydła , nienawidzę wszystkiego co się rusza łącznie z Żydami i Arabami , kocham Hitlera i jest on dla mnie Bogiem , biję gejów , lesbijki i murzynów , jestem łysy , mam bejzbola , należę do 8 bojówek neofaszystowsko/nazistowsko/frankistowsko/skinowskich , codzień palę flagę Izraela , kocham Mein Kampf , słucham Radia Maryja , popieram PiS , LPR i PPN , mam moherowy beret , podejdź a odgryzę ci lewe ucho. W obawie przed życiem i zdrowiem nie klikaj tego linka! |
Milka |
![]()
|
![]() Tłuczek Grupa: Magiczni Forumowicze Postów: 27 Dołączył: 03.01.2004 ![]() |
1. Raczej tak...
2. Rękawiczki (kolorowe, cieplusie) no i słoodycze..oraz kaske.. :-) 3. W tym roku..nic nie było, bo mam troche mniej zorganizowaną klase...niestety.. ![]() -------------------- PROŚBA!
Błagam..czy moze byc tu wszystko po polsku.... ![]() www.emma-dupson.blog.onet.pl |
![]() ![]() ![]() |
Kontakt · Lekka wersja | Time is now: 15.05.2025 00:19 |